...به جمع مهندسای پلیمر پیوستی اورینآره. خیلی طول میشکه گرفتنش؟ از آموزش باید بگیرم یا فارغ التحصیلان؟
گواهیه چیه؟ موقته یا اصلی؟ یا اینکه باید بدم گواهی فراغت از تحصیل میخوام؟
...به جمع مهندسای پلیمر پیوستی اورینآره. خیلی طول میشکه گرفتنش؟ از آموزش باید بگیرم یا فارغ التحصیلان؟
گواهیه چیه؟ موقته یا اصلی؟ یا اینکه باید بدم گواهی فراغت از تحصیل میخوام؟
همچنان محکم هم عقیده ام!...جان خودم نمیشه سودی من با دوستای نزدیکم هم سختمه تو یک خونه بودن چه برسه با کسایی که نمیشناسم
...سینا ساعتش بیشتر با خانه سالمندان هماهنگه تا خوابگاه3.5 صبحش شاید بشه اما 9شب خوابش عمراااااااا.
....خوبه چه عجبهمچنان محکم هم عقیده ام!
وا خب پس بقیه پسرا چه جوری اومدن ثبته نام.آره حاضره تو سایت زدن! ولی من چون سربازی نرفتم، نمیدن بهم!
ناز بشین تو و سینا .پس من چه پوسته کلفتی دارم....جان خودم نمیشه سودی من با دوستای نزدیکم هم سختمه تو یک خونه بودن چه برسه با کسایی که نمیشناسم
دیدی نمیشه؟!3.5 صبحش شاید بشه اما 9شب خوابش عمراااااااا.
مهندس شیمی! شیمی!!!!...به جمع مهندسای پلیمر پیوستی اورین
...سینا ساعتش بیشتر با خانه سالمندان هماهنگه تا خوابگاه
آره دیگه....خوبه چه عجب
حالا فردا میرم ته و توشو در میارم!وا خب پس بقیه پسرا چه جوری اومدن ثبته نام.
ناز بشین تو و سینا .پس من چه پوسته کلفتی دارم.
....بابا شما دخترا تمیز ترین من اتاقم به شدت مرتبه اصلا تحمل محیط به هم ریخته رو ندارموا خب پس بقیه پسرا چه جوری اومدن ثبته نام.
ناز بشین تو و سینا .پس من چه پوسته کلفتی دارم.
....خوبه چارت رشتتو دیدی و اینو میگیدیدی نمیشه؟!
مهندس شیمی! شیمی!!!!
آره دیگه
این دانشگاه ازاد شیراز فرق میکنه. الان تو سایتش بودم از اینا نداشت!....خوبه چارت رشتتو دیدی و اینو میگی
....اره جدی حالا شایدم مثل هم نباشه..این چارته شریف بوداین دانشگاه ازاد شیراز فرق میکنه. الان تو سایتش بودم از اینا نداشت!
خب اینا که با پلیمر فرقی ندارن؛ بذار مال خودمونو نشونت بدم.......اره جدی حالا شایدم مثل هم نباشه..این چارته شریف بود
آها ازین لحاظ آره.....بابا شما دخترا تمیز ترین من اتاقم به شدت مرتبه اصلا تحمل محیط به هم ریخته رو ندارم
....خیلی لحاظ مهمی هست سودی جونآها ازین لحاظ آره.
...این که خییلی فرق داره با شریف...خب اینا که با پلیمر فرقی ندارن؛ بذار مال خودمونو نشونت بدم...
خب منم همینو میگم دیگه!...این که خییلی فرق داره با شریف...
دقیقا!....خیلی لحاظ مهمی هست سودی جون
....نمیدونم عجیبه ...این بهتره ولی شانس اوردی مال شریف ته پلیمره اصلا ربطی به مهندسی شیمی ندارهخب منم همینو میگم دیگه!
این خیلی مهندسی شیمی ای تره! شریف دیگه شورشو در آورده! با پلیمریا فرقی نداره! بیچاره ها!....نمیدونم عجیبه ...این بهتره ولی شانس اوردی مال شریف ته پلیمره اصلا ربطی به مهندسی شیمی نداره
....نه ..اون زمان که من بودم عین سالن های مد بودبچه ها راستی یه سوال:یونی تهران جنوب چادر که اجباری نیست درسته؟؟؟!!!
....اره خدایی سخته ولی چارت شمام...انا نیومد بگه چی شده کهاین خیلی مهندسی شیمی ای تره! شریف دیگه شورشو در آورده! با پلیمریا فرقی نداره! بیچاره ها!
....نه ..اون زمان که من بودم عین سالن های مد بود
چارت ما چی؟ خیلی پرته؟!....اره خدایی سخته ولی چارت شمام...انا نیومد بگه چی شده که
...اره نیستش که فنچی خانوم
چارت ما چی؟ خیلی پرته؟!
انا قبوله صد در صد! شک نکن. همون انتخاب اول قبوله.
دلم واسه آتیش سوزوندناش تنگ شده خیلی!
انقدر تو سرم زدم با این سرعت که بالاخره رسیدم. شب بخیر سینایی. ایشالله آنا هم مثه شما خوش خبر باشه .خوب بخوابی.بچه ها خیلی موندم من. سیاوشی، نازنینم، سودی جونم، اونایی که بعدا میای، آنایی مخصوصا، شب همه تون بخیر. خوب بخوابید. خوابای رنگی ببینید!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |