دروود بر همه ی کسانیکه هستند و نیستند...همتون رو دوس دارم هم وطنان گل...
یالله ابجی....سلاااااااااااااااااااااااااااااام
اله یارتیالله ابجی....
هیشکی نیست اینجا...
بله خلوت خلوته...اله یارت
بله دیدم
شبا خلوت شده
سلام چرا صحبتی نیست؟اله یارت
بله دیدم
شبا خلوت شده
اره خوبمسلام
نییییدونم والا
خوبی؟؟؟؟
شما چیکار کردی امروزسلام
نییییدونم والا
خوبی؟؟؟؟
خدا رو شکر...شما چیکار کردی امروز
دیگه باید مشغول درسو کار بشیم و با دنیای واقعی ارتباط برقرار کنیم بسه دیگه اینقدر وقت تلف کردیمخدا رو شکر...
من که از صبح چرخیدم دور خودم...![]()
من امروز تمرین کردم کم بیاممیدونی چی دیگه باید اینترنتو کم کم کمش کنیم خیلی بد شده الکی داریم میایم اینجا
خوب کاری کردی منم دارم به درسام میرسم العان خوابیده بودم بیدار شدم دوباره بخوابم یه ذره انگلیسی کار کردم العان هم میرم یه متن میخونم میخوابممن امروز تمرین کردم کم بیام
غروب اومدم و الان
چقدر فشردهخوب کاری کردی منم دارم به درسام میرسم العان خوابیده بودم بیدار شدم دوباره بخوابم یه ذره انگلیسی کار کردم العان هم میرم یه متن میخونم میخوابم
شام یه تخم مرغ خوردم تو هفته چندتا میشه خورد؟چقدر فشرده
آهرین...
من یکم دیگه میچرخم نت بعدش میرم
هرچی زیادش بده...شام یه تخم مرغ خوردم تو هفته چندتا میشه خورد؟
امروز یه اتوبوس دانشگاه رفت رو پای یه دخترههههه وای خدای من چه دادی میزد اون راننده خر یه بار از روپاش رد شد دنده عقب زد یه بار دیگه هم رد شد وای نمیدونید چه جیغی میزد تازه شوهرم داشتتت دختر یکی گوشی رو برداشت زنگ زده به شوهرش میگی اقا اتوبوس از روش رد شد یه سلامی یه چیزی ایرانی ها اخرشنهرچی زیادش بده...
تنهایی یا هم خونه داری؟
امروز یه اتوبوس دانشگاه رفت رو پای یه دخترههههه وای خدای من چه دادی میزد اون راننده خر یه بار از روپاش رد شد دنده عقب زد یه بار دیگه هم رد شد وای نمیدونید چه جیغی میزد تازه شوهرم داشتتت دختر یکی گوشی رو برداشت زنگ زده به شوهرش میگی اقا اتوبوس از روش رد شد یه سلامی یه چیزی ایرانی ها اخرشن
من دیگه میرم بای استخون پاش زده بود بیرون چه جیغی میزد وای
الکی بود دیگه؟من دیگه میرم بای استخون پاش زده بود بیرون چه جیغی میزد وای
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |