پس حق با توئه....نه من اینطور نیستم...خواهرم ایران نیست و فقط من هستم و مادرم هم تنهاس ...اصلا دلم نمیاد ولش کنم برم...من بدبختانه زیادی احساسی هستم![]()
پس حق با توئه....نه من اینطور نیستم...خواهرم ایران نیست و فقط من هستم و مادرم هم تنهاس ...اصلا دلم نمیاد ولش کنم برم...من بدبختانه زیادی احساسی هستم![]()
...اره انایی منو خوب شناختی تو کارت درستهظاهرت میگه یه کم خشک اما دلت میگه شدیدا حساس و احساسیه و همزمان شوخ طبعه!
آنایی ظاهرشم به نظرم خشک نیست. صمیمیتو بیشتر میبینم توش.ظاهرت میگه یه کم خشک اما دلت میگه شدیدا حساس و احساسیه و همزمان شوخ طبعه!
....اره البته من ازین موضوع زیادم خرسند نیستم جلو پیشرفتمو گرفته ولی دیگه هر کی یک مدله ویداییبه نظرمن احساس اصلا زن ومرد نداره
شاید اینطور جا افتاده که رن ها احساسشون رو راحت تر نشون میدن ولی مردها کمتربروز میدن....اما این دلیل نمیشه که درونشون بی احساسه
تو احتمالا مثل نمیدونم 20 یا 30 درصد مردایی هستی که احساسشونو بان میکنن که البته من دقیقا نمیدونم این خوبه یا بده
فقط فکر میکنم توی زندگی مشترکت بایدقبل ازدواج با همسری که حتما مناسبت هست ازدواج کنی وشاید بیشترازبقیه مردا هم توی زندگیت موفق باشی به شرطی که طرفت درکت کنه
اما بحثایی که مطرح میکنی رو من خیلی دوست دارمااا
من شاید خیلی ازاشتباه گفتن میترسم وشاید ترجیح میدم سکوت کنمهمه همیینو میگن.
اعتراف کن سیا![]()
ویدایی تو باید هر جور شده هر چی دلت میخواد بگی کاری به درستو غلطش نداشته باش.مگه ندیدی اینا که هیچی بارشون نیست یه جور حرف میزنن که آدم فکر میکنه واقعا خیلی مخن. تو که پری پس به هیچی فکر نکن حتی اگه فکر میکنی شاید اشتباه هم داشته باشی .مگه نه اینکه اولین قدمه موفقیت اراده و رو در رو شدن با مسئله هست.
...تو لطف داری سودیآنایی ظاهرشم به نظرم خشک نیست. صمیمیتو بیشتر میبینم توش.
سینا در خواب در جدل با دوست دخترش:من کار دارم نمیتونم بیام بیرون دارم رو پروزه لجن فعالم کار میکنم!دوست دخترش:ای مرده شوره خودتو رشتتو اون پروزه لجنت رو ببرن سینای کوفتی!تو اصلا منو درک نمیکنی..همتون همینید شما پسرا...![]()
ایشالله که اوکی شه .اگه بذارن
فعلا مشاوره ارشد میشم اگه قبولم کنه!
خدا بگم چیکارت کنه. سینا فردا اینارو بخونه میترکه از خنده.سینا در خواب در جدل با دوست دخترش:من کار دارم نمیتونم بیام بیرون دارم رو پروزه لجن فعالم کار میکنم!دوست دخترش:ای مرده شوره خودتو رشتتو اون پروزه لجنت رو ببرن سینای کوفتی!تو اصلا منو درک نمیکنی..همتون همینید شما پسرا...![]()
...اره انایی منو خوب شناختی تو کارت درسته![]()
وای خدا چه باحالسینا در خواب در جدل با دوست دخترش:من کار دارم نمیتونم بیام بیرون دارم رو پروزه لجن فعالم کار میکنم!دوست دخترش:ای مرده شوره خودتو رشتتو اون پروزه لجنت رو ببرن سینای کوفتی!تو اصلا منو درک نمیکنی..همتون همینید شما پسرا...![]()
تو هم اینقدر به خودت نگو احساسی....اره البته من ازین موضوع زیادم خرسند نیستم جلو پیشرفتمو گرفته ولی دیگه هر کی یک مدله ویدایی
....سینا ی دونه باشه(به سبک سوسن خانوم بخونید)ایشالله که اوکی شه .
خدا بگم چیکارت کنه. سینا فردا اینارو بخونه میترکه از خنده.![]()
سلامسلاااااااااااااااااام
خوبین؟خوشین؟
یکی تند و سریع بگه دارین چی میگین؟![]()
مرسی عزیزم
منم وقتی میای میگی توی دنبال کارگشتن موفقی وبهت زنگ میزنن خوشحال میشم
من شاید خیلی ازاشتباه گفتن میترسم وشاید ترجیح میدم سکوت کنم
باشه روحرفت فکرمیکنم
سلام عزیزدل منسلاااااااااااااااااام
خوبین؟خوشین؟
...دوست دختره سیناس ویدایی خوبوای خدا چه باحال
خیلی کلکی سیابش
الان گفتی توکاردوست دخترواینا نیستی بعد ببین چطوری جوک میسازی.............بابا ایول
:دی
تو هم اینقدر به خودت نگو احساسی
والا اینجا که هستی خیلی هم خشنی و غیره
سیگارهم که میکشی ...کجات لطیفه تو آخه
همینه امان ازین ترسای بی مورد.منم قدیما اینجوری بودم در حالی که خیلی وقتا فکرم درست بود .من شاید خیلی ازاشتباه گفتن میترسم وشاید ترجیح میدم سکوت کنم
باشه روحرفت فکرمیکنم
از دست تو آخه کی ...........سینا ی دونه باشه(به سبک سوسن خانوم بخونید)![]()
............قربون مهربونیات
من آخر کمکت میکنم تا اینقد فکرشو نکنی عزیزم
وای خدا چه باحال
خیلی کلکی سیابش
الان گفتی توکاردوست دخترواینا نیستی بعد ببین چطوری جوک میسازی.............بابا ایول
تو هم اینقدر به خودت نگو احساسی
والا اینجا که هستی خیلی هم خشنی و غیره
سیگارهم که میکشی ...کجات لطیفه تو آخه
....سلام مریم پاییزی ...خوش خوشانت هست؟سلاااااااااااااااااام
خوبین؟خوشین؟
...دوست دختره سیناس ویدایی خوب
...اولا که سیگار نیست شیگاره ..در ثانی تقصیر سایناس این موضوع![]()
............
به قول بهنوش بختیاری توی فیلم خونه ی اجاره ای
بزن لایکو
آره امان ازرود باوریپسرا خالی زیاد میبدن تو ساده نباش گلم![]()
خیلی هم خوبه...اعتماد به نفس چیز بیـــــــسیار خوبیه...سلام
موضوعات قاطی پاتیه
از اعتماد به نفس وعدمشو کار آنایی توی آموزشگاهو احساسی بودن سیابشو ایناست
سلام عزیزدل من
خوبی مریم جوونم!
...الان بود این ریختی میشد
![]()
فدات
بچه ها بین من و داداشم بحثه اینه الان
شما در دستشویی(گلاب به روتون)بیشتر فکر میکنین یا تو حمام؟
من تو حمام داداشم میگه نه دستشویی![]()
.....خودتو پشت دیگران قایم نکن
بپربیرون
.....دارم مطمئن میشم خیلیم احساسی نیستی پسر....تلقین زیاده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |