student.sh86
عضو جدید
سلام نگار جووووونم
چشم
سلام سپیده جون مهرداد و محسن عزیز
خوبید همه؟؟؟؟؟
سهیلا بیست و
پنج صدم از نمرت کم میشه عزیزم چون تاخیر داشتی
بیست و پنج صدم دیگه هم چون هروقت من دارم میرم تو میای و دیر میای
راستی درخت سیبت خوبه؟
سلام نگار جووووونم
چشم
خوبید همه؟؟؟؟؟
سلام سهیلا..........سلام نگار جووووونم
چشم
خوبید همه؟؟؟؟؟
این مخصوص مامان بزرگ:پسرم جواب این سوالتو در همان تالار دادم.....سوال جدییییید بپرس
بیخیال تو رو خدا دیگه حرف درس نزنید سوالای غیر علمی بپرس محسن.
مرسی عزیزم خوبی؟سلام خانوم شبت خوش.
سهیلا بیست و
پنج صدم از نمرت کم میشه عزیزم چون تاخیر داشتی
بیست و پنج صدم دیگه هم چون هروقت من دارم میرم تو میای و دیر میای
راستی درخت سیبت خوبه؟
نگار جون بودی حالا...بچه ها شب همگی به خیر
من برم دیگه
شااااااد باشید.
سلام........مرسی عزیزم خوبی؟
دست شما درد نکنه چقدرم با انصاف نمره کم می کنی
آخه مامان بزرگ خیلی زود میخوابی یاد مامان بزرگ خودم میفتم
آره خوبه سیباش الان قد نخود شده!!
هیییییییی........همه دارن میرن کهسلام سهیلا..........
بچه ها حالا که کلاسا شروع شده زودتر بیاین ترو خدا
منم برم خیلی خسته ام.......
سپیده جووووووووووووووووووون
داش محسن
سهیلا خانوم
شبتون خوش
امشب میشینم نشنال ژئو......میبینم شاید جوابتو پیدا کردم.تمام مسائل زندگیت همینه؟سوالای خوب بپرس.این مخصوص مامان بزرگ:
آیا میشه با انرژی گرفتن از اجسام جرمشون رو کم کرد؟
اینم واسه شما:
خرس روزی چندبار دستاشو میشوره؟![]()
این مخصوص مامان بزرگ:
آیا میشه با انرژی گرفتن از اجسام جرمشون رو کم کرد؟
اینم واسه شما:
خرس روزی چندبار دستاشو میشوره؟![]()
مرسی عزیزم خوبی؟
دست شما درد نکنه چقدرم با انصاف نمره کم می کنی
آخه مامان بزرگ خیلی زود میخوابی یاد مامان بزرگ خودم میفتم
آره خوبه سیباش الان قد نخود شده!!
قربونت سپیده جون.....خیلی شب هیجان انگیزی بود.....برم که کلی کار نیمه تموم دارم....خوشحال شدم که بودی عزیز دلم.نگار جون بودی حالا...
امشب میشینم نشنال ژئو......میبینم شاید جوابتو پیدا کردم.تمام مسائل زندگیت همینه؟سوالای خوب بپرس.![]()
ما که بیکار شب بیدار روز خوابیم.شبت خوش مهرداد جووووووون ببخشید بابت امشب یه وقت ناراحت نباشی.سلام سهیلا..........
بچه ها حالا که کلاسا شروع شده زودتر بیاین ترو خدا
منم برم خیلی خسته ام.......
سپیده جووووووووووووووووووون
داش محسن
سهیلا خانوم
شبتون خوش
نگار راستشو بخوای باغبونیش کار بابامهحالا دیگه....که دارم میرم؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکال نداره فردا بحث میکنیم. میگیم خود انیشتین هم بیاد. البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم یه چیزایی بدونه در موردش. :دی
بچه خواب کجا بود؟ سه ساعت اینجا وقت گذروندم بدیگه برم به زندگیم برسم.
آخ ی ی .ناااااااااااازییییییی..منم درخت میخوام....منم دوست دارم باغبونی کنم....بعد یادم میدی ؟
قربونت سپیده جون.....خیلی شب هیجان انگیزی بود.....برم که کلی کار نیمه تموم دارم....خوشحال شدم که بودی عزیز دلم.
دس رو دلم نذار....سلام بر دانشجوی نمونه و محبوب دل اساتید![]()
حالا دیگه....که دارم میرم؟؟؟؟؟؟؟؟
اشکال نداره فردا بحث میکنیم. میگیم خود انیشتین هم بیاد. البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم یه چیزایی بدونه در موردش. :دی
بچه خواب کجا بود؟ سه ساعت اینجا وقت گذروندم بدیگه برم به زندگیم برسم.
آخ ی ی .ناااااااااااازییییییی..منم درخت میخوام....منم دوست دارم باغبونی کنم....بعد یادم میدی ؟
قربونت سپیده جون.....خیلی شب هیجان انگیزی بود.....برم که کلی کار نیمه تموم دارم....خوشحال شدم که بودی عزیز دلم.
ماز یعنی چی؟آخه سوالات در حد سنت نیست آدم نمیدونه چه جوری بهت جواب بده وگرنه ما جواب همه سوالات رو بلدیم...مامان بزرگ میدونه تاحالا از هر کی سوال پرسیدم برام ماز درست کرده
از بزرگ و کوچیک
استاد بزرگا و دانشجوهای بزرگتر و اینا
نگار راستشو بخوای باغبونیش کار بابامه
من فقط پزشو میدم![]()
دس رو دلم نذار....
خدا نصفشون کنه این استادا رو که کاری جز پیچوندن من بلد نیستن
فکر نمیکنم اینشتین هم بدونه
طبق گفته های اساتیدم
در مورد سوالات من هیچ کس هیچی نمیدونه![]()
ماز یعنی چی؟آخه سوالات در حد سنت نیست آدم نمیدونه چه جوری بهت جواب بده وگرنه ما جواب همه سوالات رو بلدیم...![]()
ماز یعنی چی؟آخه سوالات در حد سنت نیست آدم نمیدونه چه جوری بهت جواب بده وگرنه ما جواب همه سوالات رو بلدیم...![]()
چشم نگار جونمخوش به حالت.....یادبگیر ازشون حتما.......باغبونی کار بزرگیه. من خیلی برای کسایی که وقت میذارن روش احترام قائلم
محسن غصه نخور پسرم....راهشو یادت میدم. به موقش تو استادارو میپیچونی. صبر کن. زمان بده به خودت
آفرین سپیده جون
حرف دل منو و بقیه اساتیدو زدی![]()
شوخی کردم محسن جان به دل نگیر![]()
والا به خدا الان ببین چه اعصابی از استاد و هم کلاساش خورد کرده.حتما از ایناست که کلاس تموم شده یه سوال میپرسه دو ساعت استاد توضیح میده حال همه رو میگیره آخرشم میگه من متوجه نشدم....البته بچن دیگه یه کم سنشون بره بالا درست میشه.آفرین سپیده جون
حرف دل منو و بقیه اساتیدو زدی![]()
به خدا شوخی بوووووووودبه دل نگرفتم..............
وقتی نظر دانشجوها در موردم اینه وای به حال نظر اساتید.........![]()
والا به خدا الان ببین چه اعصابی از استاد و هم کلاساش خورد کرده.حتما از ایناست که کلاس تموم شده یه سوال میپرسه دو ساعت استاد توضیح میده حال همه رو میگیره آخرشم میگه من متوجه نشدم....البته بچن دیگه یه کم سنشون بره بالا درست میشه.
آها مرسی از توضیحت.نه فدات شم سوالت بزرگونست این سوالا مال سنو سال شما نیست یکم بزرگتر شی خودت میفهمی جوابشو..(بابا دیگه چه جوری بگیم بلد نیستسم؟)از این بازیا هستش که یه مسیر پر از پیچ و خمه و باید یه خط از این سرش تا اون سرش بکشی بهش میگن ماز
مثلا کدوم سوالم در حد سنم نیست؟
ینی سوالام بچگونست؟
خب شماها جوابو بدین
بقیش با من
اتفاقا دانشجو خوب همینه!نه مثل من ک از خدامه فقط کلاس تموم شه برم بیرون!!!!!!!!والا به خدا الان ببین چه اعصابی از استاد و هم کلاساش خورد کرده.حتما از ایناست که کلاس تموم شده یه سوال میپرسه دو ساعت استاد توضیح میده حال همه رو میگیره آخرشم میگه من متوجه نشدم....البته بچن دیگه یه کم سنشون بره بالا درست میشه.
والا به خدا الان ببین چه اعصابی از استاد و هم کلاساش خورد کرده.حتما از ایناست که کلاس تموم شده یه سوال میپرسه دو ساعت استاد توضیح میده حال همه رو میگیره آخرشم میگه من متوجه نشدم....البته بچن دیگه یه کم سنشون بره بالا درست میشه.
اتفاقا دانشجو خوب همینه!نه مثل من ک از خدامه فقط کلاس تموم شه برم بیرون!!!!!!!!
ببخشید سلام...............
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |