baharan-67
عضو جدید
خوبه واسه اقایون حداقل استخدامی میزنند واسه ما چی؟البته من کار واسه ام یزد پیدا شد نتونستم برم
به افتخار پسرای بامعرفت.مخصوصا وحید خان و همینطور یه شیرازی![]()
خوبه واسه اقایون حداقل استخدامی میزنند واسه ما چی؟البته من کار واسه ام یزد پیدا شد نتونستم برم
آخی...منم گاهی وقتا دلتنگه یه روزایی میشم.........
درد و دل های یک دانشجو.ای خدااااااااآخی...
سعی کنین تو دانشگاه یکیو واسه خودتون جور کنین که بعد از دانشگاه نمیتونین...مثه ما میشینا!!!!
درد و دل های یک دانشجو.ای خداااااااا![]()
بگو. کار خوبی میکنیچی بگیم دیگه؟؟؟دارم تجربیاتمو میگم بهش...
نمیدونم چی بگم!!!یه بحثی راه بندازین...
سلام دوست عزیز . خوشبخت و موفق باشی.من متاهل بودم نمیتونستم برم اصفهان هستم
من متاهل بودم نمیتونستم برم اصفهان هستم
ای خداااااااااچه خوب...
یکیم پیدا شد اینجا که خرش از پل گذشته باشه!!!!
شوخی میکنم...
خوش بحالتون ماکه از تنهایی مردیم!!!
انشالله . حرفت خیلی مفهومی بود.اگه ادم تنها تر نشه خوبه
برو اس دیشبتو بخون.من از طعم تصنیف در متن ادراک یک کوچه تنهاترم.
ای خدااااااااا. راستی چرا گفتی بادی بیلدینگ بی معرفته ؟ دور و برمون بادی بیلدینگی زیاد داریم حرفه ای که مقامم آوردن.البته ازین ورزش اصلا خوشم نمیاد.![]()
برو اس دیشبتو بخون.
آها آره ازین لحاظ درسته.این حجم و تفکیک که میرن آدمو دق میده.20 سال برن ده روز نرن انگار هیچ کاری نکردن واسه این میگم...
من خدومم بدنسازی میرم ولی اصن نه اینکه هیکلم تابلو بشه...نه فقط واسه دل خودم کار میکنم...
آره تو گفتی منم باور کردم. اونم اس چند شب پیشتو 1000000000 بار خونده مونده صفحه گوشیش خاموش شده دوباره زد تو سرش که روشن شه دوباره بخونه1000000 بار تا حالا خوندمش...
بیمعرفت اصن به فکر دل ما نیست!!!!
عیب نداره منم بهش فک نمیکنم...!!!!
آها آره ازین لحاظ درسته.این حجم و تفکیک که میرن آدمو دق میده.
کاش ایطور بود!!!!!آره تو گفتی منم باور کردم. اونم اس چند شب پیشتو 1000000000 بار خونده مونده صفحه گوشیش خاموش شده دوباره زد تو سرش که روشن شه دوباره بخونه![]()
من میدونم .هست دیگه.درک میکنم واسه هر دوتون شرایط سختیه.میدونی تقصیر هیچ کدومتون که نیست شرایط اطراف اینجوریه واسه کسایی که میخوان از راهش برن یه سری لازم و ملزوم وجو داره کاریشم نمیشه کرد.کاش ایطور بود!!!!!
من میدونم .هست دیگه.درک میکنم واسه هر دوتون شرایط سختیه.میدونی تقصیر هیچ کدومتون که نیست شرایط اطراف اینجوریه واسه کسایی که میخوان از راهش برن یه سری لازم و ملزوم وجو داره کاریشم نمیشه کرد.
آره میدونم چی میگی. ایشالله که روزای زندگیمون بهتر بشه حداقل خودمون ازش راضی باشیم. با اجازه من برم شب خوبی داشته باشیچی بگم والا خیلی سخت شده!!!!
همش شده موش و گربه بازی؟؟؟!!!!
عیب نداره میگذره...
شدن و نشدو دست خداست...ببینیم چی میخواد خدا...صبر باید آدم داشته باشه...
سلام سلام تنبلا(ازنظراینکه کم میاید تالار میگما)
چطوره حال شما
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |