سلام دوست عزیز امروز که اساسی تعطیله وکسی نیست ماهم داریم میریم بچه ها اومدن سلام ما رو برسونسلام ...........................صبح بخیر.................حال م.شیمی های عزیز چطوره؟
سلام دوست عزیز امروز که اساسی تعطیله وکسی نیست ماهم داریم میریم بچه ها اومدن سلام ما رو برسونسلام ...........................صبح بخیر.................حال م.شیمی های عزیز چطوره؟
بروی چشم دوست عزیز.سلام دوست عزیز امروز که اساسی تعطیله وکسی نیست ماهم داریم میریم بچه ها اومدن سلام ما رو برسون
سلام منو شما تازه وادیم کم کم اشنا می شیم با بچه های دوست داشتنی اینجا
منم از اشناییتون خوشحال شدم
سلام...........................آره تو که خیلی تازه واردی اصلا کسی نمیشناسه تورو، میشه خودتو معرفی کنی بچه ها بیشتر آشنا بشن.
ستاره جون سلام عزیزم من متاسفانه افتخار آشنایی باهاتو نداشتم وقتی تو غیبت صغری بودم شما تشریف آوردید، حالا که باهاتون آشنا شدم خیلی خوشبختم.
خب یکی بیاد بگه این مدت من نبودم چی شده دیگه!!!!!!! جاوید که اخراج نشده، پروفایلش مشکل نداشت چرا نشر اکاذیب میکنین؟ این شهرامم حتما شیطونی کرده دیگه، آخه پسر مگه تو نمیدونی نرود میخ آهنین در سنگ؟ چرا خودتو اذیت میکنی پس؟ هر کی هر چی گفت بگو آره تو راست میگی، اما فقط کار خودتو بکن.
سلام...........................
آره تو که خیلی تازه واردی اصلا کسی نمیشناسه تورو، میشه خودتو معرفی کنی بچه ها بیشتر آشنا بشن.
ستاره جون سلام عزیزم من متاسفانه افتخار آشنایی باهاتو نداشتم وقتی تو غیبت صغری بودم شما تشریف آوردید، حالا که باهاتون آشنا شدم خیلی خوشبختم.
خب یکی بیاد بگه این مدت من نبودم چی شده دیگه!!!!!!! جاوید که اخراج نشده، پروفایلش مشکل نداشت چرا نشر اکاذیب میکنین؟ این شهرامم حتما شیطونی کرده دیگه، آخه پسر مگه تو نمیدونی نرود میخ آهنین در سنگ؟ چرا خودتو اذیت میکنی پس؟ هر کی هر چی گفت بگو آره تو راست میگی، اما فقط کار خودتو بکن.
خوش اومدی داداشیمیگفتی داری میای یه گاوی گوسفندی مورچه ای چیزی قربونی میکردیم...........منو جاوید .... شدیم من که الکی شدو دوتا اخطار تو 24 ساعت اومده واسه من که چرا تاپیک داستان تاریخی توی تالار گفتگوی ازاد زدی حالا 100 تا نمونه اش رو توی گفتگوی ازاد دیدم بیخیال اومدم دیگه دلم واسه همتون تنگ شده بود
خوش اومدی داداشیمیگفتی داری میای یه گاوی گوسفندی مورچه ای چیزی قربونی میکردیم...........
آره تو که خیلی تازه واردی اصلا کسی نمیشناسه تورو، میشه خودتو معرفی کنی بچه ها بیشتر آشنا بشن.
سلام عزیزم ممنون از محبتت.من بد موقع اومدم تو جمع شما دوستای عزیز.منم واقعا از آشناییت خوشحالم ، امیدوارم بتونم دوست خوبی واستون باشم.راستی خدا رو شکر که غیبتت طولانی تر نشد.
پیمانی که در طوفان با خدا می بندی در آرامش فراموش نکن.
ممنون بخاطر لطفی که دارین.آخه وقتی اومدم اینجا خیلی خلوت بود شبیه اون چیزی که تصور میکردم نبود.راستی دیدید گفتم تازه وارد نیستید؟بد موقع نیمدی واسه چی این حرفو میزنی؟
59 یه اخراجیه تحت تعقیبه که با چهره مبدل وارد تالار شده نظرتون چیه به مدیر تالار (عمو پیرجو) بگیم بیاد بگیرتش برگردونش انفرادی!!!![]()
ممنون بخاطر لطفی که دارین.آخه وقتی اومدم اینجا خیلی خلوت بود شبیه اون چیزی که تصور میکردم نبود.راستی دیدید گفتم تازه وارد نیستید؟
سلام ...........................صبح بخیر.................حال م.شیمی های عزیز چطوره؟
59 یه اخراجیه تحت تعقیبه که با چهره مبدل وارد تالار شده نظرتون چیه به مدیر تالار (عمو پیرجو) بگیم بیاد بگیرتش برگردونش انفرادی!!!![]()
سلام.آره از وجناتشون پیداست فقط انگاری به اندازه تقریبا یه سال بزرگتر شدن!!!حالا شما ایندفعه رو نگید ما تازه واردها چشم امیدمون به شماست59 یه اخراجیه تحت تعقیبه که با چهره مبدل وارد تالار شده نظرتون چیه به مدیر تالار (عمو پیرجو) بگیم بیاد بگیرتش برگردونش انفرادی!!!![]()
سلام.آره از وجناتشون پیداست فقط انگاری به اندازه تقریبا یه سال بزرگتر شدن!!!حالا شما ایندفعه رو نگید ما تازه واردها چشم امیدمون به شماست
آره حق با شماست روزهای اوله هنوز بدنشون آداپته نشده انشاله کم کم با گرسنگی کنار میان.نه اینجا همیشه اینطور خلوت نیست فکر کنم تاثیر گرسنگی روی بچه ها باشه همش می خوابن
سلام به همه ی دوستای گلم
چه خبر؟
روزگار بر وفق مراد هست
نماز و روزه هاتون قبول
آره حق با شماست روزهای اوله هنوز بدنشون آداپته نشده انشاله کم کم با گرسنگی کنار میان.
واقعا؟واسه من که فرقی نمیکنه چون خودم تازه واردم.ولی اینو خودم کشف کرده بودمشما جدی نگیر این حامد مجهول عددی نیست که بخواد کاری کنه شما هم چشم امیدتون به خدا باشه
سلام عزیزم.طاعاتت قبول.ازدیدنت خیلی خوشحالمسلام به همه ی دوستای گلم
چه خبر؟
روزگار بر وفق مراد هست
نماز و روزه هاتون قبول
آقا شهرام جاش با می مو جان عوض شده
روزه می مو رو برده فکر کنم............
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |