سعید جان بگو من اینجا چه کارایی میتونم انجام بدم؟؟؟
شما وقتی که عضو گروه باشین میتونین اخبار و اتفاقاتی که توی باشگاه رخ داده رو سریعا به اطلاع بقیه برسونین..سعید جان بگو من اینجا چه کارایی میتونم انجام بدم؟؟؟
شما وقتی که عضو گروه باشین میتونین اخبار و اتفاقاتی که توی باشگاه رخ داده رو سریعا به اطلاع بقیه برسونین..
حتی میتونین مطالب جالبی رو که دارین برای دیگر دوستانتون در گروه بفرستین..
فقط کافیه که به آدرس ایمیل گروه مطالبتون رو بفرستین..
در آینده نزدیک من فکری برای جذاب کردن و مفید تر بودن گروه دارم و چون فعلا در حال عضو گیری و گسترش هستیم تمامی نظر های دوستان رو بر دیده منت میزارم..
سلام..
سلامسلام سعید جان
Jaamandeh@gmail.com
سلام ..ممنونم دوست عزیزسلام سعید جان خوبی عزیز؟؟
شرمنده من یه خورده گرفتار بودم نتونستم بیام اینجا ولی از حالا در خدمتم
جیمیلتون رو بدین..سعيد خان خسته نباشي كار جالبيه
اما من ديروز يه Gmail درست كردم اما نميدونم چرا نميتونم عضو گروه بشم
ثبت شد...
روش دوم برای ورود به گروه این است که مستقیما آدرس ایمیل خود را اینجا وارد کنید تا ایمیل شما به گروه اضافه شوید .( این روش برای کسانی توصیه میشود که سرویس Yahoo دارند )
دوست عزیز استفاده مفید از امکانات ارتباطی برای نزدیک کردن روابط ما با دوستانمون در دنیای نت است و اگر تعادل رو رعایت کنیم بهترین نفع و استفاده رو خواهیم برد..یهو بگو گروپی بشیم ها .اخه ما دانشگاه گروپیم این جا اونجا وای چه خبره ؟ اخرش مارو معتاد اینترنت می کنین .
دوست عزیز شما در این گروه میتونین یک بحث رو ایجاد کنید و با دیگران به اشتراک بزارین و دیگران هم میتونن دربحث شما شرکت کنند اما توصیه میشه از گروه فقط برای اطلاع رسانی استفاده کنید . در گروه قابلیت آپلود فایل هم برای همه کاربران فراهم ست..گروه باحاليه ميشه يه كوچولو راهنمايي بكني راجع امكانات
ثبت شد..red_evils20@yahoo.com
ممنون سعید جان
اگر بالای صفحه آدرس جیمیلتون رو میبینین به این معنی ست که وارد حساب کاربری شده اید و تنها کافیه که در گروه اگر عضو نشدید عضو بشین...ببخشید من که رو لینک کلیک کردم انگار یکی از قبل تمام کارای بالا رو برام انجام داده بود...
چون اینایی که میگین رو من نمیبینم..اون بالای صفحشم آدرس جی میلم هست
مطالبی رو که فکر میکنین برای بقیه مفید هستن و اتفاقات جالب در باشگاه رو میتونین به اطلاع همه از این طریق برسونین..حالا باید من اینجا چی بنویسم؟؟!!!
ایمیل شما قابل شناسایی نبودممنونم آقا سعید گلzh5561hz@yahoo.com
ثبت شدبا سلام و خسته نباشید خدمت مدیر راهنمای محترم سایت،
من از لینکی که قرار دادین تو پست اول استفاده کردم متاسفانه باز نشد.از جی میل هم استفاده مکنم :
roya.akbarian@gmail.com
ثبت شد
آموزش طریقه ساخت جیمیل در پست شماره 16 همین تاپیک..ببخشيد من نميتونم جي ميل باز كنم
اگه كسي راهنمايي كنه منم عضو گروه ميشم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
گروه کاربران ویژه | اطلاعیه های باشگاه | 375 | ||
باشگاه مهندسان ایران 10 ساله شد! | اطلاعیه های باشگاه | 73 | ||
تقدیر و تشکر از مدیر ارشد باشگاه Setayesh | اطلاعیه های باشگاه | 163 | ||
مدیر ارشد جدید باشگاه | اطلاعیه های باشگاه | 213 | ||
باشگاه مهندسان ایران هشت ساله شد! | اطلاعیه های باشگاه | 115 |