سلام بچه ها یه سوال داشتم
دمای سیال تراکم ناپذیر بعد از عبور از شیر چگونه تغییر میکند؟
راهیان نوشته ممکن است کاهش یا افزایش داشته باشد.
کوثری نوشته تغییرنمیکند.
بنظرتون کدوم درسته؟اگر سیال تراکم پذیر باشه مثه گاز دما ثابت می ماند چون آنتالپی شیر ثابت هست اما اگر گاز واقعی باشد دما افزایش میابد با وجو آنتالپی ثابت.اما برای ماده تراکم ناپذیر چون که هم دما هم فشار تاثیر دارد روی آن وچون فشار کاهش میابد پس باتوجه به ضریب ژول ممکنه افزایش یا کاهش داشته باشه بنظر شما الان کدومش درسته ممنون اگر پاسخ درستو بگید.
سلام
وقتی فرایند خفقان برای سیال پیش میاد در حالت کلی چون اکثر گازهای حقیقی ضریب ژول تامسونشون مثبته توی فرایند اختناق دماشون کاهش پیدا میکنه! و اکثر سیالات تراکم ناپذیر دماشون افزایش پیدا میکنه!!

(یعنی توی صورت سوال گاز حقیقی یا سیال تراکم ناپذیر دیدین یه جا گزینه ی مربوطش رو بزنین فقط به توضیح های زیر دقت کنید

)
حالا میمونه بحث تست ها

اگه توی صورت سوال گفته شده بود که "سیالی" و نوعش مشخص نبود، پس "ممکن است کاهش یا افزایش داشته باشد"
اگه توی صورت سوال نوعشو مشخص کرده بود و "سیال گازی بود" ولی گفته بود "هیدروژن" یا "هلیم" (اینا ضریبشون منفیه!!) اونوقت "دما افزایش می یابد"، اگه غیر از اینا بود(گازهای حقیقی) "دما کاهش می یابد"
اگه توی صورت سوال گفته بود "گاز ایده آل"، چون فرایند اختناق انتالپی ثابته و انتالپی گاز ایده آل تابع دماس "دما ثابت می ماند"
حالا بحث جذاب سیالات تراکم ناپذیر، به طور معمول توی (فشار اتمسفر، اینو معمولا قید نمیکنن!!) با عبور سیال "تراکم ناپذیر" از شیر اختناق، "دما افزایش می یابد"
بحث سیال تراکم ناپذیر میره توی بحث نمودار P-T و شیبش که اگه فشار سیال از فشار وارونگی (فشار نقطه وارونگی) بیشتر باشه، ضریب ژول منفی میشه و اگه کمتر باشه ضریب ژول مثبته!!! اگر هم فشار سیال با فشار وارونگی یکی باشه دمای سیال هیچ تغییری نمیکنه!!
جمع بندی:
سیال ----------------- ممکن است کاهش یا افزایش یابد
سیال تراکم ناپذیر ---- دما افزایش می یابد
گاز حقیقی ----------- دما کاهش می یابد
گاز ایده آل ------------ دما ثابت
هیدروژن یا هلیم ----- دما افزایش می یابد
امیدوارم خوب توضیح داده باشم و بدون نقص
موفق باشید
الان تو هر فرومی برین میگن دیگه وقت نیست از این به بعد باید مرور کرد دیگه نباید خوند و... همش چرت و پرته !!

تا آخرین لحظه وقت هست برای کنکور 78 روز مونده زمان زیادی هست برای خیلی
ا حتی میشه گفت اصل کنکور از این به بعده خیلیا خستن و الان یه تازه نفس میتونه از خیلیا جلو بزنه و موفق تر باشه. پس بخونید از الان به فکر درصدا و رتبه ها نباشن.
کاملااا باهاتون موافقم!! البته 77 روز مونده

اصن اینطوری بهش نباید نگاه کرد خب درسته که باید جمع بندی کرد ولی مگه آدم چن ساعت میخواد جمع بندی بکنه بقیه وقتشو باید بزاره برای خوندن!! تازه شم من هرکیو میشناسم و قبول شدن کلا 2-3 ماه آخر خوندن و از قبل چیزی نداشتن
سلام دوستان
من یه مشکل جدی دارم
نمیتونم یه گروه.... گروه که سهله... حتی یه نفر پیدا کنم که مثه دو تا مرد بشینیم با هم درس بخونیم و در جریان درس خوندن هم دیگه هم باشیم
حتی تو خوابگاه فقط من یه نفر میرم سالن مطالعه و درس میخونم
در حدی که خودم صبح تا شب اونجا هستم، ناهار و شامم رو هم اونجا میخورم و هر موقع هم که صلاح بدونم برقا رو خاموش میکنم و میگیرم میخوابم!!!
درسته که من از روی علاقه درس میخونم.... ولی جو محیط هم خیلی تأثیر داره
چه کار کنم به نظرتون؟... چطور یه جو خوب درست کنم واسه خودم... سایت یا گروه تلگرامی سراغ دارین که جمع بچه درسخون ها جمع باشه؟
سلام منم دقیقا همینطوریم و تنها دل خوشیم همین تاپیکیه که اینجاس و بچه هاش

!!
مخصوصا که من خودمم کاملا تنها بودم یعنی همه ی دوستام رفتن و منم دیگه هیشکیو نداشتم ولی خب کم کم که بگذره بچه های گلی مثه بچه های این تاپیک پیدا میشن که بهت روحیه بدن!!