وای خدای من این حرف رو یه دختر داره میزنه میگن اخرو زمانه باور نمیکردم شما ها که 10دور میزنید بعد تازه با بغض میگین چیزی نخوندیم ما که در حال بازی کردن میگیم راستی شایعه شده فردا امتحانه بغل دستی میگه بیبی سر حواست رو جمع کن ولش کنوایییییی.شما هنوز واست طبیعی نشده؟؟امتحان رو باید شب امتحان خوند فقطتمام صفاش به همینه.
قبل این که پستتونو بخونم پست دادمخواهش ميكنم. فقط اشكالي نداره بستني بدم؟! چون مريم خانم كه خيلي بستني دوست دارن؟ مگه نه مريم خانم؟![]()
بله خب... مگه چيه؟ به ما نمياد شب امتحاني باشيم؟شما هم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!![]()
دقيقا! ولي جالب اين بود كه ترم هاي بعد هم همون داستان تكرار ميشد....موافقم خفن. ولی من شب امتحانه قبض روح میشدم. اینقدر حرص می خوردم
وای خدای من این حرف رو یه دختر داره میزنه میگن اخرو زمانه باور نمیکردم شما ها که 10دور میزنید بعد تازه با بغض میگین چیزی نخوندیم ما که در حال بازی کردن میگیم راستی شایعه شده فردا امتحانه بغل دستی میگه بیبی سر حواست رو جمع کن ولش کن
شمام بله؟؟!!!موافقم خفن. ولی من شب امتحانه قبض روح میشدم. اینقدر حرص می خوردم
به به ! چه شود ! پس معلومه حسابي معتادشينقبل این که پستتونو بخونم پست دادمموافقم شدیدا...از الان شبا خواب بستنی میبینم تا روزی که بستنی بدین
![]()
وای خدای من این حرف رو یه دختر داره میزنه میگن اخرو زمانه باور نمیکردم شما ها که 10دور میزنید بعد تازه با بغض میگین چیزی نخوندیم ما که در حال بازی کردن میگیم راستی شایعه شده فردا امتحانه بغل دستی میگه بیبی سر حواست رو جمع کن ولش کن
خب آخرالزمونه دیگه که شماها شبا رو کتاب خوابتون می بره........
نهههههههههه من که دختر ندیدم اق شهرام تو دیدی؟نمیدونم اصلا دختر چی هست؟خب آخرالزمونه دیگه که شماها شبا رو کتاب خوابتون می بره.شما مگه ازین دخترا دور و ورتون ندیدید!!!!!
نه مشکلی نیست من عاشق بستنیم.فقط ازین 200 تومنیا نباشه هان!!!خواهش ميكنم. فقط اشكالي نداره بستني بدم؟! چون مريم خانم كه خيلي بستني دوست دارن؟ مگه نه مريم خانم؟![]()
واقعا شکر.چه قدر خوبه اینجا بعد مدتها رونق گرفت دوباره.
خدایا شکرت
به به ! چه شود ! پس معلومه حسابي معتادشين![]()
نهههههههههه من که دختر ندیدم اق شهرام تو دیدی؟نمیدونم اصلا دختر چی هست؟
مریمی واسه خودم و خودت دوتا بگیر.جناب شروان بخدا ما بی تقشیریم
(آخرین حرفای یک معتاد )
من که یادم نمیاد برا هیچ امتحانی شب بیدار مونده باشم یا صبح زود پاشم...ریلکسسسسسسسسسسسخب آخرالزمونه دیگه که شماها شبا رو کتاب خوابتون می بره.شما مگه ازین دخترا دور و ورتون ندیدید!!!!!
شمام بله؟؟!!!
آره ولی من از رو نمی رفتم همش می گفتم از ترم بعد.دانشگام تموم شد اما این ترم بعد هیچ وقت نیومد![]()
شما اومدی اینجوری شد..والا بخداچه قدر خوبه اینجا بعد مدتها رونق گرفت دوباره.
خدایا شکرت
چقدر این موجودات که نمیدونم بهشون چی میگن بی معرفتن اینقدر بدم میادمریمی واسه خودم و خودت دوتا بگیر.![]()
همش دوتا ستاره جونم؟؟؟تعارف نکن..بیشتر بردار..صلواتیهمریمی واسه خودم و خودت دوتا بگیر.![]()
ماشالا همتونم كه عاشق بستني هستين؟ حالا 200 نشد، 300 ميگيرم! اشكال نداره كه؟نه مشکلی نیست من عاشق بستنیم.فقط ازین 200 تومنیا نباشه هان!!!![]()
نهههههههههه من که دختر ندیدم اق شهرام تو دیدی؟نمیدونم اصلا دختر چی هست؟
من ترم پنجم دوتا مشروطی دارممن که یادم نمیاد برا هیچ امتحانی شب بیدار مونده باشم یا صبح زود پاشم...ریلکسسسسسسسسسسستو ترم هم اصلا نمیخوندم...خدایا شکرت مشروط نمیشدم![]()
شما هم بردارین خب...باید چنگ بزنین به بستنیاااااچقدر این موجودات که نمیدونم بهشون چی میگن بی معرفتن اینقدر بدم میاد
ماشاله دختر روی ما رو سفید کردی.من که یادم نمیاد برا هیچ امتحانی شب بیدار مونده باشم یا صبح زود پاشم...ریلکسسسسسسسسسسستو ترم هم اصلا نمیخوندم...خدایا شکرت مشروط نمیشدم
![]()
وای وای بچه مثبت.عجب پسری هستید شما!!!از ترم 5 دیگه این عادتو ترک کردم تو طول ترم می خوندم مثه دخترا![]()
بی اطلام واقعا چییییییییییینه ندیدم چیه؟ کیه؟
افرین به شمامن ترم پنجم دوتا مشروطی دارم![]()
همش دوتا ستاره جونم؟؟؟تعارف نکن..بیشتر بردار..صلواتیه![]()
يواش تر بابا! چه خبره؟! مگه داري از كيسه خليفه مي بخشي؟!!!شما هم بردارین خب...باید چنگ بزنین به بستنیااااا![]()
قربونت بشمماشاله دختر روی ما رو سفید کردی.
میخواستم بگم واسه شما 3تا بردارن خودتون نخواستید.چقدر این موجودات که نمیدونم بهشون چی میگن بی معرفتن اینقدر بدم میاد
باشه چون تعارف می کنید 4تا.همش دوتا ستاره جونم؟؟؟تعارف نکن..بیشتر بردار..صلواتیه![]()
من این همه گفتم دیت و دل بازید فقط 300 تومن.باشه همونم به از هیچی.ماشالا همتونم كه عاشق بستني هستين؟ حالا 200 نشد، 300 ميگيرم! اشكال نداره كه؟![]()
به شما میگن دانشجو.احسنت.من ترم پنجم دوتا مشروطی دارم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |