آدم وقتى يه بازى رو شروع ميكنه ممكنه ببازه ؛
ولى وقتى بازى نكنه ،
هميشه بازندست...
"Jean Reno"
ولى وقتى بازى نكنه ،
هميشه بازندست...
"Jean Reno"

این حرفا چیه .. اینجا برای همه آزاده !!آقا ما رو راه نمیدید؟؟؟.. ما از اینا نداریم.....
سلامسلام
آرزو داشتم همیشه با یک مهندس شیمی دوست بشم![]()
هیج کس تنها نیست.....م شیمی همیشه در همه جا در کنار شما با شماست......یکی برای همه همه برای یکی!!!!!سلام
ارزوی همه همینه .. شما تنها نیستید ...
انشالله پیدا می کنید .. زیاد نگران نباشید ...
دقیقا ... بچه های م شیمی چیز دیگری هستن !! ارادت بسیار به همه هم رشته ای های عزیز ..هیج کس تنها نیست.....م شیمی همیشه در همه جا در کنار شما با شماست......یکی برای همه همه برای یکی!!!!!
ما هم ارادت داریم خدمت همه ی م شیمی های عزیز.......در باشگاه مهندسان....در ایران...در خاورمیانه ...درآسیا.....در اروپا...آفریقا...استرالیا.....آمریکا....قطب شمال...قطب جنوب....کره ی خاکی زمین......منظومه شمسی.....کهکشان راه شیری.....و آسمان هفتم....دقیقا ... بچه های م شیمی چیز دیگری هستن !! ارادت بسیار به همه هم رشته ای های عزیز ..
به روی چشم باباییدرس بخونین فرزندانم
یا الله...........
درود بر شمابفرمایید دمه در بده.....سلام علیکم....فکر کنم شما از پیرمرد های قدیمی اینجا باشید که دیگه دارید باز نشست میشید و کمتر میاید سر میزنید درسته ؟؟؟؟
ارادت داریم خدممتون...
کاربرای قدیمی اینجا خیلی کم سر میزنند...فکر کنم دیگه خسته شدن......یا ما جدید ها کم سعادتیم.....زمان شما خیلی شلوغ پلوغ بوده ولی الان که ما تازه وارد ها اومدیم خیلی تنهایی میبینیم.....جنبه جوش اون موقع های شما دیگه وجود نداره....واقعا حسرت میخوریم به دوستی ها و رفت آمد های قدیمی شما......درود بر شما
ای
همچین
اومدم یه ابراز حضوری بکنم و برم..........
خوش باشید![]()
قدیما هم روزایی بوده که کسی نبود و تنهایی اینجا پرسه میزدیمکاربرای قدیمی اینجا خیلی کم سر میزنند...فکر کنم دیگه خسته شدن......یا ما جدید ها کم سعادتیم.....زمان شما خیلی شلوغ پلوغ بوده ولی الان که ما تازه وارد ها اومدیم خیلی تنهایی میبینیم.....جنبه جوش اون موقع های شما دیگه وجود نداره....واقعا حسرت میخوریم به دوستی ها و رفت آمد های قدیمی شما......
البته دوستان با صفا و پر جنب جوش هم الان پیدا میشه مثل آقا پوریای عزیز و دیگر دوستان.....النته ایام امتحانات هستش و بچه ها درگیر درس و مشق هستن و کمتر میان سر میزنند......قدیما هم روزایی بوده که کسی نبود و تنهایی اینجا پرسه میزدیم
بعضیا مثل مصطفی عاقبت بخیر شدن و رفتن بعضیام...................
امیدوارم بازم جنب و جوش به تالار م.شیمی برگرده
علیک سلام مهندس ما خوبیم. شما خوبید؟ زیاد دنبال دوستان نگرد چون هیچکی اینجا نیست همه دنبال درس و مشق و زندگی هستند.....یه چند روزی پوریا بود اونم امروز پیش ما یه چایی خورد و رفت تهران دنبلا درس و مشقش کلا فقط من اینجام بعضی وقتا رهگذری میاد یه سلام میکنه و میره........خلاص تنهای تنهاییم......البته تنهاییم عالمی داره برا خودش.............سلام . خوبین دوستان عزیز ؟ خوشین ؟
کسی پارتی نداره نام کاربریمو عوض کنه![]()
علیک سلام مهندس ما خوبیم. شما خوبید؟ زیاد دنبال دوستان نگرد چون هیچکی اینجا نیست همه دنبال درس و مشق و زندگی هستند.....یه چند روزی پوریا بود اونم امروز پیش ما یه چایی خورد و رفت تهران دنبلا درس و مشقش کلا فقط من اینجام بعضی وقتا رهگذری میاد یه سلام میکنه و میره........خلاص تنهای تنهاییم......البته تنهاییم عالمی داره برا خودش.............
خوشحال میشیم یه چایی مهمونت کنیم.........
در مورد اسم کاربری بیخیالش شو چون من این چند ماهیه دنبالشم ولی کسی جواب نمیده
اینجا تنها جایی هست که فکر کنم پارتی معنی نداره!!!!!
بابا این آقا پوریا ماشااله خیلی پر کاره 24 ساعته چراغش روشنه.......الانم که دیدم روشن بود.......احسنت به این همه پشتکار مهندسبد نیستم دوست عزیز
بله همه دنبال کار و زندگی هستن . پوریا هم کارش بیسته
....................
شهیار میگه :
به رسم مرغ دریایی پر از پر تماشایی ***** به سوز ساز تنهایی در این سیلاب زیبایی
به پیچ وتاب یک پیچک به شکل آخرین میخک ***** به یاد شمعی در رگبار دو سایه درهم بر دیوار
مرسی سامان جان .. لطف داری به من ..بابا این آقا پوریا ماشااله خیلی پر کاره 24 ساعته چراغش روشنه.......الانم که دیدم روشن بود.......احسنت به این همه پشتکار مهندس
سلام
ارزوی همه همینه .. شما تنها نیستید ...
انشالله پیدا می کنید .. زیاد نگران نباشید ...
مرسی سامان جان .. لطف داری به من ..
یادش بخیر .. اخرین باری که رفتیم خواستگاری !!
![]()
نی نی جان .. سلام ... عینک جدید گرفتی !؟!
سلامنی نی جان .. سلام ... عینک جدید گرفتی !؟!
مگه حرف بدی زدمواقعیته خوب ...
سلام
آره خوشگله؟![]()
نه حرف دل منو زدی تعجب کردم خوندیش![]()
.. واقعیته دیگه .. همه مهندسین شیمی رو دوست دارن .. از قدیم هم گفتن .. آدما دو دسته هستن .. یا مهندسی شیم هستن . یا مهندسین شیمی رو دوست دارن !! از این 2دسته خارج نیست !!
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |