به به می بینم هر روز می گی می خوام بر مصاحبه
مصاحبه های بی نتیجه به چه درد میخوره خب؟ تو مصاحبه ها میگن سابقه نداری برو به سلامت دیگه.
به به می بینم هر روز می گی می خوام بر مصاحبه
درود
از این به بعد توی درخواستامون از خدا به جای کار باید سابقه کار بخواییم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
صد در صد تایید میشه.
سلام
نه انگار هیچ کس نیست!!!!
من کرجم، کارخونه و شرکت اطراف زیاد هست اما هیچ کدوم مارو نمیخوان، یا آقا میخوان یا سابقه کار میخوان.
انگار مد شده هرکی بیاد بگه کسی نیست و بعد بره پس :
سلام کسی نیست اینجا
خداخافظ![]()
کجا این خنده داره اونوقت؟انگار مد شده هرکی بیاد بگه کسی نیست و بعد بره پس :
سلام کسی نیست اینجا
خداخافظ![]()
خودمو دیگه منظورتون بود
نه خودشو
چشم
باید دید به کجا فکر میکنید و میخواید از کجا شروع کنید
سابقه کار میشه با کارگاه های کوچیک و حقوق کم هم بدست اورد وبعد به جا های بزرگ فکر کرد
من که ای کار و دارم میکنم
امیدوارم همتون کار مناسب با روحیتون رو پیدا کنید
به خدا منم آدم پر توقعی نیستم، حقوق زیاد نمیخوام، همون 300 تومنم بسه، اما واسه دخترا همش مهندسی فروش پیدا میشه، اونم که با کلاس شده بازاریابیه... آخه حقه من بعد از 4 سال درس خوندن برم بازاریابی؟من تو شرکت یا کارخونه فرقی برام نداره، هر چی باشه سخت و آسون میرم، فقط به شخصیتم توهین نشه برام کافیه.
درود
عزیز دل من ، باکمتر از این رقم ها هم راضیم اما پیدا نکردم.
با جملات بعد نقطه چین هم بسیار موافقم
سلامتو تهرانی؟ اگر شهرستان باشی که خیلی پیدا کردن کار به سختی تهران نیست. اونجاها اکثرا شهرک صنعتی دارن و بالاخره میشه آدم خودشو مشغول کنه.
کجا این خنده داره اونوقت؟
سلام
موافق نیستم
نه اینطور نیست
تو مرکز کشور یه کم کارخونه وکارگاه هست
اطرافش چیزی نداره و واقعا منطقه محرومند
مثلا کرمانشاه ،لرستان،سیستان،شهرکردو...... چی دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دیدم هر کسی کار پیدا نمیکنه زندگیش رو میفروشه میره تهران بعد چند سال هم با یه گونی تراول برمیگرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
درود
همیشه مرغ همسایه غازه.
وقتی کسی برای به دست آوردن پول مهاجرت میکنه خیلی وقتا توی مقصد به در بسته میخوره اما برای کم نیاوردن هر کاری میکنه ؛ کارای که توی وطن خودش حتی حرفشم نمیزده
سلام بابا به خدا همه دوستای غیر تهرانی من الان میرن سر کار اما همه تهرانیا بیکاریم. اگر تو تهران پول ریخته پس چرا من نمیبینمش؟
بازار چه خبره؟؟؟؟!!!اخه تهران محیط کارگری نیست که کارگری کنید
بزنید تو هر کاری میگیره
چرا دارید به 300 تومن حقوق نگاه میکنید
برید ببینید بازار چه خبره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |