سلام آقا بهنامسلام اقا میلاد
صبح ادینه بخیر
خوبی، خوشی؟ اوضاع بر وفق مراده ؟
سلام آقا بهنامسلام اقا میلاد
صبح ادینه بخیر
سلام آقا بهنام ممنون.شما خوبید؟امروز دیگه حوصله دارید؟سلام
ستاره خانوم خوب هستید
سلام آقا بهنام
خوبی، خوشی؟ اوضاع بر وفق مراده ؟
سلام آقا بهنام ممنون.شما خوبید؟امروز دیگه حوصله دارید؟
خوبی بهنام جان. حالت بهتر شد . می گم دیشب جنگ جهانی اتفاق افتاده بود . تازه الن دارم پست ها رو می خونمظهر شما بخیرمخلصیم داش شهرام
سلام روز شما هم بخیرسلام ظهر همگی بخیر
سلام مهندس ظهر شما هم بخیر.چه خبر؟تمرین مصاحبه می کنید؟سلام ظهر همگی بخیر
خوبی بهنام جان. حالت بهتر شد . می گم دیشب جنگ جهانی اتفاق افتاده بود . تازه الن دارم پست ها رو می خونم
سلام.چرا اينجا همه مجهولن؟اسماشون محل زندگيشون كارشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم پوسيد.چرا هيچكي ماتازه واردارو تحويل نميگيره؟؟؟
چرا دیگه نمیشه تالارو با مرورگر موزیلا باز کرد نوشته هاش بهم می ریزه این اینترنت اکسپولرر هم که داغونه سرعتشبچه ها شما با چه مرورگری الان تالارو می بینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عجیبه !!! اخه من الان هم با موزیلا هم با اکسپلورر خیلی راحت دارم کار میکنمچرا دیگه نمیشه تالارو با مرورگر موزیلا باز کرد نوشته هاش بهم می ریزه این اینترنت اکسپولرر هم که داغونه سرعتشبچه ها شما با چه مرورگری الان تالارو می بینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دلم پوسيد.چرا هيچكي ماتازه واردارو تحويل نميگيره؟؟؟
عجیبه !!! اخه من الان هم با موزیلا هم با اکسپلورر خیلی راحت دارم کار میکنم
اقاي كرمانشاهي ارشد خوندي يا رفتي سر كار؟چندسالته؟
لطفا راهنمايم كنيد:يه كارخونه رنگ تويه تهران رفتم مصاحبه.فك كنم قبولم كنن نميدونم برم سركارياارشد؟اخه من شيرازم اگه بخام برم تهران بايد تنها زندگي كنم.چيزخوب اين شركت اينه كه سابقه نمياد.چيكا كنننننننننننم؟
منم فک میکنم رفتن سرکار بهتر باشهلطفا راهنمايم كنيد:يه كارخونه رنگ تويه تهران رفتم مصاحبه.فك كنم قبولم كنن نميدونم برم سركارياارشد؟اخه من شيرازم اگه بخام برم تهران بايد تنها زندگي كنم.چيزخوب اين شركت اينه كه سابقه نمياد.چيكا كنننننننننننم؟
من بیکارم . خدا قسمت کنه دارم دنبال کار می گردم. برم سر کار یکم دغدغه م کم شه ارشدم می خونم. کارت با اون حقوق و مزایا و تعطیلیش خوبه . تازه سابقه کارتم می ره بالا . پس معطلش نکناقا شهرام شما چي؟شاغلين؟چندسالتونه؟(اگه دوسداشتي بگو)
انتظار زیادیه که بخوای از همون اول با پایه حقوق یه تومن شروع کنیباحقوق450 وحالا با اضاف كاري يكم بيشتر ميشه تهران زندگي كرد؟از8بري تا5بعدازظهر.5شنبه جمعم تهتيل؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |