در آخرین صحبتی که در این مورد با استاد رزمی داشتم ایشون فرمودند که سیالات شیمز رو تدریس می کنند.با تشکر
شما هم ؟
چه خوش بحالتونه کتاب سیالات واستون معرفی کردن
ما عملیات واحد خوندیم
یعنی کتاب عملیات واحد مک کیب جلد اول 6 فصل اول اونم انگلیسی
در آخرین صحبتی که در این مورد با استاد رزمی داشتم ایشون فرمودند که سیالات شیمز رو تدریس می کنند.با تشکر
تا اونجایی که من میدونم. هروقت میرفتیم بازدید.جدی کاری نیست؟؟؟؟؟
خانما شنیدم تو اتاق کنترله بیشتر کارشون....نه؟
والا كار برا خانوما كه زياد هست...ظرف شستن...جارو كردن...غذا درست كردن...(مزاح بود)![]()
ای بابا ما امروز یه چیزی دیدیم کلی دپرس شدیم.
تو کارآموزی استادمون یکی رو آورد گفت بچه ها راش بندازید..
بعدا موقع نهار پسرای گروهمون سر غذا از زیر زبونش کشیدن. طرف تازه داره میره ترم پنج پلیمر دو ترم دانشگاه خودمون بوده بعد رفته امیر کبیر.بعد سفارش شده که بهش آموزش بدین.اول تهران بوده بعد چون کار اونجا زیاد نبوده فرستادنش اراک. طرف اومده کار یاد بگیره اونوقت ماهی 370 میگیره..انگار از اوناییه که قراره امادش کنن برا ریاست....
ادم این چیزا رو کجای دلش بزاره..![]()
خوب که آره.....بالاخره بدونیم بد نیست....بده؟؟؟؟؟
اجاره هست بیام صندلی داغت آقای جاوید شریفی؟
ای بابا ما امروز یه چیزی دیدیم کلی دپرس شدیم.
تو کارآموزی استادمون یکی رو آورد گفت بچه ها راش بندازید..
بعدا موقع نهار پسرای گروهمون سر غذا از زیر زبونش کشیدن. طرف تازه داره میره ترم پنج پلیمر دو ترم دانشگاه خودمون بوده بعد رفته امیر کبیر.بعد سفارش شده که بهش آموزش بدین.اول تهران بوده بعد چون کار اونجا زیاد نبوده فرستادنش اراک. طرف اومده کار یاد بگیره اونوقت ماهی 370 میگیره..انگار از اوناییه که قراره امادش کنن برا ریاست....
ادم این چیزا رو کجای دلش بزاره..![]()
بچه ها شب بخیر....برم بخوابم.فردا کلی کار دارم آخه
در ضمن این جوجو رو هم کباب کنین....داشت میسوخت دیگه نذاشت بپرسم...شما جای من حالشو بگیرین
محمد قربونت جا منم بسوزون اگه رفتی...
ببین عزیزم اون سایت منه نه اویل من...آره میدونم درست یادم نیست گفتم فکر کنم...شایدم اشنباه کردم
اما یه بار گفتم یه سری خندیدن...
پرفسور اعتماد میگفت آقایون اول oilman میشن و بعد......بعد اتاق کنترل....................بعدا اگه زنده بمونن و یه جورایی بشه مدیر.
خب اختلاف عمقش واسه اینه که سنگ مخزنشون اختلاف ارتفاع داره دیگهمیدونم.....من فکر کنم باید اول بفهمیم چطوری اونجا این کارو میکنن؟ و چرا اختلاف عمق دارن این دو تا چاه و....
استریترسیالات چی معرفی کرده ؟!!!
بيماري ستون فقرات چيه؟؟؟
استریتر
خوشبحالتون
زمان ما عملیات واحد مک کیب جلد اول 6 فصل اول
کف کنین
اونم انگلیسی
خب اختلاف عمقش واسه اینه که سنگ مخزنشون اختلاف ارتفاع داره دیگه
ممد جون وقتی از استریم هایی که گرم هستن واسه گرم کردن سایر استریمها استفاده میشه ( بازیافت حرارت) حتما میشه از گرمای فوق العاده فلر هم استفاده کرد ولی شاید نمیخوان!شایدم تکنولوژیش نیست!
آخه فلر باید در یه فاصله تقریبا دوری از تاسیسات بسوزه و رسوندن حرارتش تا محل مورد نظر شاید سخت باشه
ولی لوله حرارتی کار انتقال حرارت رو خیلی آسون کرده . میشه اونجا ازش استفاده کرد ولی حتما توجیه اقتصادی نداره
فلر افقی هم هست ولی واسه شرایط خاص مث سکوهامن در مورد طراحي فلر زياد اطلاعي ندارم...نميشه فلر افقي و در سطح زمين طراحي كرد و ساخت؟؟؟؟شايد اينطوري بشه ازش استفاده كرد؟؟؟؟
مثل مشعلهاي شوفاژ خونه ها.........![]()
فلر افقی هم هست ولی واسه شرایط خاص مث سکوها
توی آواتارتم مشخصه
دو تا میله افقی چپ و راستش هست
ولی دیگه شرایطشو نمیدوم
جان زینک باید بیاد
38 تا فقط عسلویه!! سیو خورده ای بود حالا نمیدونم 38 یا 34!ميگفتن قراره توو آذربايجان به وسيله اي اين دو چاه و توربين هاي حرارتي 5 مگا وات برق توليد كنن..
حالا در نظر بگير توو ايران چند تا فلر داريم....![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |