گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

hamidrezachemeng

کاربر فعال
به نظر من از بیکاری بدتر اینه که کاری که انجام میدی مرتبط با رشته تحصیلیت نباشه. درسته که کار کردن خوبه اما من خودم تجربه میکنم این رو که وقتی کار مرتبط با رشته تحصیلیت نباشه از کار لذت نمیبری. صرفا" تنها دلخوشیت گرفتن حقوقه. اما با کاری که داری نمیتونی زندگی کنی و این بهت احساس بدی میده. هشت ساعت برات هشتاد ساعت میگذره و صبح که بلند میشی با حس خوبی نمیری سر کار. ای کاش این شرکت های نفت و گاز و پتروشیمی به نیروهای صفر کیلومتر هم بها میدادن و به اونا فرصت میدادن واسه حضور در بازار کار تا آدم هایی مثل من مجبور نباشن یا بیکار باشن یا برن سراغ کاری که ارتباط با رشته تحصیلیشون نداره.

sajad mzf

عضو جدید
PFD واحد اسید نیتریک

PFD واحد اسید نیتریک

دوستان خسته نباشید
کسی PFD واحد اسید نیتریک و مخصوصا واحد غنی سازی اسید نیتریک توسط برج تقطیر با اسید سولفوریک رو داره.
ممنون از همه:gol:

saina'

عضو جدید
سلام مهندسین عزیز!
من دانشجوی ترم دوم مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان هستم!
ازتون میخوام راهنماییم کنین!همونطور که میدونین من خودم باید گرایشمو انتخاب کنم!3تا انتخاب دارم:پتروشیمی،پلیمر،بیوتکنولوژی!کدومو انتخاب کنم؟!

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبین ؟؟؟
بچه ها چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟ کسی نیست ؟؟؟حال و هوای عیده و همه مشغول خونه تکونی و .....
خریداتونم که انجام دادین مبارک باشه
ولی کاش میشد به روزای گذشته بازگشت و......
امیدوارم همیشه سالم باشین

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خوبین ؟؟؟
بچه ها چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟ کسی نیست ؟؟؟حال و هوای عیده و همه مشغول خونه تکونی و .....
سلام
شما خوب هستین
آخ گفتین خونه تکونییییییییی:w06:
چه آواتاره غمناکی گذاشتین:cry:

madona gol

عضو جدید
سلام.من زیاد اینجا نمیومدم اما خیلی نیاز به کمک دارم.لطفا یکی بهم کمک کنه.1.اینکه سوال های من کجا جواب داده میشه؟یعنی جواب ها رو کجا ببینم؟2.یونی بابل برای ارشد روزانه تا چه رتبه هایی رو قبول میکنه؟3.روش های تولید mibkمتیل ایزو بوتیل کتون؟تور ور خدا کمک کنه یکی به من لطفا یه آدم خیر جواب ها رو بده و این آخری رو اگه تونست کمک کنه برام میل بزنه مرسیییییییییییییی sahar_naz23@yahoo.com

hamidrezachemeng

کاربر فعال
سلام خوبین ؟؟؟
مهندس جان خدا از دهنت بشنوه اما فعلا" که همش کار و کار و کار. تا خود 28 اسفند هم گفتن بیاین سر کار

hamidrezachemeng

کاربر فعال
بین کار در عسلویه و کار در جزایر نفتی جنوب مانند سیری و لاوان شرایط کدومشون سختتره؟چیزی که من در ذهنمه با توجه به این که هر دو شرایط رو از نزدیک دیدم (البته در حد یک یا دو روز اقامت) عسلویه از نظر آب و هوا سختتره اما امکاناتش بیشتره از نظر سکونت. اما توی جزایر نفتی جنوب آب و هوای بهتری داره از نظر آلاینده های شیمیایی. برای من سواله کدوم بهترن واسه کار اگر بخواهیم به صورت جامع شرایط هر دو رو در نظر بگیریم؟

RaminPSLP

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز باشگاه مهندسان بدفرم به دادم رسید :d
رفته بودم سر کلاس ، استاده بهم گفت پروژه هفته پیش رو چرا برام ایمیل نکردی؟ 4 ساعت بش توضیح دادم و قسم خوردم که همون روز فرستادم برات ولی شاید تو ترش یا بالک رفته ندیدیش
گفت من نمیدونم امروز آخرین شانسیه که بهت میدم تا ثبتش کنی :(
حالا من فلشم رو فرمت کرده بودم پروزه همرام نبود، یادم اومد تو باشگاه آپلودش کردم 2 روز پیش :d
سریع سر کلاس پریدم دانلودش کردم دادم به استاده ;)

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز پیشاپیش عید همتون مبارک

sepantaaa

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه
چهارشنبه سوری همتون مبارک باشه
امیدوارم که سال خوبی رو در پیش داشته باشین
پیشاپیش عید نوروز رو هم به همتون تبریک میگم
با ارزوی موفقیت برای همه

R.BAHREINI

عضو جدید
عيد

عيد

نوروز روز نو، روز تازه و روز جديدى است اول فروردين، روز نو سال جديد آغاز مى گردد و كهنگى سال قبل كه با سرما، خستگى و تكرار كارها و روزها همراه بوده، با نوروز به روز نو و سال جديد كه طراوت طبيعت آن را ترو تازه ساخته تبديل مى گردد. اين روز براى بسيارى از ملتها روز عيد محسوب مى شود. عيد به معنى بازگشت است كه از ريشه «عود» گرفته شده است.

به گفته راغب اصفهانى عيد به معناى بازگشت به وضعيت مطلوب گذشته است و به روزهاى سرور و شادى نيز گفته مى شود.

عيد يكى از بزرگترين و مهيج ترين مظاهر حيات اجتماعى يك ملت است.

اعياد چهار نوع است

اول، اعياد دينى مانند عيد فطر و عيد قربان كه مسلمانان جهان اين روزها را عيد مى گيرند.

دوم، اعياد مذهبى مانند عيد غدير و عيد نيمه شعبان كه شيعيان جشن مى گيرند.

سوم، اعياد ملى مانند روز آزادى و استقلال برخى از ملتها از چنگ استعمار.

چهارم، عيد طبيعى و تكوينى مانند عيد نوروز كه در آغاز بهار و سال نو مطرح مى شود.

در خاتمه لازم است به نكاتى چند توجه شود:

1. هر تشكيلاتى در پايان سال حساب كار خود را مى كند و به بررسى كم وكاستيها و ضعفها و قوتها مى پردازد. لازم است ماهم به حساب خود برسيم و يك بازنگرى همه جانبه به گذشته خويش داشته باشيم. شخصى در روز عيد نوروز مى گفت: اين روز را به شما تبريك و تسليت مى گويم. تبريك به جهت فرصتى جديد كه خدا به شما داده و تسليت براى از دست دادن فرصتهايى كه داشته‏اى.

2. بايد از گذران عمر و زمان و طبيعت درس گرفت. طبيعت بيدار شد و فعاليتش را دوباره آغاز كرد آيا ماهم بيدارشديم، آيا درماهم تحول ايجاد شد؟ خانه ها از گردوغبار و آلودگيها پاكسازى شد، آيا قلبهاى ما نيز از زنگارهاى گناه و رذايل اخلاقى پاكسازى شد...؟

3. بايد توجه نمود كه در سال جديد چه طرحى براى خودسازى خويش داريم؟

پيشاپيش سال نو مبارك

baztab_2

عضو جدید
دوستان سلام
من در پتروشیمی بندر امام کار می کنم اطلاعاتم در حد واحد های تفیکک گاز- الفین -اروماتیک - ان جی ال -و پارازایلین می باشد اگر در مورد مسایل فنی این واحدها کمک خواستین چون دوست دارم به مهندسین جوان کمک کنم در خدمت می باشم می توانید به من ایمیل کنید ودر صورت ضرور تماس بگیرید

hooman.m.m

عضو جدید
سال نو مبارک...

سال نو مبارک...

سال نوی خورشیدی رو به همه دوستان ایرانی و ایرانی دوست گلم تبریک میگم...:gol::gol::gol:

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار

a_rudi

کاربر فعال مهندسی شیمی ,
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان عزيزم:)

ساعات پاياني سال 89 و دهه 80 رو سپري مي‌کنيم و اميدوارم لحظات خوبي در انتظار شما و خانواده محترمتون باشه،‌ اميدوارم سال و دهه جديد رو با موفقيت تمام شروع کنيد و هرچه که از خدا مي‌خواهيد ، انشالله بهتون بده.

سال خوب و خوشي رو آغاز کنيد

سال نو مبارک:gol:

mary.85

عضو جدید
بچه ها ارشد مهندسی شیمی خوبه؟یا یه رشته ی مدیریتی بدیم؟مثلا چی اصلا؟!!!

بالا