نمیدونم خب آخه تو نهایتا تا 1ساعت دیگه هستی واسه همین گفتم.یعنی دیر میاد؟
اره، جات سبز آبجی جونم!
سینا ثبت نامتون کیه؟ تو سایته یونیتون چیزی نوشته بود؟
نمیدونم خب آخه تو نهایتا تا 1ساعت دیگه هستی واسه همین گفتم.یعنی دیر میاد؟
اره، جات سبز آبجی جونم!
....قبلا 9 میخوابیدی کردیش 8 ؟اگه ندیدمت، شبت بخیر!
بلللله عزیزممبارکههههههههه پس خاله خواهرزاده هم رشته شدن
یه بسته رنگارنگ خریدیم.گل سراشونو!
آره خدارو شکر خیالشون راحت شد .خوب میبینم که همه دوستای گلم سرو سامون گرفتن و اخر قصه بد تموم نشد
بالاخره دیدی منو؟!
برگشتی؟!خوب میبینم که همه دوستای گلم سرو سامون گرفتن و اخر قصه بد تموم نشد
8 تا مسواک بزنم و کارامو کنم، حساب کتابامو وارد نرم افزاره کنم، چیای فردامو مرتب کنم شده 9!....قبلا 9 میخوابیدی کردیش 8 ؟
آره خداروشکر سیابشی.به امید خدا تو هم به آرزوت میرسی(هنوزم سر حرفم هستما "فقط شریف")خوب میبینم که همه دوستای گلم سرو سامون گرفتن و اخر قصه بد تموم نشد
.....سراسری همه چیش سخته کوفتی...من بهای زیاده خواهیمو میپردازم سینا جونبرگشتی؟!
ایشالا روزی شما! میدونم تکمیل قبولی ایشالا
نه همون 9 .ازینجا زودتر میره......قبلا 9 میخوابیدی کردیش 8 ؟
خب ببخشیدبه خدا خیلی خوشحالم تو هم قبول شدی داداشی
آفرین!نه همون 9 .ازینجا زودتر میره..
....قربونت نازنینی...حالا به مرگ میگیرم تا به تب راضی شمآره خداروشکر سیابشی.به امید خدا تو هم به آرزوت میرسی(هنوزم سر حرفم هستما "فقط شریف")
اهان.نمیدونم خب آخه تو نهایتا تا 1ساعت دیگه هستی واسه همین گفتم.
سینا ثبت نامتون کیه؟ تو سایته یونیتون چیزی نوشته بود؟
سیا جون اینجوری نحرف. حتما برات اوضاعه بهتری پیش میاد......سراسری همه چیش سخته کوفتی...من بهای زیاده خواهیمو میپردازم سینا جون
احتمال اینکه قبول شی زیاده ولی باید خوابگاه بری احتمالا.....سراسری همه چیش سخته کوفتی...من بهای زیاده خواهیمو میپردازم سینا جون
آها واسه گواهی و ریز نمرات. خب به سلامتی ایشالله از هفته بعد سر کلاسی.اهان.
پس فردا و 19 هم ثبت نامه. فردا باید برم دانشگاه قبلیم ... اههههههههه
...من اگه شده مسافر خونه برم شب ها خوابگاه نمیرماحتمال اینکه قبول شی زیاده ولی باید خوابگاه بری احتمالا
واسه شما 2تا خوابگاه لازمه.احتمال اینکه قبول شی زیاده ولی باید خوابگاه بری احتمالا
....امیدوارم سودی ....هر چند ریسک کردم چون اگه نشه سال دیگه با تاخیر به تو در یونی ازاد شمال میپیوندمسیا جون اینجوری نحرف. حتما برات اوضاعه بهتری پیش میاد.
آره. خیلی طول میشکه گرفتنش؟ از آموزش باید بگیرم یا فارغ التحصیلان؟آها واسه گواهی و ریز نمرات. خب به سلامتی ایشالله از هفته بعد سر کلاسی.
به زور میبرمت حال کنی اونجا...من اگه شده مسافر خونه برم شب ها خوابگاه نمیرم
مثه منی!...من اگه شده مسافر خونه برم شب ها خوابگاه نمیرم
به جان خودم اصال تحمشلو ندارم! فک کن ساعت 3.5 می خوام پا شم از خواب! دارم میزنن!واسه شما 2تا خوابگاه لازمه.
از فارغ التحصیلان میگرفتیم.نه طول نمیکشه اگه امسال فرغ التحصیل شدی الان گواهی موقته فارغ التحصیلیت حاضره.آره. خیلی طول میشکه گرفتنش؟ از آموزش باید بگیرم یا فارغ التحصیلان؟
گواهیه چیه؟ موقته یا اصلی؟ یا اینکه باید بدم گواهی فراغت از تحصیل میخوام؟
دیگه به گذشته فکر نکن.ایشالله هر چی به صلاحته پیش بیاد.....امیدوارم سودی ....هر چند ریسک کردم چون اگه نشه سال دیگه با تاخیر به تو در یونی ازاد شمال میپیوندم
...جان خودم نمیشه سودی من با دوستای نزدیکم هم سختمه تو یک خونه بودن چه برسه با کسایی که نمیشناسمبه زور میبرمت حال کنی اونجا
....باشه سودی جون سعی میکنماز فارغ التحصیلان میگرفتیم.نه طول نمیکشه اگه امسال فرغ التحصیل شدی الان گواهی موقته فارغ التحصیلیت حاضره.
دیگه به گذشته فکر نکن.ایشالله هر چی به صلاحته پیش بیاد.
آره حاضره تو سایت زدن! ولی من چون سربازی نرفتم، نمیدن بهم!از فارغ التحصیلان میگرفتیم.نه طول نمیکشه اگه امسال فرغ التحصیل شدی الان گواهی موقته فارغ التحصیلیت حاضره.
دیگه به گذشته فکر نکن.ایشالله هر چی به صلاحته پیش بیاد.
3.5 صبحش شاید بشه اما 9شب خوابش عمراااااااا.به جان خودم اصال تحمشلو ندارم! فک کن ساعت 3.5 می خوام پا شم از خواب! دارم میزنن!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | ||
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |