...الان واست یک قلیون البالو درست میکنم خواهر کوچیکه![]()
سلام ..دمت خان داداش...حالمون میزوون نیست ولی بزنیم میزوون میشیم ...
...الان واست یک قلیون البالو درست میکنم خواهر کوچیکه![]()
سلام سیا جون خوبی؟سلام به دوستای خودم...حال همگی میزونه ؟؟![]()
دلت بسوزه ..ایرانسل جون هرروز اس میده بهمدر یک رکورد جدید و به یاد ماندنی بعد از چها روز و سیزده ساعت اولین اسمس اومد رو گوشیم از طرف 7575 بود که گفت آهنگ پیشواز شما تا چند روز آینده غیر فعال میشود.
خیلی خوشحالم.بلاخره یکی تو این دنیا بود که میدونست منم زنده ام و بهم اسمس داد....هوووووووووووورااااااااااا
الهی وحید خیلی خوب بوددر یک رکورد جدید و به یاد ماندنی بعد از چها روز و سیزده ساعت اولین اسمس اومد رو گوشیم از طرف 7575 بود که گفت آهنگ پیشواز شما تا چند روز آینده غیر فعال میشود.
خیلی خوشحالم.بلاخره یکی تو این دنیا بود که میدونست منم زنده ام و بهم اسمس داد....هوووووووووووورااااااااااا
منظورم فضای قلیونو این چیزاست![]()
....باز به تو نرسید مواد زد به سرت شاینا؟![]()
من که یه اس دادم دیگه ازین پیاما نده .رو اعصابه بابا. چند ماهه راحت شدم.دلت بسوزه ..ایرانسل جون هرروز اس میده بهم![]()
سلام سیا جون خوبی؟
نه قیافه ساینا رو ببین. الی هم چشمو روشن کرد.
من که یه اس دادم دیگه ازین پیاما نده .رو اعصابه بابا. چند ماهه راحت شدم.
...ای بابا چرا؟؟حالا خودت خوبی الهه ارامش؟سلام سیا جون خوبی؟
...این چیه بی ادب مگه چوبم؟چشششمم تو جون بخوا
وا اینو تا احضارش میکنی زود ظاهرمیشه!!
نه میزونه میژونم
دلت بسوزه ..ایرانسل جون هرروز اس میده بهم![]()
الهی وحید خیلی خوب بود![]()
...تحمل کن عزیز دل شکسته ..تحمل کن به پای شمع خاموش..به یاد دل خوشی های فراموش...خوش بحالت.حسودیم شد!!!
سلام سیا جون خوبی؟
...خوبم وحید جان خودت خوبی؟؟در این دنیا وانفسا که میبارد به سر اوار به حال خود منو نگذار...سلام سیا چطوری؟؟؟
...تحمل کن عزیز دل شکسته ..تحمل کن به پای شمع خاموش..به یاد دل خوشی های فراموش...
...خواهر کوچیکه سودی اینجا رییس هستش به حرفش گوش کنیدسودیساینا که عالیه ..مگه من چیکار کردم؟!
![]()
...توهم زدیهیییییییییییی....جوونی یادش بخییر
...خوبم وحید جان خودت خوبی؟؟در این دنیا وانفسا که میبارد به سر اوار به حال خود منو نگذار...
خواهش میکنم.قصد جسارت نداشتم ولی خوب . نست که خودم همش همه چیزو یادم میره ..!!!
...خواهر کوچیکه سودی اینجا رییس هستش به حرفش گوش کنید![]()
...این چیه بی ادب مگه چوبم؟
...اصلا خیلی هم دلت بخواد اگه دیگه باهات شیگار کشیدم![]()
....من برای تو از روزهای افتابی مگفتم ..بهترین ترانه رو با صدای تو میشنفتم...در این دنیا که حتی ابر نمیگرید به حال ما/همه از من گریزانند تو هم بگذر ازین تنها....
مثه گلی عزیزم.چشه مگه قیافم![]()
...الی رو به انحراف نکشونیاچه ربطی داره؟!شایدم جنی
الی که هست..........![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |