سلامكنكوري هاي؟! كجايين؟؟ چطور بود؟
نيما جان كنكور دادي شما؟
دوستان عزيز سلام
خوبيد ؟
متاسفانه امروز باخبر شدم بهتاش عزيز مدير تالارمون دچار سانحه سوختگي شدند و توي بيمارستان بستري هستند . نگران نباشيد بزودي مرخص ميشن ولي واسش دعا كنيد تا ايشالا زودتر خوب بشن![]()
سلام
بله دادم
ولي كنكور امسال نسبت به پارسال مشكل تر بود . اينو از زبون اونايي كه پارسال هم خوب خونده بودن شنيدم
منفي خور امسال هم خيلي زياد بود يني گزينه هاي شك برانگيز خيلي زياد بود . در كل ميانگين درصد قبولي فك كنم امسال بياد پايين تر !
به سلامتییه خبر دیگه هم که منبعش موسخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قراره اشکان زن بگیره
این ینی چی ...اشکان سنش زده بالا، دست به دامن مردم شده ؟
این قضیه زن گرفتن رو اشکان من و ممد میدونه خواهرش هم خبر رو تایید کرد ینی از زیر زبونش کشیدم، اولش لو نداد
![]()
نه عزیزم یه شوخی بودآخ جونمی جون عروسیه
تبریک میگم![]()
نه سالی جون جوجو شوخی کرده.ما هم دعا میکینم............
به عروسی مبارکه....افسون جون بیا ریز ماجرا رو بگو![]()
یه خبر دیگه هم که منبعش موسخه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قراره اشکان زن بگیره
این ینی چی ...اشکان سنش زده بالا، دست به دامن مردم شده ؟
این قضیه زن گرفتن رو اشکان من و ممد میدونه خواهرش هم خبر رو تایید کرد ینی از زیر زبونش کشیدم، اولش لو نداد
![]()
جوجو خیلی بدی کلی ذوقیدم گفتم عروسیه شیرینی میخوریمبچه ها انگاری رفتیم سره کار
عروسی در کار نیست که
یکی با ما شوخی کرد ؟افسون بریم بکشیمش
![]()
من اگه دستم بهت برسه تکه بزرگت گوشتهبچه ها انگاری رفتیم سره کار
عروسی در کار نیست که
یکی با ما شوخی کرد ؟افسون بریم بکشیمش
![]()
جوجو خیلی بدی کلی ذوقیدم گفتم عروسیه شیرینی میخوریم.حالا که اینجوری شد برای اینکه تنبیه بشی
باید خودت شیرینی بدی.
[qu
پس چی که حقشه افسون جون کسی که خبر کذب میده تازه باید بیشتر هم تنبیه بشه اما چون جوجواینجا پارتیش کلفته حکم سنگین تر نتونستم ببرم براش متاسفانهمن اگه دستم بهت برسه تکه بزرگت گوشته
حقته جوجو![]()
اینجا پارتی داره تو تالار ما که ندارهپس چی که حقشه افسون جون کسی که خبر کذب میده تازه باید بیشتر هم تنبیه بشه اما چون جوجواینجا پارتیش کلفته حکم سنگین تر نتونستم ببرم براش متاسفانه
![]()
پارتی من از کجا گردن کفلته ؟
ولی اینو خوب اومدی موافقم
پولش رو بدین، من واستون شیرینی میخرم
راستی افسون من یه گیاه دیدم قیمتش 50 تومن بود، خیلی خوشمل بود، کوچولو بود باید میزاشتم بزرگ شه، منم نخریدم، 50 تومنبگرد تو باغچتون چیزی نمیبینی، از همین گیاهه میخوام، به مامان گلاب هم خبر بده
یه گیاه 20 تومنی هم بود
نمیدونم این چرا گیاهاش انقد گرون بودن
نه گناه داره می بخشیمش . آخه بخشش از بزرگانه .ولی اگه تکرار شه باید از اون گل 50 تومنی ها بخره بیاره تالار و باش تزیین کنیم.اینجا پارتی داره تو تالار ما که نداره
می خوای یه اخطار خوشکل بهش بدم؟
از هر مدلیش بخوای هست
شوخی کردم جوجویی عزیزهفقط دستم برسه بهش میکشمش
شیرینی کجا بود
خودم حسابتو میرسم.فکر کردی با یه شیرینی میتونی درستش کنی
در مورد گیاه هم بدو بیا تالار ما
چرا دیگه نمیای اونجا؟![]()
منظور من از استخدام رسمی شدن نیست
منظورم اینه که یه جا بری ، سر کار تا آخر ماه یه پولی بدن دستت که حداقل خرج ADSL ات در بیاد . . .
سلام به همه ي مهندسان پير و جوان شيمي....
پيرجو جان كسالت برطرف شد؟؟؟
سلام
میبینم که به سلامتی برگشتین...جاتون خالی بود
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |