سلام. خوش اومدينسلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همگیییییییییییییییییییی خوبیییییییییییییییییییییییییییییین؟
سلام. خوش اومدينسلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همگیییییییییییییییییییی خوبیییییییییییییییییییییییییییییین؟
ممنوووووووووووونم اره خیلی خوبمم خوشحالم همتون اینجا هستینسلااااااااااااااااام آقا حسیییییییییییییین
خوش اومدیییییییییی
خوبی؟![]()
آره...منم همش جام رو خاکا ستای بابا صاحب خونه چیه اینجا خونه همه مونه شریکی شریکی
منم خوشحالم شما اومدی جممون شلوغتر شدممنوووووووووووونم اره خیلی خوبمم خوشحالم همتون اینجا هستین
ممنون از لطفتونسلام. خوش اومدين
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همگیییییییییییییییییییی خوبیییییییییییییییییییییییییییییین؟
منو خجالت ندید دیگه...
خب
دیگه چه خبرا؟؟؟؟؟؟![]()
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااام به همگیییییییییییییییییییی خوبیییییییییییییییییییییییییییییین؟
خواهشممنون از لطفتون
هم سلولی چی شده ارتقا پیدا کردی ؟
یو هوووووووووووووو سلام داش حسین گل
مبارک هم سلولی
یه چند روزه دنبال یه کاری هستم بعد این هفته هم داره میاد امتحان دارم چیزی نخوندم واییییییییییسلام حسین آقا خوش اومدید امشب رو دیگه استراحت دادید به کتابا؟؟
ایشالله درس میشه اینجا نشد جای دیگهسلامتی فعلا که اوضاع روبراست تا ببینیم بعد چی میشه؟
یه مصاحبه ای در حد متوسط دادیم دیگه بقیش لطف خداست
کجا بودی پست من؟آقا شهرام آقا حمید ایشالا استخدامی قبولید
به نیت شما و بقیه دوستان یه جز قرائت قرآنو تو تاپیک برا شما خوندیم![]()
ایشالا که خیرهسلامتی فعلا که اوضاع روبراست تا ببینیم بعد چی میشه؟
یه مصاحبه ای در حد متوسط دادیم دیگه بقیش لطف خداست
ببخشيد جريان اين حبس و سلول و ... چيه؟سلامت باشی رفیق قدیمی دوران حبس
وایییییی.شما هنوز واست طبیعی نشده؟؟امتحان رو باید شب امتحان خوند فقطیه چند روزه دنبال یه کاری هستم بعد این هفته هم داره میاد امتحان دارم چیزی نخوندم وایییییییییی
چشم. به فكرش هستيمایشالا که خیره
از الان تو فکر شیرینی باشید![]()
ببخشيد جريان اين حبس و سلول و ... چيه؟![]()
جریان مال زمانای قدیمه طی مبارزاتی که ما داشتیم .........ببخشيد جريان اين حبس و سلول و ... چيه؟![]()
هم سلولی چی شده ارتقا پیدا کردی ؟
وای شما چا دست و دل بازید حمید خان.چشم. به فكرش هستيم![]()
آخ گفتين .... چه حالي ميداد درس خوندن شب امتحانوایییییی.شما هنوز واست طبیعی نشده؟؟امتحان رو باید شب امتحان خوند فقطتمام صفاش به همینه.
کجا بودی پست من؟
ایشالا که خیره
از الان تو فکر شیرینی باشید![]()
جریان مال زمانای قدیمه طی مبارزاتی که ما داشتیم .........
...
خدا بگم چکارت نکنه دخترر![]()
شما هم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!آخ گفتين .... چه حالي ميداد درس خوندن شب امتحان![]()
وایییییی.شما هنوز واست طبیعی نشده؟؟امتحان رو باید شب امتحان خوند فقطتمام صفاش به همینه.
خواهش ميكنم. فقط اشكالي نداره بستني بدم؟! چون مريم خانم كه خيلي بستني دوست دارن؟ مگه نه مريم خانم؟وای شما چا دست و دل بازید حمید خان.
آخ جون یه شیرینی دیگه.![]()
آخ اینو خوب گفتی.وایییییی.شما هنوز واست طبیعی نشده؟؟امتحان رو باید شب امتحان خوند فقطتمام صفاش به همینه.
من بستنی میخوام سفارش بدمااااااااچشم. به فكرش هستيم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |