گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
این حرفا کدوم مریم خانوم...من دیشب بعد 25 سال اومدم ایران..تازه من اصلا شمارو نمیشناسم:cool:

ببین الان هی میخوام بخاطر این جملات خوجیل موجیل ازت تشکر کنم حیف که کلیدش نیست
شما نمونه یک انسان غرب زده هستی:Dعینکشو...الان شبه ها
مرسی...قابلی نداشت

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
1 سال بعد.....

malina

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا جواب نمیدید یا یهو 3تا پست میزارید:D
بچه ها...
خونشونم...
نمیدونم والا

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا جواب نمیدید یا یهو 3تا پست میزارید:D
بچه ها...
خونشونم...
نمیدونم والا

این کامپیوتر من با زغال سنگ کار میکنه....وقتی سوختش داره تموم میشه یه 2 3 کیلو زغال سنگ میریزم توش یهو گر میگیره چندتا پشت سر هم پست میده...دلیلش اینه

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان کل صفحاتو بستم و با سرعت 1000 پست در ثانیه در خدمتم....نمونی جا ملینا خانوم

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]با جسارت وجود خدا را به پرسش بگیر؛[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif] چرا که اگر خدایی باشد،[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif] باید خرد را بیش از ترس کورکورانه ارج نهد.[/FONT][FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=tahoma, verdana, arial, helvetica, sans-serif](توماس جفرسون)[/FONT]​

hamed_majhool

عضو جدید
کاربر ممتاز
با همه چيز درآميز و با هيچ چيز آميخته مشو که در انزوا پاک ماندن نه سخت است و نه با ارزش

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها كوجاااااااااايين؟؟
دلم براتون تنگ شده:crying2:
دلم برا توهمات فانتزيمون تنگ شده (جنگ.خاله....:D.......)
:w05::w10:

ستاره67

عضو جدید
سلام به همه.روز خوش.
امروز فقط دو نفر تو لیست من حضور خوردند.بقیتون کجایید؟:mad:(مگه یادتون رفته بنده مسئول حضور غیاب تالار هستم)
مریم جان نمره شما 20.
هرچه زودتر خودتون با پای خودتون پاشین بیاین و گرنه دوباره جنگ و.....راه میندازیم.:D
به امید دیدار همه

seabride

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه.روز خوش.
امروز فقط دو نفر تو لیست من حضور خوردند.بقیتون کجایید؟:mad:(مگه یادتون رفته بنده مسئول حضور غیاب تالار هستم)
مریم جان نمره شما 20.
هرچه زودتر خودتون با پای خودتون پاشین بیاین و گرنه دوباره جنگ و.....راه میندازیم.:D
به امید دیدار همه
سلام عجيجم
آخ جون بيست گرفتم
تو خودت نمره بيستي ستاره جووونم

بالا