ااااا خدا عربی حرف میزنهمنظورمو نگرفتین.کاری به اسم نداشتم.گفتم خدا میگه قبلت(یعنی قبول کردم)
میلاد که 100%ایرانیه.
من الان 20 ساعتی میشه نخوابیدم دارم گیج میزنم
بای
ااااا خدا عربی حرف میزنهمنظورمو نگرفتین.کاری به اسم نداشتم.گفتم خدا میگه قبلت(یعنی قبول کردم)
میلاد که 100%ایرانیه.
پس برید که خواب الان میچسبهااااا خدا عربی حرف میزنه
من الان 20 ساعتی میشه نخوابیدم دارم گیج میزنم
بای
سلام آقای مدیرسلامممم
بچه ها خوب این جارو باز راه انداختینا
سلام دوست عزیز........................طبق معمول من هستم........................حالت چطوره؟کی هست ؟کی نیست؟
سلام بر شما دوست گرامسلام دوست عزیز........................طبق معمول من هستم........................حالت چطوره؟
من تو تالار فیزیک بودمالبته تازه اومدمگفتم معمول ولی اخیرن کل کارام غیر معمولی شده...........:دیسلام بر شما دوست گرامکجا بودی؟کدوم تالار؟من خوبم.شما خوبی؟
عجب...من تو تالار فیزیک بودمالبته تازه اومدمگفتم معمول ولی اخیرن کل کارام غیر معمولی شده...........:دی
سلام دوست عزیز..................حالتون چطوره؟لطفن فارسی تایپ کن............با تشکرey baba shoma naftia az bikari harf mizanin ma che konim?!shomaha bikaram mimoonid mage?!
سلام تاپیک جونم[/QUOTلا
سلام ابجی مریمی
وقت بخیر
خوب هستید
ممنون شما چطوری داداشی؟؟سلام تاپیک جونم[/QUOTلا
سلام ابجی مریمی
وقت بخیر
خوب هستید
چشم آقای دستیار مدیرسلام
مانيستيم هواي تالار م شيمي رو داشته باشيد
خوب هستید؟؟
سلام
مانيستيم هواي تالار م شيمي رو داشته باشيد
ممنون شما چطوری داداشی؟؟
چشم آقای دستیار مدیر
خوب هستید؟؟
راستی دیشب رفتی درب تالار رو قفل کردی
پ نه پ باز بود ارواح سرگردانم اومده بودن پارتیراستی دیشب رفتی درب تالار رو قفل کردی
پس چی آقا بهناااااااااااااام 3قفلش کردممممممممم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |