...سودی انقدر نخواب دیگه چخبره تنبل خانومسلام عزیزمممممم منم تا 1 یونی بودم دیگه فقط اونجا یه بالش میخواستم که بخوابم .مردم.![]()

...سودی انقدر نخواب دیگه چخبره تنبل خانومسلام عزیزمممممم منم تا 1 یونی بودم دیگه فقط اونجا یه بالش میخواستم که بخوابم .مردم.![]()
الی این عکس استیون جرارد کاپیتان لیورپول و تیم ملی انگلستان هستش.
اونی که تو میگی جرارد پیکه هست که بازیکن بارسلوناست.
...ای کاش بودمدوباره حرف سنو سال زد ..تو هنوز اینی![]()
اون باید مواظب من باشه روبینامواظب کودک درونت باش ویدا
به به دختر خوشگلم ..بپر بغل مامان![]()
...این جرارد که با وفاداریش به لیورپول واقعا جلو پیشرفتش گرفته شد باید میرفت یک باشگاهی که بتونه جان بیشتر بگیرهالی این عکس استیون جرارد کاپیتان لیورپول و تیم ملی انگلستان هستش.
اونی که تو میگی جرارد پیکه هست که بازیکن بارسلوناست.
آره فک کنم باشهدوباره حرف سنو سال زد ..تو هنوز اینی![]()
اون باید مواظب من باشه روبینا![]()
...سلام شیکمو همش داره خلال دندون میندازی![]()
کودک درون من کز کرده یه گوشه قایم شده
اصلا واستا نگاه کنم ببینم هستش یا نه
نکنه رفته؟؟؟؟؟؟
...منم هشتم شهرشازچه خخخبرههههه امشب همه هشتن.........
ما توی یونی کمد داریم که توش لیوان وقند وچای کیسه ای وبرگه آچار وکتاب سنگینامون روگذاشتیم......خوب شدگفتی برم ببینم میشه یه بالش کوچولو هم بزارم توش![]()
آره باحال ترش اینه که من قفل کمدمو گم کردمچه باحال
نگران نباش حالش خوبه ...به من گفته که دلش تنگ شده...رفته کنارساحل زودی برمی گرده
...این جرارد که با وفاداریش به لیورپول واقعا جلو پیشرفتش گرفته شد باید میرفت یک باشگاهی که بتونه جان بیشتر بگیره
همینجوری....خوب شد اومدیسللام النازی یوهوووووو اومدمم مواظب باش نخوری زمین
اواتارتو چرا عوض کردی![]()
چه خخخبرههههه امشب همه هشتن.........
تیم فقط بارسا ....مسی ..ژاوی ...مهم نیست سیا مهن اینه که من خیلی دوسش دارم.لیورپولم خیلی تیم خوبیه فقط خوب نتیجه نمیگیرن!!!
توتی هم همینطور بود....
همه ی بازیکنا که نباید بیان رئال یا بارسا!!!؟؟؟
آره امشب خیلی باحاله!!!!!:دی....
P:
چه امکاناتی . من بودم که حتما میذاشتم با یه پتو مسافرتیما توی یونی کمد داریم که توش لیوان وقند وچای کیسه ای وبرگه آچار وکتاب سنگینامون روگذاشتیم......خوب شدگفتی برم ببینم میشه یه بالش کوچولو هم بزارم توش![]()
خواب کجا بود سیا. فقط فیگورشه. دیشب تا صبح بیدار بودم ....سودی انقدر نخواب دیگه چخبره تنبل خانوم![]()
...تجربه نشون داده بازیکنای انگلیسی اصلا نباید بیان رئال چون نابود میشنمهم نیست سیا مهن اینه که من خیلی دوسش دارم.لیورپولم خیلی تیم خوبیه فقط خوب نتیجه نمیگیرن!!!
توتی هم همینطور بود....
همه ی بازیکنا که نباید بیان رئال یا بارسا!!!؟؟؟
آره باحال ترش اینه که من قفل کمدمو گم کردمای بیدای بی انضباط.....دهبام کنید خووووو![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |