گفتگوها و گفتمان‌های مهندسان شیمی

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
آدم وقتى يه بازى رو شروع ميكنه ممكنه ببازه ؛
ولى وقتى بازى نكنه ،
هميشه بازندست...

"Jean Reno"

خادم اهل بیت

عضو جدید
سلام دوستان مهندس گلم هر چی جزوه خوب یا مالتی مدیا ی دروس مهندسی شیمی دارن زحمتش رو برام بکشین چون دارم برای دکتری میخونم.لطفا هر چه سریعتر چون ازسایت خوب دانلود نمی شن. مرسی.

P O U R I A

مدیر تالار
هیج کس تنها نیست.....م شیمی همیشه در همه جا در کنار شما با شماست......یکی برای همه همه برای یکی!!!!!
دقیقا ... بچه های م شیمی چیز دیگری هستن !! ارادت بسیار به همه هم رشته ای های عزیز ..

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا ... بچه های م شیمی چیز دیگری هستن !! ارادت بسیار به همه هم رشته ای های عزیز ..
ما هم ارادت داریم خدمت همه ی م شیمی های عزیز.......در باشگاه مهندسان....در ایران...در خاورمیانه ...درآسیا.....در اروپا...آفریقا...استرالیا.....آمریکا....قطب شمال...قطب جنوب....کره ی خاکی زمین......منظومه شمسی.....کهکشان راه شیری.....و آسمان هفتم....
در هرکجای این کره ی خاکی و این جهان بی پایان...............
تا کجا رفتیم دیگه بسه!!!
.:w21:
.
.
.ارادت خالاصانه.......:w41:

آخرین ویرایش:

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بفرمایید دمه در بده.....سلام علیکم....فکر کنم شما از پیرمرد های قدیمی اینجا باشید که دیگه دارید باز نشست میشید و کمتر میاید سر میزنید درسته ؟؟؟؟
ارادت داریم خدممتون...
درود بر شما
ای
همچین
اومدم یه ابراز حضوری بکنم و برم..........
خوش باشید:gol:

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
درود بر شما
ای
همچین
اومدم یه ابراز حضوری بکنم و برم..........
خوش باشید:gol:
کاربرای قدیمی اینجا خیلی کم سر میزنند...فکر کنم دیگه خسته شدن......یا ما جدید ها کم سعادتیم.....زمان شما خیلی شلوغ پلوغ بوده ولی الان که ما تازه وارد ها اومدیم خیلی تنهایی میبینیم.....جنبه جوش اون موقع های شما دیگه وجود نداره....واقعا حسرت میخوریم به دوستی ها و رفت آمد های قدیمی شما......

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
کاربرای قدیمی اینجا خیلی کم سر میزنند...فکر کنم دیگه خسته شدن......یا ما جدید ها کم سعادتیم.....زمان شما خیلی شلوغ پلوغ بوده ولی الان که ما تازه وارد ها اومدیم خیلی تنهایی میبینیم.....جنبه جوش اون موقع های شما دیگه وجود نداره....واقعا حسرت میخوریم به دوستی ها و رفت آمد های قدیمی شما......

قدیما هم روزایی بوده که کسی نبود و تنهایی اینجا پرسه میزدیم
بعضیا مثل مصطفی عاقبت بخیر شدن و رفتن بعضیام...................
امیدوارم بازم جنب و جوش به تالار م.شیمی برگرده

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
قدیما هم روزایی بوده که کسی نبود و تنهایی اینجا پرسه میزدیم
بعضیا مثل مصطفی عاقبت بخیر شدن و رفتن بعضیام...................
امیدوارم بازم جنب و جوش به تالار م.شیمی برگرده
البته دوستان با صفا و پر جنب جوش هم الان پیدا میشه مثل آقا پوریای عزیز و دیگر دوستان.....النته ایام امتحانات هستش و بچه ها درگیر درس و مشق هستن و کمتر میان سر میزنند......
برای همه ی دوستان م شیمی آرزوی کامروایی سلامتی رو از ته دل دارم.....امیدوارم هرجای این خاک ایران اسلامی هستن سربلند و پایدار و خوشحال باشن ........

P O U R I A

مدیر تالار
ﻣﻦ،ﺁﺩﻡ ﺑﺮﻓﯽ ...
ﻫﺮ ﺩﻭ ﯾﺦ ﺯﺩﻩ ﺍﯾﻢ،ﺳﺮﺩ ﺳﺮﺩﯾﻢ،ﻟﺒﺮﯾﺰ ﺳﮑﻮﺕ
ﻫﺮ ﺩﻭ ﺑﺎﺯﯾﭽﮥ ﺩﺳﺖ ﺁﺩﻣﮑﻬﺎ ﺷﺪﻩ ﺍﯾﻢ ..
ﺍﻭ ﺫﺭﻩ ﺫﺭﻩ ﺁﺏ ﻣﯿﺸﻮﺩ ﻭ ﻣﻦ ﭘُﮏ ﺑﻪ ﭘُﮏ ﺩﻭﺩ...

S O R M E

عضو جدید
کاربر ممتاز
یادم آمد زانکه میگویند :
آدم در واپسین دم ، از ازل تا عدم را در یک لحظه به چشم میبیند!!!

واقعیت این است که ما گذشته ی خود را میسازیم ، گذشته آنقدر قویست که در یک لحظه تکرار میشود، تکراری ناگزیر
برای خلق تصویر یک لحظه از آینده میتوان سالها بیوقفه و بی تکرار زیست اما برای مرگ یک لحظه از گذشته سالها که هیچ قرنها هم تکرار میشوند و باز گذشته به قوت خود باقیست...
گذشته هر لحظه در وجود ما زاده میشود، رشد میکند و مکرر میگردد
شاید اشتباه ما اینست که تلاش میکنیم که آینده خود را با بسازیم و به همین سبب ارزش لحظه ها را از یاد میبریم زیرا باور داریم که آینده برای ما مملو از لحظه و فرصت است ، لحظه های خوش،پس میتوان سخاوتمندانه قناعت ورزید و برخی لحظه ها را هدر داد که شاید بشوند همان لحظه های ناخوش...
اما لحظه در گذشته هرگز هدر نمیرود و چه بسا برکت هم پیدا میکند و خالق یک عمر میشود، که ای کاش این لحظه حاصل آن سخاوتمندی قانعانه نباشد...
میبینی ! ما قادریم آینده خود را بمیرانیم چون ذات آینده به فناست
اماگذشته هرگز نمیمیرد
گذشته تنها زاده میشود
زاده میشود و در خاطرات ما مکرر...

mataa

کاربر فعال
سلام . خوبین دوستان عزیز ؟ خوشین ؟
کسی پارتی نداره نام کاربریمو عوض کنه :D

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . خوبین دوستان عزیز ؟ خوشین ؟
کسی پارتی نداره نام کاربریمو عوض کنه :D
علیک سلام مهندس ما خوبیم. شما خوبید؟ زیاد دنبال دوستان نگرد چون هیچکی اینجا نیست همه دنبال درس و مشق و زندگی هستند.....یه چند روزی پوریا بود اونم امروز پیش ما یه چایی خورد و رفت تهران دنبلا درس و مشقش کلا فقط من اینجام بعضی وقتا رهگذری میاد یه سلام میکنه و میره........خلاص تنهای تنهاییم......البته تنهاییم عالمی داره برا خودش.............
خوشحال میشیم یه چایی مهمونت کنیم.........
در مورد اسم کاربری بیخیالش شو چون من این چند ماهیه دنبالشم ولی کسی جواب نمیده:D
اینجا تنها جایی هست که فکر کنم پارتی معنی نداره!!!!!

mataa

کاربر فعال
علیک سلام مهندس ما خوبیم. شما خوبید؟ زیاد دنبال دوستان نگرد چون هیچکی اینجا نیست همه دنبال درس و مشق و زندگی هستند.....یه چند روزی پوریا بود اونم امروز پیش ما یه چایی خورد و رفت تهران دنبلا درس و مشقش کلا فقط من اینجام بعضی وقتا رهگذری میاد یه سلام میکنه و میره........خلاص تنهای تنهاییم......البته تنهاییم عالمی داره برا خودش.............
خوشحال میشیم یه چایی مهمونت کنیم.........
در مورد اسم کاربری بیخیالش شو چون من این چند ماهیه دنبالشم ولی کسی جواب نمیده:D
اینجا تنها جایی هست که فکر کنم پارتی معنی نداره!!!!!

بد نیستم دوست عزیز
بله همه دنبال کار و زندگی هستن . پوریا هم کارش بیسته
....................

شهیار میگه :

به رسم مرغ دریایی پر از پر تماشایی ***** به سوز ساز تنهایی در این سیلاب زیبایی

به
پیچ وتاب یک پیچک به شکل آخرین میخک ***** به یاد شمعی در رگبار دو سایه درهم بر دیوار

TOM-CAT

عضو جدید
کاربر ممتاز
بد نیستم دوست عزیز
بله همه دنبال کار و زندگی هستن . پوریا هم کارش بیسته
....................

شهیار میگه :

به رسم مرغ دریایی پر از پر تماشایی ***** به سوز ساز تنهایی در این سیلاب زیبایی

به
پیچ وتاب یک پیچک به شکل آخرین میخک ***** به یاد شمعی در رگبار دو سایه درهم بر دیوار
بابا این آقا پوریا ماشااله خیلی پر کاره 24 ساعته چراغش روشنه.......الانم که دیدم روشن بود.......احسنت به این همه پشتکار مهندس

P O U R I A

مدیر تالار
بابا این آقا پوریا ماشااله خیلی پر کاره 24 ساعته چراغش روشنه.......الانم که دیدم روشن بود.......احسنت به این همه پشتکار مهندس
مرسی سامان جان .. لطف داری به من ..

یادش بخیر .. اخرین باری که رفتیم خواستگاری !! :D

P O U R I A

مدیر تالار
سلام

آره خوشگله؟

نه حرف دل منو زدی تعجب کردم خوندیش
:cool:

:redface:.. واقعیته دیگه .. همه مهندسین شیمی رو دوست دارن .. از قدیم هم گفتن .. آدما دو دسته هستن .. یا مهندسی شیم هستن . یا مهندسین شیمی رو دوست دارن !! از این 2دسته خارج نیست !!

بالا