حلقه که نمیشه نباشه....
تو مزدوج شو خوم قول می دم کادو واست حلقه بیارم
حلقه که نمیشه نباشه....
پس وام ازدواج می خوای ناقلا
ای شیطوننننننننننننننننننننننننننننننننننن
طرف چیه؟؟!!!!!بی ادب....
بگو زن داداش...
پول حلقه و خرید اولیه و کادو پای عقد و این خرده ریزا رو میشه جور کرد به ویژه من که یه نَموره آینده نگرم!!!!.......
حداقل بگو حلقه سنگین نمیخواد یا خرجای دیگه عقدو نمیخواد، بدون حلقه که نمیشه پسر جون.طرف گفته حلقه نمی خوام ادم بسازیه
وام ازدواج به کجا میرسه؟؟؟ همش نفری 2ونیم میلیون.....
تازشم برا گرفتنش احتیاجی به آشنا و پارتی نیست
آفرین آفرین که دو سه میلیون برات پول خورده، دیگه وام میخوای چیکار؟ همون پول خورداتو خرج کن دیگه.
حداقل بگو حلقه سنگین نمیخواد یا خرجای دیگه عقدو نمیخواد، بدون حلقه که نمیشه پسر جون.
آفرین آفرین که دو سه میلیون برات پول خورده، دیگه وام میخوای چیکار؟ همون پول خورداتو خرج کن دیگه.
حداقل بگو حلقه سنگین نمیخواد یا خرجای دیگه عقدو نمیخواد، بدون حلقه که نمیشه پسر جون.
فکر کنم تو یه 100 میلیونی می خوای تا کارت راه بیوفته اره چقدر خوش اشتهایی
بذار ماشین بنزمو که اون روز دیدی بفروشم بهت قرض می دم
با یک سوم این پولم کارم راه میوفته...
اگه الان30 تومن بدی خیلی زود عروسی دعوت خواهی شد.......![]()
خیلیییییییییییییییی نامردی....خوب پس نیاز نیست بنزو بفروشم با زانتیا کارت حله اره
سلام به همه...
مصطفی مبارکه..
ازدواج خیلی تصمیم مهمیه ها...
حواستو جمع کن
عشق و عاشقی کار دستت نده##
سلام به همه...
مصطفی مبارکه..
ازدواج خیلی تصمیم مهمیه ها...
حواستو جمع کن
عشق و عاشقی کار دستت نده##
خیلیییییییییییییییی نامردی....
این همه خودرو زیر پاته اونوقت رفیقت با خط 11 گز میکنه.....
من فقط با دختری ازدواج میکنم که خودم انتخابش کرده باشم.... افتااااااااااااااااااااد....می موو می گ نسترن خانوم نیستش فکر کنم رفته و یه زن داداش خوب واسه ما پیدا کنه
خوش بحالت
چی بگم؟؟؟!!!!اه می مو تحویل بگیر از صبح 100 نفر اینجا بودن همه رفتن دوباره من و توییم که موندیم واسه هم اینجا
راستی راستی از من و تو بیکارتر نیست نه؟
من فقط با دختری ازدواج میکنم که خودم انتخابش کرده باشم.... افتااااااااااااااااااااد....
خوب بریم دگه فعلا
حامد مجهول مگه نگیرمت بالاخره در کوچه که می بینمت یه بادمجون پای چشمت بکارم حالا الکی خوش باش تا به موقش
ببخشید بچه ها من یه کار فوری واسم پیش اومد بی خبر رفتم(هر چند میدونم متوجه نبودم نشدید)همه رفتید؟کسی خونه نیست؟چرا باز اینجا سوت و کور شد؟؟؟؟؟!!!!!!
همیشه یه نفر هست حتی اگه پیام نده....ببخشید بچه ها من یه کار فوری واسم پیش اومد بی خبر رفتم(هر چند میدونم متوجه نبودم نشدید)همه رفتید؟کسی خونه نیست؟
من آمده ام...سلام کسی نیست؟؟؟؟
سلام داداش میموخوبی؟من آمده ام...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |