آخ گفتیولی حیفه ها درس تموم بشه
آره والا
خیلی خوبه.قدرشو بدون
آخ گفتیولی حیفه ها درس تموم بشه
کلا سه نفریم همون نزدیک دانشگاه میگیریم امروز دیدم خوب بودکجا؟
چند نفرین؟
دوستایی که دوران دانشجویی هستن یه چیز دیگس مخصوصا تو خونه دانشجوییآخ گفتی
آره والا
خیلی خوبه.قدرشو بدون
اره خب شما تعریف کن ار خاطراتتونبه سلامتی
کلا دانشگاه چیز خوبیه
تو این چند روز نمیدونم چرا بد مزاحم تلفنی دارم همشم اشتباهی میگیرنابه سلامتی
کلا دانشگاه چیز خوبیه
آره خیلی ...................دوستایی که دوران دانشجویی هستن یه چیز دیگس مخصوصا تو خونه دانشجویی
با دوستامون خیلی شاد بودیماره خب شما تعریف کن ار خاطراتتون
چون همه احساس تنهایی میکنن از خونه دورن قدر هم رو بیشتر میدوننسلام دوستان.........
آره خیلی ...................
مخصوصن شبای امتحان.....................(البته شب امتحان ما).........................
سلام محسن خانسلام دوستان.........
آره خیلی ...................
مخصوصن شبای امتحان.....................(البته شب امتحان ما).........................
زنگ خورت زیاد شده هاااتو این چند روز نمیدونم چرا بد مزاحم تلفنی دارم همشم اشتباهی میگیرنا
یکی چند شب پیش ساعت 1:30 شب بود زنگ زده بود من تو خواب جواب دادم یعنی گوشی رو برداشتم گفتم الو نمیشناسم قطع کردم بعد ظهر زنگ زدم ناشناس بود به معذرت خواهیش انداختم صبح امروز هم ساعت 8:30 یه خانومه تماس گرفت حالا این بیخال نمیشد 4بار زنگ زده بود من همون اول ورداشتم گفتم نمیشناسما ولی همینطوری زنگ میزد ظهر زنگ زدم معذرت خواهی کرد گفت اشتباهی تماس گرفتمسلام محسن خان
زنگ خورت زیاد شده هااا![]()
حرص نخوریکی چند شب پیش ساعت 1:30 شب بود زنگ زده بود من تو خواب جواب دادم یعنی گوشی رو برداشتم گفتم الو نمیشناسم قطع کردم بعد ظهر زنگ زدم ناشناس بود به معذرت خواهیش انداختم صبح امروز هم ساعت 8:30 یه خانومه تماس گرفت حالا این بیخال نمیشد 4بار زنگ زده بود من همون اول ورداشتم گفتم نمیشناسما ولی همینطوری زنگ میزد ظهر زنگ زدم معذرت خواهی کرد گفت اشتباهی تماس گرفتم
من نمیدونم امشب چی قراره برام پیش بیاد خدا میدونه میگن تا سه نشه بازی نشهحرص نخور
پیش میاد![]()
اینا خاطره نیست.............با دوستامون خیلی شاد بودیم
شیطون
ورودیای ما معروف بودن
دیگه اینکه
بعضی کلاسامون واقعا خوش میگذشت بهمون چون استادش پایه خندیدن بودن
اینا خاطره نیست.درسته؟![]()
شما خودت فکر و خیال نکن اتفاقی نمیفتهمن نمیدونم امشب چی قراره برام پیش بیاد خدا میدونه میگن تا سه نشه بازی نشه![]()
همون.اینا خاطره نیست.............
راپورت شیطونیاتونه..................:دی
من میرم شام 20 ذیقه دیگه میام..
ازون چایی که ج سلام واجبه![]()
علیک سلام
سلام من اومدم ولی این بار شاد و سر زنده و سر حال....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |