وای نه!!!!!!!!!!!!!!جاوید کوووووو؟ چرا اخراج شده ؟![]()
جاوید هم اخراج کردن!!!!
این باشگاه دیگه موندن نداره
منم میرم به سمت اخراج...............
وای نه!!!!!!!!!!!!!!جاوید کوووووو؟ چرا اخراج شده ؟![]()
جاوید کوووووو؟ چرا اخراج شده ؟![]()
درودسلام و درود بر شما دوست عزیز. آقای/خانم می مو (کدومش درسته؟)ممنون از خوشامد گوییتون.فک کنم شما عضو بسیار فعال مهندسان شیمی هستید.از آشناییتون خوشحالم.
سلام دوست عزیز امیدوارم که هم شما بتونید از اصلاعات بچه ها استفاده کنید و هم دوستان از اطلاعات شما پس منتظر شما هستیموای سلام seabride عزیز خیلی خوشحالم کردی.ببخشیدا من حول شدم یه دفعه این همه تحویلم گرفتید
![]()
پس بالاخره کار دست خودش دادیه ماهی از دستش راحت شدیم ( شوخی کردم جاوید به دل نگیر)منتظرتیم برگردیجاوید اخطارهاش رفت بالا...1 ماه اخراج موقت شدهمن با این تصمیم اصلا موافق نبودمیعنی دست من بود اخطار آخری رو بش نمیدادم
زیاد سخت نیست هرجا که اطلاعاتی دیدی که به درد می خوره بزار تو باشگاهاگه جزوه یا چیزی داری هم همینطورکم کم راه می افتیسلام ممنون از لطف همگیتون.منم خیلی خوشحالم که عضو باشگاه شدم.اینجا آدم هایی هستن که فقط به خودشون فکر نمی کنن.من خیلی دوست دارم بتونم کمکی بکنم ولی راستش خیلی بلد نیستم واسه همین هم به راهنماییتون احتیاج دارم![]()
خب آلما خانوم بجای نق زدن مطلب بزار یا سوال مطرح کنسلام باز که اینجا سوت و کوره
منم کم کم میرم از این سایت
دیگه سایت رو دوست ندارم
یا حداقل کمتر میام
فایده نداره دیگه
سلام خانومیسلام باز که اینجا سوت و کوره
منم کم کم میرم از این سایت
دیگه سایت رو دوست ندارم
یا حداقل کمتر میام
فایده نداره دیگه
خسته نباشی بعد 4 ساعت!!!!!!من حاضرم
زدی تو ذوقمخسته نباشی بعد 4 ساعت!!!!!!
زدی تو ذوقم
مهم نفس کاره من همیشه اینجا حاضرم شما منو نمیبینی
خواهش مینمایمشرمنده چنین قصدی نداشتم.
درست می فرمایید. شما اینقدر بزرگ و بزرگوارید که ما ریز میزه ها شما رو نمیبینیم...
خواهش مینمایم
نه دیگه ببین آقا می مو درسته سنتو نگفتی ولی از هر نظری که بگی من کوچیک ترو ریزه ترم
ازحس ششمتو که منو ندیدی، از کجا میدونی من ریز میزه تر از تو نیستم؟
حس ششمت دیگه چی میگه؟ازحس ششم
میگه من کوچمولوترم ازشماااحس ششمت دیگه چی میگه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |