دارم کم کم نگرانتون میشم... برو زود یه شیشه آبلیمویی چیزی سر بکش تا اوضاعتون وخیمتر نشدهنترس
سلاح گرم دارم
![]()
دارم کم کم نگرانتون میشم... برو زود یه شیشه آبلیمویی چیزی سر بکش تا اوضاعتون وخیمتر نشدهنترس
سلاح گرم دارم
![]()
نشد دیگه هر چی گفتم ریا نشه نمیذارید.من برم کمربند مشکیمو ببندم.داش میلادو ایول.....برو بچ کمربندای 5 سانتی رو بکشیددددددددددد
من حاضرم قربان.دخترا آماده جیغ کشیدن بشین
تا بعد بریم سر حرکت بعدی
واقعا که شما چه طبع خشنی داشتید رو نمی کردید!!!!!!۱۱اره برو کار ازمحکم کاری عیب نمیکنه برو تیزی یا دشنه هرچیداری بیار
فقط زود برگرد
آفرین ویدا جونم.تو چقدر خشنی پسر..........
دیگه دومست ندارم...........
چکار کنم خب وقتی میبینم با حرف خوش کنار نمیاین مجبورم دیگه... حالا چون اصرار میکنین یه تخفیف میدم ، حامد جان سگک کمربندارو دربیار
چکار کنم خب وقتی میبینم با حرف خوش کنار نمیاین مجبورم دیگه... حالا چون اصرار میکنین یه تخفیف میدم ، حامد جان سگک کمربندارو دربیار
با استناد به جیغ بنفش ما خانوم ها تمامی قوانین نقض میشودبا استناد به دروس انتقال حرارت کلیه در و دیوار خونه عایق شده..اونقد جیغ بزنین تا خسته شین...
نه بابا این از عوامل خودمونه.واسه کتک زدن استخدامش کردم...
سمت چپی هم سه تاتونین![]()
جییییییییییییغبابا جیغ نزنید ممکنه از تالارهای دیگه هم بریزن سرمون
دارم کم کم نگرانتون میشم... برو زود یه شیشه آبلیمویی چیزی سر بکش تا اوضاعتون وخیمتر نشده
شما مطمئنید حالتون خوبه ؟با کمربند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دارم کم کم نگرانتون میشم... برو زود یه شیشه آبلیمویی چیزی سر بکش تا اوضاعتون وخیمتر نشده
بیا دیگه آخرشم مجبور شدن از جنس خودمون برا جنگ استفاده کنن به این میگن کم آوردن دیگهنه من حیلی خوشتیپ ترم
یه باره دیگهجییییییییییییغ
داااااااااااد
هواااااااااااااار
بیداااااااااااااد
ای خدااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااا
![]()
با استناد به دروس انتقال حرارت کلیه در و دیوار خونه عایق شده..اونقد جیغ بزنین تا خسته شین...
جییییییییییییغ
داااااااااااد
هواااااااااااااار
بیداااااااااااااد
ای خدااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااا
![]()
با تجربه اید ماشاله.استفاده کردیم.![]()
به این یه چیز دیگه میگن..................................بیا دیگه آخرشم مجبور شدن از جنس خودمون برا جنگ استفاده کنن به این میگن کم آوردن دیگه
یه باره دیگه
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
جیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ از نوع بنفشششششششششششششششششششششششششششششششششششش
نگرفتین دیگه تخفیف دادم گفتم سگکارو دربیاره یعنی بدون سگک حالا اگه ناراحتین باشه، حامد جان باسگکشما مطمئنید حالتون خوبه ؟با کمربند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونم با سگک؟
نچ نچ
داریم نیایش میکنیم خبچرا اینقد خدا خدا میکنین...کافیه بگین دیگه بیمونه ما زمین خوردتونیم شاید دلمون به رحم اومد
یه باره دیگه
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
جیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییغ از نوع بنفشششششششششششششششششششششششششششششششششششش
شما از کجا میدونید که تجویز اشتباهی نکردم نکنه شما هم ااااااااااااااییییییی بی تجربه نیستین...
یه ساکیشیما میزنم بهتون کلا افقی شیننگرفتین دیگه تخفیف دادم گفتم سگکارو دربیاره یعنی بدون سگک حالا اگه ناراحتین باشه، حامد جان باسگک
بالاخره گشت ارشاد میادهیچکی نیست که به دادتون برسه....مشغول باشید جیغ بزنید
میگم واقعا عجب این جیغ سلاح خطر ناکی
سرمون رفت نصف شبی
میگم مریمی بهتون نمیاد اونقد بلند جیغ بکشید
اومدید.من دستکشام دستم کردم.حالا که قرار شده ریا بشه بذار اون دان 10 تکواندو و اون دان 5 بوکسمو ببندم بیام
عمرااااااااااااااااااااچرا اینقد خدا خدا میکنین...کافیه بگین دیگه بیمونه ما زمین خوردتونیم شاید دلمون به رحم اومد
بازم کلاس کارتونو گذاشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟//تجربه غالبا نام مستعاری است که برحطاهای خود میگذاریم.میگم ولی این اناف نیست ماهمش از صبح سرکار بودیم وخسته ایم واونها تازه نفسند
اییی وللللللللللبه این یه چیز دیگه میگن..................................![]()
تجربه غالبا نام مستعاری است که برحطاهای خود میگذاریم.میگم ولی این اناف نیست ماهمش از صبح سرکار بودیم وخسته ایم واونها تازه نفسند
یه باره دیگهشما از کجا میدونید که تجویز اشتباهی نکردم نکنه شما هم ااااااااااااااییییییی بی تجربه نیستین...
یه ساکیشیما میزنم بهتون کلا افقی شین![]()
ما هم از صبح موندیم خونه شام مورد علاقه ی شما آقایونو پختیم
واستون چایی آوردیم
میوه آوردیم
تازه به جای تشکر باید کمربندمونم بزنید.........
مثه اینکه امروز زیادی فیلم دیدین... خدا کنه تا فردا صبح همش از سرتون بپره وگرنه به یه دبستانی مهدکودکی برا ابراز قدرتتون حمله میکنینیه ساکیشیما میزنم بهتون کلا افقی شین![]()
امشب خینو خین ریزی را میندازیممثه اینکه امروز زیادی فیلم دیدین... خدا کنه تا فردا صبح همش از سرتون بپره وگرنه به یه دبستانی مهدکودکی برا ابراز قدرتتون حمله میکنین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |