رفتین؟اقا شو بذار اول . یه فیلمی بود میگفت اقاشو بذار اولش
شبتون بخیر
شما هم خوابای پشمکی ببینید

رفتین؟اقا شو بذار اول . یه فیلمی بود میگفت اقاشو بذار اولش
این بستنی میهن لیتری هست یعنی اشغال تر از این دیگه بستنی نیست خب بهت بگم ما چقد این بستنی رو میخوردیم دوستم برای اولین بار یه قاشق خورد دیگه نخورد ولی بعد کم کم عادت کرد یعنی هر روز دونگی میخوردیم وایییییییی العان فکرشو میکنم حالم بد میشهمن بستنی طلایی نمیخوامااااااا
یه چی باشه که راحت بشینم بخورم...اون طلاییا از گلوم پایین نمیره![]()
یه فیلم چرت بود فکر کنم ماه رمضون پخش میشود همینجاشو یادم بودا.نگو اینا رو دیگه دختر.
؟؟؟؟!!!!!!اونجا کجاست؟؟؟
بله قربان.کدوم فیلم؟؟اونوقت طرف چی می گفت؟؟
استخدامي كه ميگيرن ولي....... فقط آقايون!ببخشید اونجا استخدامی نمیگیرن؟؟؟عجب مزایایی!!!
تو رو خدا تعارف نکنید.کیک طلایی میل ندارید؟؟آقا حمید حقوقشون گویا خیلی خوبه.
پس بگو! همينه كه صحنه رو خوب برام به تصوير كشيدي
هایسیسمو 20 شدم![]()
این بستنی میهن لیتری هست یعنی اشغال تر از این دیگه بستنی نیست خب بهت بگم ما چقد این بستنی رو میخوردیم دوستم برای اولین بار یه قاشق خورد دیگه نخورد ولی بعد کم کم عادت کرد یعنی هر روز دونگی میخوردیم وایییییییی العان فکرشو میکنم حالم بد میشه
یه دفعه امتحان کنید در این حالی که خیلی شیرینه تلخم هست فکر نکنم بدتر ارین دیگه بستنی باشه
دیگه باید بسپاریم به سلیقه ی آقا حمید.....این بستنی میهن لیتری هست یعنی اشغال تر از این دیگه بستنی نیست خب بهت بگم ما چقد این بستنی رو میخوردیم دوستم برای اولین بار یه قاشق خورد دیگه نخورد ولی بعد کم کم عادت کرد یعنی هر روز دونگی میخوردیم وایییییییی العان فکرشو میکنم حالم بد میشه
خوبه بازم حافظه ی شما.من همونم به زور یادم اومد.یه فیلم چرت بود فکر کنم ماه رمضون پخش میشود همینجاشو یادم بود
خیلی بی انصافانه گفتید فقط آقایون.اینقدر ازین لفظ حرصم می گیره میزنن تو استخدامیا.استخدامي كه ميگيرن ولي....... فقط آقايون!
حالا بذارين برم سركار، اولين حقوقم رو بگيرم بعد در مورد كيك و بستني تصميم مي گيريم
پس بگو! همينه كه صحنه رو خوب برام به تصوير كشيدي![]()
شركت اروندان.... جاده خرمشهر - اهواز..... دقيقا وسط بيابون!؟؟؟؟!!!!!!اونجا کجاست؟؟؟
دقیقا اسمش چیه ؟؟چه طعمیه؟؟واسه کدوم شهره؟؟یه دفعه امتحان کنید در این حالی که خیلی شیرینه تلخم هست فکر نکنم بدتر ارین دیگه بستنی باشه
انتخاب با شمادیگه باید بسپاریم به سلیقه ی آقا حمید.....
حالا یه چیز دیگه بگم و برم ببخشیدا ولی این شامپو صحت هست بچه ها باهاش دستشویی رو میشورن بدنشون رو میشورن دست میشورن و حتی ظرف و خیلیییی کارای یگه من ندیدم کسی به سرش بزنه من خودم هم یه مدت باهاش صورتم رو میشوستمیه دفعه امتحان کنید در این حالی که خیلی شیرینه تلخم هست فکر نکنم بدتر ارین دیگه بستنی باشه
سالار میخوامانتخاب با شما![]()
باز خوبه جادش معلومه از کجا تا کجاست.اشکال نداره من آدم قانعیم.شركت اروندان.... جاده خرمشهر - اهواز..... دقيقا وسط بيابون!![]()
حالا یه چیز دیگه بگم و برم ببخشیدا ولی این شامپو صحت هست بچه ها باهاش دستشویی رو میشورن بدنشون رو میشورن دست میشورن و حتی ظرف و خیلیییی کارای یگه من ندیدم کسی به سرش بزنه من خودم هم یه مدت باهاش صورتم رو میشوستم
عجب خاطرات جالبی گفتید این وقت شب!!!حالا یه چیز دیگه بگم و برم ببخشیدا ولی این شامپو صحت هست بچه ها باهاش دستشویی رو میشورن بدنشون رو میشورن دست میشورن و حتی ظرف و خیلیییی کارای یگه من ندیدم کسی به سرش بزنه من خودم هم یه مدت باهاش صورتم رو میشوستم
ببخشيد منظوري نداشتمخیلی بی انصافانه گفتید فقط آقایون.اینقدر ازین لفظ حرصم می گیره میزنن تو استخدامیا.
حالا شما پارتی بازی کنید واسه ما.
ستاره جون بریم اونجا.جفتمون قانعباز خوبه جادش معلومه از کجا تا کجاست.اشکال نداره من آدم قانعیم.
برو تو مغازه بگو بستنی یه لیتری میهن میخوام دو طعم کاری داره و قهوه هر کدوم رو گرفتی گرفتی قرقی نمیکنه سفیده رو اصلا نمیشه خورد برو امتحانش کندقیقا اسمش چیه ؟؟چه طعمیه؟؟واسه کدوم شهره؟؟
میخوام ریسک کنم امتحانش کنم.
سالار میخوام![]()
خواهش می کنم.ببخشيد منظوري نداشتم
فقط يه چيزي.... شما حاضري برين همچين جايي واسه كار؟
من پایه ام مریم مگه چیه؟؟ستاره جون بریم اونجا.جفتمون قانع![]()
حتما.ممنونبرو تو مغازه بگو بستنی یه لیتری میهن میخوام دو طعم کاری داره و قهوه هر کدوم رو گرفتی گرفتی قرقی نمیکنه سفیده رو اصلا نمیشه خورد برو امتحانش کن
میگم آخه پولم حیف میشه من فوقش یه قاشق امتحان کنم دیگه.برو تو مغازه بگو بستنی یه لیتری میهن میخوام دو طعم کاری داره و قهوه هر کدوم رو گرفتی گرفتی قرقی نمیکنه سفیده رو اصلا نمیشه خورد برو امتحانش کن
دختر شما دیگه زیادی قانعی!!!ینی کمتر بگم؟
خب.........
کیم بخر![]()
ولی خدایش هیچ کیمی مزه کیم میهن رو نداره بهترین کیم فقط کیمشینی کمتر بگم؟
خب.........
کیم بخر![]()
حالا چرا دندونشونم می شورن؟؟؟وای آدم چندشش میشه.حالا یه چیز عمومی بگم فرق بین حموم اقا و خانوم . اقا:میره حموم با یه صابون گلنار (صابون سبزا)همه جای بدنشو میشوره تازده داره میره سرکا دندونشم با اون میشوره حالا یه خانوم شامپو نرم کننده جدا شستشو جدا بعد حموم هم دیدم بعضی ها شامپو بعد حموم تازه اومده میزنن و خیلی چیزای دیگه
باشه ولي فعلا كه دستم به هيچ جا بند نيست!خواهش می کنم.
آره به امتحانش می ارزه.شما درستش کنید چرا که نه.
اي بابا شما چرا همش دست پايين رو ميگيرين؟!!!!!ینی کمتر بگم؟
خب.........
کیم بخر![]()
تبلیغات ممنونع.حتی شما دوست عزیز.ولی خدایش هیچ کیمی مزه کیم میهن رو نداره بهترین کیم فقط کیمش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |