نمیشه که !!!!! تازه باید اول جواب آزمایشت مثبت بشه تا بتونیم بعنوان مدیر قبولت کنیمفرزندم ، من به طریقت داخلی مدیریت میکنم...................کاری ندارم شما چه میکنید و چی میسازید............من فقط مدیریت میکنم !!!!!
نمیشه که !!!!! تازه باید اول جواب آزمایشت مثبت بشه تا بتونیم بعنوان مدیر قبولت کنیمفرزندم ، من به طریقت داخلی مدیریت میکنم...................کاری ندارم شما چه میکنید و چی میسازید............من فقط مدیریت میکنم !!!!!
میخوای یکی از این کاندیداها رو هم بیاریم برای تبلیغات قلیونامون......... یکی که شبیه ططری باشه؟؟!!؟؟حامد داره کارهاش رو انجام میده .قرار بود یه جلسه هم بزاریم
به چند نفر پرسنل متخصص و اگاه ویه بازاریاب زرنگ فک کنم نیاز پیدا کنیم .قرار بود آزمون و مصاحبه رو هم تعیین کنیمو تو روزنامه آگهی کنیم
سلام بر نگار خانم
خوب هستید
شما همیشه مدیر عامل هستید
نمیشه که !!!!! تازه باید اول جواب آزمایشت مثبت بشه تا بتونیم بعنوان مدیر قبولت کنیم
نمیشه که !!!!! تازه باید اول جواب آزمایشت مثبت بشه تا بتونیم بعنوان مدیر قبولت کنیم
راستی بهنام جان اینجا چه خبره چرا مثه قبلنا شلوغ نیس؟؟
راستی بهنام جان اینجا چه خبره چرا مثه قبلنا شلوغ نیس؟؟
خیالت راحت ، من خونم از همتون غلیظتره بعضی وقتا دستم که میبره ازش قیر بیرون میادفرزندم دقت کن......اونی که آزمایش میگیره منم نه شما...........................
فرزندم دقت کن......اونی که آزمایش میگیره منم نه شما...........................
فکر کنم منم یکی از مقصرا هستم ولی جالب اینجاس که شبگردامونم نموندن!!!!!!!!والا نمیدونم یه مدته که زیاد شلوغ نیست .دنبال درس وکارن دیگه .همه که مثل من وشما بیکار نیستند
تازه دقت داشته باش که اگه جواب آزمایش همه کارمندا مثبت باسه که کارخونه اصلا خروجی نخواهد داشت...تمام تولیدات به مصرف داخلی میرسه....والانگار خانم از هرجهت پذیرفته است .تازه این حامد اگه مدیر عامل بشه زیاد اعتمادی بهش نیست .خوشگذرانه
خیالت راحت ، من خونم از همتون غلیظتره بعضی وقتا دستم که میبره ازش قیر بیرون میاد
والا نمیدونم یه مدته که زیاد شلوغ نیست .دنبال درس وکارن دیگه .همه که مثل من وشما بیکار نیستند
از قدیم گفتن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام استتازه دقت داشته باش که اگه جواب آزمایش همه کارمندا مثبت باسه که کارخونه اصلا خروجی نخواهد داشت...تمام تولیدات به مصرف داخلی مسه....والا
تازه دقت داشته باش که اگه جواب آزمایش همه کارمندا مثبت باسه که کارخونه اصلا خروجی نخواهد داشت...تمام تولیدات به مصرف داخلی مسه....والا
الله اکبر الله اکبریا الله![]()
یا الله![]()
واقعاااا.....من میگم بیاید یه تالار راه بندازیم به نام جمعیت بیکاران (الافان )مهندسی شیمی..............اساسی معروف میشیم.................
اینم حرفیه .خب خانم مدیر تکلیف چیست ؟
میخای یه کارخونه هم انحصاری واسه کارمندان شرکت راه اندازی کنیم
فکر کردی تنهات میذارم داداش........من که بعنوان سردسته تون سریع دستگیر میشم
پس اول یه خط تولید برا خودمون بزنیم ، فول که شدیم خدا بزرگه....آره خوبه.......یه خط تولید جدا را میندازیم.... حامد ها بشن مدیر اون بخش..........
یا الله![]()
من که بعنوان سردسته تون سریع دستگیر میشم
فکر کردی تنهات میذارم داداش........
سلامالله اکبر الله اکبر
هلو هاواریو.....
سلام به مامان بزرگ گل خودمبه به به.....سهیلا خانوم خودمون..............بفرما مادر.....خوش موقع رسیدی داشتیم پست و مقام تقسیم میکردیم...........
نگران نباش.......... استقامت میکنیم تا ته قضیه.....خدا رو چه دیدی شاید اصغر اومد ازمون یه فیلم ساخت یه اسکارم بگیریم..................
جااااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟سلام سهیلا خانم
به موقع رسیدی همانطور که عهد کردیم سمت با چارت سازمانی مدیر تولید که پایه شخصی ان 14است به شما تعلق خواهد گرفت .فقط باید با خودت سفته به مبلغ 20 میلیلون بیاری ویه تعهد مخضری بدی.مسول اموزش هم حامد است که دوره در سفره خانه های کشور برگزار میشه
زاستی تا یادم نرفته تو اساسنامه باید ذکر بشه که خانوما باید تند تند چای بیارن که کار کردنمون بیشتر فاز بده...من که بهت ایمان دارم منتها برخی از این رقیبان میخوان از اب گل الود ماهی بگیرن
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |