سلامسلام به همگی

سلامسلام به همگی
مرسی گلمآهان
موفق باشی عزیزم
eyval khub gofti
چه بابایی خوبیآخه تابستونه خود کارمنداش مرخصی گرفتن دانشگاهه دیگه
قسمت آازمایشگاهشم ترم تابستونه نداره
به بابام گفتم که دنبال کار بهتر باشه واسم اما خوب تا آخر تابستون که مدرک میدن باید صبر کنم.
سلام دوست عزیزسلام بر م شیمی های عزیزززززز
خوب هستین؟سلام دوست عزیز
ما با خوبی دوستان خوبیم مخصوصا بعضی ها
بماند که کیا هستند نمی دونم فکر کنم خوابه هر روز که اول صبح مییومد سلام می کرد پیداش میشه البت مثل اینکه این روزها مشکل داره امیدوارم زود حل بشهحالا کیا هستن این بعضی ها؟؟آقای می مو کجاس؟
باووووووووووووشه بماندبماند که کیا هستند نمی دونم فکر کنم خوابه هر روز که اول صبح مییومد سلام می کرد پیداش میشه البت مثل اینکه این روزها مشکل داره امیدوارم زود حل بشه
درودحالا کیا هستن این بعضی ها؟؟
آقای می مو کجاس؟
سلام می مو خوش اومدی اره متاسفانه یه مدته تالار خیلی سوت وکورشده نمی دونم چرا؟؟؟؟؟درودمن مثل همیشه از ساعت 8 اینام.اما بی حالی بچه ها روی منم تاثیر گذاشته.
انشاله ماهم که هنوز نفهمیدیم امروز اول شده یا نهباووووووووووووشه بماندایشالا که مشکلات همه حل بشهآخر امروز اول شد یا نه؟
سلام خوش اومدی حالا این یه دفعه بچه ها رو ببخشید !!!!!!!!!!!!!!!سلام چقدر خوبه که چند نفر اومدنراستی شما همیشه به تازه واردها اینطوری خوشامد میگین؟من که افسردگی گرفتم
![]()
درووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووودسلام چقدر خوبه که چند نفر اومدنراستی شما همیشه به تازه واردها اینطوری خوشامد میگین؟من که افسردگی گرفتم
![]()
سلام چقدر خوبه که چند نفر اومدنراستی شما همیشه به تازه واردها اینطوری خوشامد میگین؟من که افسردگی گرفتم
![]()
جاویدجاوید کوووووو؟ چرا اخراج شده ؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |