ممنون کی اینجاست مگه؟؟؟من؟؟؟؟ای وای ببین کی اینجاست
آقاوحیدخوبین؟چی شد قضیه ی اون که......
چرا خوبی خودت خبر نداری.
قربونت آره خوبه ولی الان اینجام شرجیه. به زور میشه رفت بیرون.ولی این دو سه روز سیل مسافر بود.بچه کجایی؟خداروشکرعزیزم
خوشبحالتون خونتون شماله چه هوایی چه دریایی
یعنی بهش گفتی وجواب رد دادممنون کی اینجاست مگه؟؟؟من؟؟؟؟
مرسی...
قضیه منتفی شد!!!!
بچه اراکم اما خونمون کرجقربونت آره خوبه ولی الان اینجام شرجیه. به زور میشه رفت بیرون.ولی این دو سه روز سیل مسافر بود.بچه کجایی؟
همینجوری!![]()
خودمو زدم به بیخیالی ...
توهمون شیخ هستی نه؟همینجوری!![]()
بچه اراکم اما خونمون کرج
شهسوارهمون تنکابن میشه درسته
یعنی بهش گفتی وجواب رد داد
من خیلی فوضولم
ی ذرشو تعریف نمیکنی
منم فضولی دوس دارمیعنی بهش گفتی وجواب رد داد
من خیلی فوضولم
ی ذرشو تعریف نمیکنی
بله...![]()
نه ولی دوتاازهم اتاقیای کارشناسیم بچه اونجا بودن.یکیشون همیشه ازخونه کلی غذاهای خوشمزه می آورد.وای ی بارزیتون پرورده آورد مامانش با اناربهش طعم داده بود.هنوزمزش زیرزبونمه.بلههههههه درسته. اومدی اینورا؟
ای وای خیلی حیف شدابله...![]()
وای سودا جونم به این وحید بگو قشنگ تعریف کنه چی شدهمنم فضولی دوس دارم![]()
ولی چند شب پیش گفتی انگار شرط و شروطی گذاشته.
نه ولی دوتاازهم اتاقیای کارشناسیم بچه اونجا بودن.یکیشون همیشه ازخونه کلی غذاهای خوشمزه می آورد.وای ی بارزیتون پرورده آورد مامانش با اناربهش طعم داده بود.هنوزمزش زیرزبونمه.
آره کلا شهسواریا انگار همه اینجورین منم هر وقت میرفتم یونی یه ساکم فقط غذای فریز شده بود زیتون پرورده هم که مهمون من بودن![]()
ای وای خیلی حیف شدا
خب بیشتراصرارمیکردی
وای سودا دوست من میشی؟نه ولی دوتاازهم اتاقیای کارشناسیم بچه اونجا بودن.یکیشون همیشه ازخونه کلی غذاهای خوشمزه می آورد.وای ی بارزیتون پرورده آورد مامانش با اناربهش طعم داده بود.هنوزمزش زیرزبونمه.
آره کلا شهسواریا انگار همه اینجورین منم هر وقت میرفتم یونی یه ساکم فقط غذای فریز شده بود زیتون پرورده هم که مهمون من بودن![]()
شوخی کردم عزیزم من شیکمو نیستم خودتو عشقه
بهم نگفت نه!!!
گفت فعلا شرایطشو نداری برو هر وقت شرایطت اوکی شد بیا ببینم چی میشه!!!یا میشه یا نمیشه...!!!!
منظورش نه بود دیگه!!!؟؟؟
اگه جوابش اوکی بود همین الان باید اوکی رو میداد!!
قربونت برم با کمال میل. من سهم خودمم میدم بهت.وای سودا دوست من میشی؟
شوخی کردم عزیزم من شیکمو نیستم خودتو عشقه
اگه هنوزم دسش داری بزار یه چند ماه دیگه بازم بهش زنگ بزن وبگو نتونستی فراموشش کنینمیخوام هندونه بخرم که چونه بزنم!!!!
خوب حتما خوشش نمیاد دیگه!!!
نخیر بلد نیستی دیگه .اگه میگفت نه باید احتمال میدادی که جوابش واقعا نه هست .خب یکم بهش حق بده باید یکم مطمئنش کنی.
آره بابا این پسرا ما دخترا رو نمیشناسن هنوزنخیر بلد نیستی دیگه .اگه میگفت نه باید احتمال میدادی که جوابش واقعا نه هست .خب یکم بهش حق بده باید یکم مطمئنش کنی.
تشکرام تموم شده دوستمقربونت برم با کمال میل. من سهم خودمم میدم بهت.
میسی میسی
اگه هنوزم دسش داری بزار یه چند ماه دیگه بازم بهش زنگ بزن وبگو نتونستی فراموشش کنی
بهتره به خودت واون کمی فرصت بدی
تلفنی بهش گفتی یا حضوری؟
من خودم روانشناسی دختر دارم...
اون میخواد بمن به عنوان یه گزینه فک کنه!!!
یه جمله یه جا خوندم که میگفت:
هرگاه مسی به شما به عنوان یه گزینه برای خودش فک میکنه با حذف گزینه ی خود به تصمیم گیریه اون فرد کمک کنین...
خیلی جالب بود...
ازش پرسیدم گفت تلفنی خوشم نمیاد ...یا حضوری یا اسمسی منم اسمسی گفتم...
بابا بیخیال...
من چند وقت دیگه شرایطم طوری میشه که هر دختری از خداشه با من ازدواج کنه...اون باید الان شرایط منو درک میکرد و اگه دوسم داشت با همین شرایط اوکی رو میداد...
نشد دیگه!!!حتما دوس نداشت...
بابا بیخیال بحث رو عوض کنیم...
آره بابا این پسرا ما دخترا رو نمیشناسن هنوز
اگه جوابمون منفی باشه اصلا به طرف محل نمیزاریم
اما اگه شک وتردید داشته باشیم وبخوایم بدونیم طرف چقدرمارودوست داره هی میگیم نه توشرایطشو نداری بروسرکاربروسربازی....
بابا آقاوحیدبرات نازکرده بزار ی چندوقت دیگه بازم بهش بگو
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |