درود بر شماسلامممممم آقا محسن
خوش امدی
بسلامتی فارغ السربازی هم که شدی![]()
سپاس
فارغ!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟
توهم زیبایی بود بود

اما متاسفانه 10 ماه مونده هنوز!!!!

درود بر شماسلامممممم آقا محسن
خوش امدی
بسلامتی فارغ السربازی هم که شدی![]()

درود بر شما
سپاس
فارغ!!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟
توهم زیبایی بودشوخی زیبایی بود
اما متاسفانه 10 ماه مونده هنوز!!!!![]()

نمیدونم والاجدی؟؟؟ پس کدوم محسن بوده سربازیش تموم شده؟؟؟؟![]()
نمیدونم والا
من یه 10 ماهی خدمت کردم به مرز و بوم و 10 ماه دیگه مونده هنوز!!!

به امید پروردگار منتظر اون روز میشینمبا عرض پوزش
از اتاق فرمان اطلاع دادن یه محسن دیگه بوده
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/623030-%D8%AC%D8%B4%D9%86-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%BA-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%80%D9%80-%D9%86-%D8%B4%DA%A9%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88-%D8%B3%D8%A8%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B8%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%88%D8%B3%D8%AA-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D9%80%D8%AA%D9%80%D8%B8%D9%80%D8%A7%D8%B1-%D8%AA%D9%80%D9%80%D9%80-%D9%88-!
ایشالا این 10 ماه هم به خیر و خوشی تموم بشه و برای شما هم جشن فارغ السربازی بگیریم![]()

سلام
من ترم سه کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه تهران هستم. ( کم کم وارد ترم چهار میشیم :دی )
میخواستم راهنماییم کنید الان برای پیشرفت توی رشتهم چه کارهایی میتونم بکنم؟
با توجه به اینکه از دروس اختصاصی فقط موازنه و ترمو یک و آلی و استاتیک رو پاس کرده م میتونم شروع به یاد گرفتن نرم افزار مربوط به مهندسی شیمی بکنم؟ چه نرم افزاری؟
اگه بخوام مقاله چه فارسی چه زبان اصلی بخونم در چه زمینهای بخونم و از کجا بگیرم؟ مقاله هایی که سطحشون برای من و برای شروع خوب باشه..
ممنون![]()
سلام
من ترم سه کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه تهران هستم. ( کم کم وارد ترم چهار میشیم :دی )
میخواستم راهنماییم کنید الان برای پیشرفت توی رشتهم چه کارهایی میتونم بکنم؟
با توجه به اینکه از دروس اختصاصی فقط موازنه و ترمو یک و آلی و استاتیک رو پاس کرده م میتونم شروع به یاد گرفتن نرم افزار مربوط به مهندسی شیمی بکنم؟ چه نرم افزاری؟
اگه بخوام مقاله چه فارسی چه زبان اصلی بخونم در چه زمینهای بخونم و از کجا بگیرم؟ مقاله هایی که سطحشون برای من و برای شروع خوب باشه..
ممنون![]()
مبارکهمدرک اصلیم اومد لی لای لای لی لای لای![]()

مبارکه![]()
موبارکه موبارکهههه![]()

و آرزوی اینکه به دردشون بخوره چون من که گذاشتم در کوزه لامصب آب هم نداره بخورم 

با عرض تبریک به دوستانی که مدرکشونو گرفتن!!!و آرزوی اینکه به دردشون بخوره چون من که گذاشتم در کوزه لامصب آب هم نداره بخورم
گاها نفت اینا میاد ولی
غرض از مزاحمت می خواستم ببینم دوره فرآیند کسی رفته؟
به درد میخوره؟مخصوصا واسه استخدام
ارزش داره هزینه بذارم یا نه؟
با تشکر از همه حتی اونایی که جواب نمی دن!![]()

سلام من زیادی تازه واردم واسه همین نمیدونم این سوالم رو تو کودوم بخش باید مطرح کنم!!!!!همینجا میپرسم لطفا جواب بدین
چندتا موضوع مهم میخوام واسه برگزاری سمینار؟ به نظرتون چه سمینارهای مهم هست که واسه یه مهندس شیمی برگزار بشه؟؟؟؟
با سلام خدمت مدرک گرفته ی عزیز
بازم گلی به جمال شما که گه گداری نفت میاد ...سمت ما خشکسالی شده شدید
بله واسه استخدام خیلی به نفعتون هست...بخصوص هایسیس ...اسپن...پتروسیم ...حداقل یکی رو خوب وارد باشید
سلام مهندس
خب واسه سمینار خیلی موضوع ها ممکنه مطرح باشه از موضوعات فرآیندی بگیر تا موضوعات پدیده ای و غیره!
مدنظر شما کدوم هست...؟ در چه سطحی؟ برای چه قشری با چه سطح سوادی قرار هست این سمینار برگزار بشه؟
سلام خدمت دوستان
اقا ما هم شیمی هستیم دیگه...ما رو هم راه بدین
میگم من پروژم توش نانو هست...بعد شنیدم ستاد نانو یک و خوردی دیگه حداقل پول بلاعوض میده.خواستم ببینم کسی میدونه چجوری میشه ب این مهممممم دست یافت؟؟
ممنون
نه نمی دونیمسلام سعید جانسلام خدمت دوستان
میگم من پروژم توش نانو هست...بعد شنیدم ستاد نانو یک و خوردی دیگه حداقل پول بلاعوض میده.خواستم ببینم کسی میدونه چجوری میشه ب این مهممممم دست یافت؟؟
ممنون
سلام سعید جان
من اینطور شنیدم پروژه هایی که مربوط به نانو هستن رو اولش 500تومن میدن ... اخرش که دفاع کردی و پروژت تموم شد یه 500تومن دیگه میدن.
خب فکر کنم باید بری سایتتشون ... یه قسمتی باید باشه تحت عنوان حمایت های پایان نامه های نانو .. باید ثبت نام کنی و این حرفا .. خودم دقیق مراحلش رو نمی دونم .. ولی راحت پوله رو میدن .. خاطرت جمعسلام داش پوریا
ممنون
خب نحوه گرفتنش چجوریاست؟؟

سلام خدمت دوستان
ممنون
با سلام خدمت مدرک گرفته ی عزیز
بازم گلی به جمال شما که گه گداری نفت میاد ...سمت ما خشکسالی شده شدید
بله واسه استخدام خیلی به نفعتون هست...بخصوص هایسیس ...اسپن...پتروسیم ...حداقل یکی رو خوب وارد باشید
سلام مهندس
خب واسه سمینار خیلی موضوع ها ممکنه مطرح باشه از موضوعات فرآیندی بگیر تا موضوعات پدیده ای و غیره!
مدنظر شما کدوم هست...؟ در چه سطحی؟ برای چه قشری با چه سطح سوادی قرار هست این سمینار برگزار بشه؟
دانشگاه ما فقط سه سال هست که مهندسی شیمی رو وارد کرده!یعنی الان سه ورودی داریم که بالاترینشون ترم شش هستن در حال حاضر! من خودم ترم سوم هستم! با توجه به این پیشنهادی واسم دارین؟

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |