داش بهنام منو شهرام چشو گوش بسته این نمیدونیم چی خوبه چی بده شما که بزرگ ما بودی چرا مارو راهنمایی نکردی؟دیدی شهرام و وحید چه کلاهی سرمون رفت .زن به این مطیعی حالا ما باید از کجا گیر بیاوریم

داش بهنام منو شهرام چشو گوش بسته این نمیدونیم چی خوبه چی بده شما که بزرگ ما بودی چرا مارو راهنمایی نکردی؟دیدی شهرام و وحید چه کلاهی سرمون رفت .زن به این مطیعی حالا ما باید از کجا گیر بیاوریم
شیخ طرف شمارو پسندیده...
همه برین کنار میخوام بیام وسط گرمش کنم واسه شیخ...
آخ دلش پی دلته شیخه نارنجی...کجا منزلته شیخ نارنجی
شیخمان هم عاقبت به خیر شد!عالی هر چی آقامون بخواد واسش درست میکنم.
میگما دخترای تالار خودمون سرشون بیکلاه موندا!!!!؟؟؟
شهرام بیا دخترای خودمون رو بفرستیم خونه ی بخت...
شیخ فیلم بازی نکن ماکه میدونیم از خداته...
ببخشید مامانی، عشقه کاریش نمیشه کرد.اینقدر خودتو مشتاق نشون دادی که یه سکه هم بهمون ندادن هیچ یه چیزی هم باید دستی بدیم که شیخ بگیرتت![]()
واقعاتوقع ماازبزرگتراست که براجووناکاری بکننداش بهنام منو شهرام چشو گوش بسته این نمیدونیم چی خوبه چی بده شما که بزرگ ما بودی چرا مارو راهنمایی نکردی؟![]()
دیگه نبینم از این حرفها بزنی ها، من کار منکراتی نمیکنم شوهر عزیزم.![]()
سلام محسن...سلام به همه ی دوستای عزیزم........
خوبین؟
شبتون بخیر........
سلام به همه ی دوستای عزیزم........
خوبین؟
شبتون بخیر........
چی شد تاج سر، میخوای بریم دکتر؟
والا.......دخترم دخترای قدیم!!اینقدر خودتو مشتاق نشون دادی که یه سکه هم بهمون ندادن هیچ یه چیزی هم باید دستی بدیم که شیخ بگیرتت![]()
روز اول اگه مرغ بریون گذاشتی جلو روش روز دوم نیمرو بزاریاااااااااااااااعالی هر چی آقامون بخواد واسش درست میکنم.
سلام داداش محسنسلام به همه ی دوستای عزیزم........
خوبین؟
شبتون بخیر........
شیخمان هم عاقبت به خیر شد!
سلام آقا محسن.مرسی.چقد دیر اومدی...سلام به همه ی دوستای عزیزم........
خوبین؟
شبتون بخیر........
اینم فیلمشه میخواد مهریه نده داره تاقچه بالا میذاره...
میبینی تو رو خداوالا.......دخترم دخترای قدیم!!
![]()
امضات رو دوباره بخون، من در برابرش مسئولم.روز اول اگه مرغ بریون گذاشتی جلو روش روز دوم نیمرو بزاریااااااااااااااا![]()
نکنه رو دستمون بمونه؟شیخ بیا بگیریش دیگه؟چند میگیری ببریش؟؟باهامون راه بیا
سلام به همه ی دوستای عزیزم........
خوبین؟
شبتون بخیر........
ساده ای مگه بهنام میومد مخ بزنه که موفقم بوده تا حالا...بیچاره شیخ هرشب تا 2 نصف شب اینجا بود حالا دیگه فکر نکنم این اطراف پیداش بشه
دیگه زن و بچه دار شد مرد که تا 2 نصفه شب نباید پای کامپیوتر باشه.بیچاره شیخ هرشب تا 2 نصف شب اینجا بود حالا دیگه فکر نکنم این اطراف پیداش بشه
نه بابا......کجا بود دختر به این کم توقعی؟بیچاره شیخ هرشب تا 2 نصف شب اینجا بود حالا دیگه فکر نکنم این اطراف پیداش بشه
بابا عقلش کامل پریده....!!!امضات رو دوباره بخون، من در برابرش مسئولم.
لوس میشه اینجوری...بزار قدرتو بدونه دختر جون.اینا فوت کوزه گری ه...امضات رو دوباره بخون، من در برابرش مسئولم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |