الهی شکر
الهی شکر
یه چندتایی گذاشت ک
ای جونمقربونت داداش...توپ توپم...
از اونجایی که من یه سیستم کاملا هوشمند تو پالایشگاهم بستم اصن نیازی نیست نفت رو تفکیک کنیم خودش بر اساس نوع خوراک انعطاف پذیره!!فرقی نداره سبک سنگین ترش و شیرین و ...
مثه بنز کار میکنه سیستمم...
من اونجاها نمیام غصم میگیره آخه دوس داشتم واسه ارشد بخونم اما مجبورم برم سربازی...
هرچی گذاشت اگه زحمتی نیست لینک دانلودشو بذارین برام تو صفحه ی شخصیم...ممنون میشم...

ایشالا از این به بعد بیشتر میاممعین قبلنا بیشتر اینجا میومدی!!!!؟؟؟
سرت کجا گرمه زود باش بگو!!!!
فیفا هم دیگه نمیاد!!!
ای جونم![]()
از این بشکه طلاییا یا معمولی؟
در عوض باید یه بشکه بنزین سوپر بدی!![]()
باش
میخوای شما جای من ارشد بخونی من برم سربازی؟![]()
می دونم چی میگینه طلایی نمیخوام معمولی بده فعلا اول کار پالایشگاست میخوام خوراکشو ارزون بخریم...
واسه جلب نظر مشتریا یه بشکه بنزین فوق سوپر هم اهدا میکنیم...
معین داداشم حفاری کار میکنه خیلی کارش سخته!!!
منم باید برم همونجا سرکار...دمار از روزگار آدم در میارن...پولشم خیلی کمه به نسبت کارش

می دونم چی میگی
این شتریه که دم در خونه ی همه نفتیا می خوابه![]()
بدرودآره...
منم باید برم دیگه بچه ها...
خیلی خوش گذشت...
فعلا بدروووووود....
چه باحالدوستان عزیزدلم من برم باشگاه چندتا دمبل هالتر بزنیم و بیایم
وحید من خودم جای اون بهت پا میدم
امروز پرس سینه دارم میخام رکورد بزنم
به عشقت وحید تا خود گچساران سینه خیز مسام ک بفهمی چقدر میخامت

عجباخی یادش بخیر...منم استاد این کارم!!!
یادمه هر وقت با بچه ها میرفتیم لب رود مسابقه راه مینداختیم که مال کی بیشتر رو آب میره...
من همیشه اول میشدم...
یادمه یه بار یه دختری از دور نگامون میکرد با دوستاش اومد جلو گفت یادم بدین!!!!منم خودمو زدم به کوچه ی علی چپ و جیم شدم!!!!؟؟؟یادش بخیر...
سلام به داداش گلمسلام کجاش عجیبه؟؟؟
ویدایی اینارو دیگه رو نکن که.تو قوی هستییییییییچه باحال
بچه های میم شیمی همشون بدنسازن
منم میرم........هالترو زورم نمیرسه وزنه بزارم با میله ی خالیش کار میکنم......تازه همونم سنگین بود ازدستم افتادمصدوم شدم
![]()
چه زود اومدی.باشگاه بغله خونتونه؟هر چی باشه مطمئنم رکورد منو نشکوندیسلام به داداش گلم
حدس بزن امروز رکوردم چند کیلو شد؟
رکورد تو رو فقط رستم میتونهویدایی اینارو دیگه رو نکن که.تو قوی هستیییییییی![]()
چه زود اومدی.باشگاه بغله خونتونه؟هر چی باشه مطمئنم رکورد منو نشکوندی5کیلو بی وزنه
تو نخند.![]()

ویدایی واسه چی وزنه میزنی اصلا سنگین نزن از ریخت میفته هیکلت. اصلانم رو اضافه وزن تاثیر نداره .تا میری باشگاه میبینن لاغری میگن بدنسازی کار کن .من اوایل کار میکردم بعد بعضیارو دیدم دیگه بیخیال شدم.اصلا چاق ولاغر شدنو بیخیال شدم . ایروبیک کار میکنم خیلی باحاله تو هم برو هم روحیت عوض میشهچه باحال
بچه های میم شیمی همشون بدنسازن
منم میرم........هالترو زورم نمیرسه وزنه بزارم با میله ی خالیش کار میکنم......تازه همونم سنگین بود ازدستم افتادمصدوم شدم
![]()
ماشالله.رکورد تو رو فقط رستم میتونه
اره دقیقا یک کوچه بالاتر از خونمونه
145 کیلو
بگو ماشالله![]()

کی گفته اتفاقا اینقدر هیکل رو درت میکنه ک نگو من 3 ساله دارم میرمویدایی واسه چی وزنه میزنی اصلا سنگین نزن از ریخت میفته هیکلت. اصلانم رو اضافه وزن تاثیر نداره .تا میری باشگاه میبینن لاغری میگن بدنسازی کار کن .من اوایل کار میکردم بعد بعضیارو دیدم دیگه بیخیال شدم.اصلا چاق ولاغر شدنو بیخیال شدم . ایروبیک کار میکنم خیلی باحاله تو هم برو هم روحیت عوض میشهحالا واسه تنوع 2تا دمبل هالتر بزن. گیر نده وزنه زیادی هیکلتو بیریخت میکنه .![]()
بله دقیقا پرچم تسلیم رو هم به همین دلیل گرفتیماشالله.البته اینا واسه من چیزی نیستاااا واسه اینکه روحیت خراب نشه گفتم.میدونی که![]()
![]()

سلااااااااام مهردادیدروووووووووووووووووووووووووووود بر دوستان![]()
دروووووووووووووووووووووووووووود بر دوستان![]()
نخیرم اصلا من کلا خوشم نمیاد چه واسه دختر چه پسر.کی گفته اتفاقا اینقدر هیکل رو درت میکنه ک نگو من 3 ساله دارم میرم
سلاممممممممممم.آره.رفسنجونم.جاتون خالی بود.همایش خوبی بود.سلااااااااام مهردادیاومدییییییییی؟ یا قوچانی؟![]()
بله درستهدرود بر تو اصلا چرا درود فقط یه رود
سلام اسم خداست سلامتی هم میاره
برین.نوش جان.من فعلا برم شام. بعدا میام پیشتون![]()
بدن همیشه آماده ست با بلند کردن یک کیسه برنج سه روز درد نداری کمرت نمیگیره ماهیچه هات همیشه سرحال هستننخیرم اصلا من کلا خوشم نمیاد چه واسه دختر چه پسر.دور و برم آشناهامون اتفاقا بدنساز حرفیه ای زیاده. ولی من دختر بدنساز که هیکلش خوب باشه اصلا ندیدم اصلا به دخترا نمیاد .![]()
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
|
|
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |