به به ببین کی اینجاست؟؟؟عجب چرا امروز اینجا اینجوری بود شاید ماله سرمای هوا باشه
البته مهندسای شیمی که اینقد یخ و بی حال نبودن
سلام داش خودم چطوره؟؟
خوبی شهرام؟؟
به به ببین کی اینجاست؟؟؟عجب چرا امروز اینجا اینجوری بود شاید ماله سرمای هوا باشه
البته مهندسای شیمی که اینقد یخ و بی حال نبودن
به به ببین کی اینجاست؟؟؟
سلام داش خودم چطوره؟؟
خوبی شهرام؟؟
سلام دوست من...سلام بچه ها من مشکل دارم با 64 بیتی چیکار کنم؟نرم افزار گیر نمیاد
سلام سلام
خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کجایییییییییین؟
نوکرم داداش....سلام با مرام لوتی چه خبر خوبی ایشا...؟
آخیییییییداشت دلم می پوکید از تنهایی
عید شما هم مبارک باشهبچه ها فکر کنم فردا شب عید باشه پیشاپیش عیدتون مبارک
خوبین آقا شهرام؟
چقدر اینجا خلوت بوده امروز![]()
نوکرم داداش....
سالار کجایی تو؟؟؟؟
میای و میری؟!
فقط خودت بقیه که اصلا........
دیشب داشتم میگفتم وردار بیا خوزستان کار هست برات....
منم یه سر اومدم دیدم هیچکی نیس رفتماره امروز اینجا شهر ارواح بوده هر وقت اومدم کسی نبود پست نزدمو و رفتم
دلتو به این چیزا خوش نکن....بچه ها فکر کنم فردا شب عید باشه پیشاپیش عیدتون مبارک
از يك ديوونه ميپرسن چرا ديوونه شد ي؟ ميگه : من يه زن ي گرفتم كه يه دختره 18 ساله داشت، دختر
زنم با بابام ازدواج كرد، در نتيجه، زن من، مادرزن پدرشوهرش شد، از طرفي دختر زن من كه زن بابام بود،
پسري به دنيا آورد كه ميشد برادر من و نوه ي زنم،پس نوه ي منم ميشد، در نتيجه من پدربزرگ برادر
ناتني خودم بودم،چند روز بعد زن من پسر ي به دنيا اورد كه زن پدرم، خواهر ناتني پسرم و مادربزرگ او
شد،در نتيجه پسرم، برادر مادربزرگ خودش بود، از طرف ي چون مادر فعلي من يعني دختر زنم،خواهر پسرم
بود، در نتيجه من خواهرزاده ي پسرم بودم!!
دلتو به این چیزا خوش نکن....
این پیرمردای کور ماه رو نخواهند دید....
نمیرن کنار تا 2تا جوون بیان سر کار....
هرچی پوله تو جیب این پیرمردای خرفته....
داداش 14 تا پتروشیمی منطقه ویژه ماهشهره 2 تا هم هود ماهشهر و یکی هم بندر امام میشه 17تا.....سلام بامرام چی کنیم کسی نبود حوصلم سر رفت رفتم
خودته عشقه
کار هست خوزستان؟
سلام کا.....احوال؟؟؟سلام به همگی
سلام به همگی
داداش 14 تا پتروشیمی منطقه ویژه ماهشهره 2 تا هم هود ماهشهر و یکی هم بندر امام میشه 17تا.....
یعنی تو این 17تا پتروشیمی کار نیست برات؟؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |