دیگه ثبت نام کردم....چاره ای ندارم....میفهمی؟؟ چاره ای ندارممممم....
کیک و ساندیسم میدنتوام بیا
خو نرو امتحان بده

دیگه ثبت نام کردم....چاره ای ندارم....میفهمی؟؟ چاره ای ندارممممم....
کیک و ساندیسم میدنتوام بیا
مکانیک میخوای امتحان بدی؟؟اقا ریاضی چی بخونیم؟؟؟ یا صفر زدن کار خوبیست؟؟
زبان چی؟؟؟![]()
سلامآقا علي جايي رو سراغ نداري كه جزوه طراحي شريعت پناهي رو با كيفيت خوب داشته باشه؟ هر چقدم كه پولش باشه ميدم ، اين راهيان نسلمو در آورد!
اين جزوه اي كه تو سايتا هست كيفيتش پايينه ، نميشه از روش خوند.كتابشم كه گويا به كنكور ٩٥ نميرسه.
ازمون قبلي پارسه رو سه دور كامل از رو راهيان خوندم ، ولي فقط يه دونشو جواب دادم . اگه راهنمايي كني خيلي ممنونت ميشم
سلاماقا ریاضی چی بخونیم؟؟؟ یا صفر زدن کار خوبیست؟؟
زبان چی؟؟؟![]()
اسپم ممنووووووووووووووووووووووع
تاپیک مریوط به کنکور ارشد هست لطفا رعایت کنید. مرسی
یا ایهاالمهندسین! سلام علیکم
من دارم واسه ارشد ثبت نام می کنم گیر کردنم نمه ای شرایط بردگیش
روایت موثق داریم که راهنمایی کردن در این باره برابره با ده بار حج رفتن !!!
كد 5) مشمولان داراي برگ آماده به خدمت بدون غيبت، كه زمان پذيرش و ثبت نام آنان در دانشگاه قبل از تاريخ اعزام به خدمت (مندرج در برگ اعزام) باشد.
تبصره: افرادي كه تاريخ اعزام به خدمت آنان قبل از اعلام قبولي يا پذيرش در دانشگاه مي باشد، در صورت عدم تمديد موعد اعزام، لازم است در تاريخ مقرر (مندرج در برگ اعزام) به خدمت اعزام شوند. اين افراد در صورت قبولي در دانشگاه و دارا بودن ساير شرايط و ضوابط، جهت ادامه تحصيل از خدمت ترخيص خواهند شد. در غير اينصورت غايب محسوب شده و مجاز به ادامه تحصيل نخواهند بود.
كد 7) فارغ التحصيلان مقطع كارشناسي كه در سقف مجاز سنوات تحصيلي فارغ التحصيل شده و از تاريخ فراغت از تحصيل آنها تا زمان پذيرش در مقطع كارشناسي ارشد، بيش از يك سال سپري نشده باشد.
خداوند بهت اجر اخروی بده مومن !خب الان شرایطت چیه؟؟!!
امسال فارغ التحصیل شدی؟؟
دفترچه اعزامی رو فرستادی یا نه؟؟
اگه امسال فارغ التحصیل شدی، یک سال معافیت تحصیلی داری تا دفترچه اعزام رو بفرستی (که میشه کد 7). حالا اگه پیش دستی کردی و دفترچه رو فرستادی میشی کد 5
اگه من خوب متوجه نشدم بگو تا راهنماییت کنم
خداوند بهت اجر اخروی بده مومن !
همین چندماه پیش 31 شهریور فارغ التحصیل شدم
برگه اعزام رو از چند سال پیش دارم منتها مکررا عقب افتاده تا الان که خدمت شما رسیدم !
دنبال کارای فارغ التحصیلی هم نرفتم فعلا
جا دار ازتون به خاطر یاداوری به جا و به موقعتون تشکر کنم
متاسفانه این تایپک بر خلاف تایپک های سال های گذشته بسیار کم محتوا تر و کسل کننده تره
بچه ها لطف کنید و به جای اسپم گذاشتن همت کنید و تایپیک و فعال تر کنید تا هم باعث انگیزه و روحیه خودتون بشه و هم بقیه دوستان
فك كنم واسه كساييه كه معدلشون بين صفر تا چهاره و پر كردنش ضروري نيست.من كه پر نكردمدقیقا چکار کنیم مهندس؟
فك كنم واسه كساييه كه معدلشون بين صفر تا چهاره و پر كردنش ضروري نيست.من كه پر نكردم
سلاممهندس معدل بین 0-4 میدونی یعنی چی؟!
اصلا امکان نداره!!
فارغ التحصیل نشده اصلا!!
سلام به همه
خب دیگه ثبت نام ارشد هم شروع شده و رسما همگی شدیم پشت کنکوری
منم ثبت نام کردم و به امید خدا می خوام تمام توانم رو بذارم تا یه جای خوب قبول شم
یه نیم نگاهی به تاپیک رشته های دیگه و سال های قبل اینجا کردم به نسبت پر شور تر و پر محتوا تر از این تاپیک بود
من میگم اگه پایه این بیاین دست به دست هم بدیم این تاپیک رو تبدیل کنیم به محلی واسه انگیزه دادن، ایجاد رقابت سالم، کمک به هم در شرایط خاص و...
برای شروع هم اگه موافقین همه یه گزارش از وضعیت الانشون بدن، از کیفیت و کمیت مطالعه تون بگین، هدفتون رو کجا ها گذاشتین و اینا
از خودم شروع میکنم
والا من الان ترم آخر مکانیک جامدات از یه دانشگاه غیر انتفاعی ام که از بس تو طول این چهار سال کم و کاستی های دانشگاهمون اذیتم کرده فقط و فقط عزمم رو جزم کردم به امید خدا یه دانشگاه دولتی خوب قبول شم و چون هنوز هم سربازی نرفتم اصلا به یه سال پشت کنکور موندن فک نمی کنم (یا امسال قبول میشم یا مستقیم میرم به آغوش خدمت مقدس! :دی )
البته این تحصیل توی یه دانشگاه سطح پایین از طرفی هم بعضی وقتا منو میترسونه که آیا ظرفیت و توان یه فضای فوق العاده سنگین تر رو دارم یا نه که راستش فقط توکل کردم به خدا... هر چی پیش بیاد راضیم به رضای خودش!
حدودا از وسطای شهریور شروع کردم و تا اینجا آمار تقریبی مطالعه درسام به این شکل بوده:
ریاضی عمومی 30%
معادلات 25%
ریاضی مهندسی 0%
استاتیک 70%
مقاومت 40%
اجزا 0%
ترمو 50%
سیالات 40%
انتقال 0%
دینامیک 60%
د ماشین 25%
ارتعاشات 30%
کنترل 0%
دلیل نامنظم بودن درسام هم اینه که اول قصدم این بود 4 کتاب (یعنی از هر گروه یه کتاب) رو تموم کنم بعد برم سراغ کتاب های بعد اما بعد نظرم عوض شد تصمیم گرفتم همراه با آزمون های مدرسان جلو برم (دلیل تغییر تصمیم رو هم یکم جلوتر میگم) و فعلا هدفم رو گذاشتم ایشالا واسه آزمون 50% دیگه قشنگ همه سرفصل ها رو تا جای مشخص شده بخونم و خودم رو محک بزنم
در مورد ساعات مطالعه هم از اول روی 2 3 ساعت شروع کردم و الان از لحاظ اسمی رسوندمش به 6 ساعت ولی خب همونطور که گفتم فقط اسمی!!! یکی از بزرگترین مشکلاتم همین عدم پایبندی به برنامه ریزی هامه که میدونم بیشترین ضربه رو هم بهم می زنه... امیدوارم بتونم در ادامه درست و ثابتش کنم (و بلکه پیشرفتش بدم)
اما مورد مهم دیگه ای هم که تا الان حسابی جلوی پیشرفتم رو گرفته مسئله فوق العاده مهم "انگیزه گرفتن" و "نگه داشتن سطح انگیزه" اس (که از نظر من دومیش خیلی مهم تر از اولیه)
مسئله ای که خدا رو شکر چند وقتیه تونستم به طریقی حلش کنم و باید بگم الان بیشترین رکورد بالاموندن سطح انگیزه ام رو دارم (چه اسم سختی شد :دی )
برای اینکه پستم ازین بیشتر طولانی نشه در مورد این قضیه بعد تر اگه تمایل داشتین توضیح میدم و خوشحال میشم نظرات و تجربیات رو هم در موردش بشنوم
حالا شما هم اگه دوست دارین فضا رو یکم جدی تر و به قول معروف کنکوری ترش کنیم شرایط خودتون رو مثلا مشابه پست من بذارین تا هر چه بیشتر از اوضاع و احوال هم باخبر بشیم و به امید خدا گروهی جلو بریم تا روز کنکور (و شاید هم حتی بعد از کنکور)
سلام
دوستانی که ثبت نام کردن بند 28 ثبت نام گزینه معدل 0 تا 4 یعنی چی؟
چون بقیه گزینه هاش مشمول ما نمیشه
از دفترچه چیزی نفهمیدم
(دوستانی که ثبت نام کردن چه زدن؟)مشاهده پیوست 254194
سلام
هنوز ثبت نام نکردم
از نظر روحی خیلی خرابم چون 2 هفته ای هست که هیچی درس نخوندم
الان دانشجویم. واین ترم 18 واحد دارم. تو تابستون استاتیک . ترمو. باکس ریاضی رو یک دور خوندم(ولی الان هیچ چی یادم نیس ازشون!!!!!(مرور نداشتم اصلا))
ازمون پارسه میرم
به سر فصلای 25 درصد اول رسیدم ولی 25 دوم نه!(گفتم که 2 هفته هیچی نخوندم)
شدیدا استرسیم
دانشجوی دانشگاه دولتی یکی از شهرستان های مشهد
هدفم: فقط و فقط تبدیل انرژی فردسی
اگه نشد(امیدوارم اون روز رو نبینم) مستقیما سربازی
فک کنم همه چیز رو پوشش دادم
سلام
منم ترم آخرم (البته رسما نباید میبودم ولی خب الطاف اساتید مورد حالم واقع شد)
خیلیارو خوندم، خیلیارو یادم رفتهولی فقط دارم ادامه میدم.
خیلی دوس داشتم که کنکور بهمن میموند و عوض نمیشد ولی حالا که عوض شده دارم به زبان هم فکر میکنم
چند وقتی میشه درس نخوندم ولی الان دوباره شروع کردم. چون سال دومم هست برام راحت تر بودن درسا و یه جورایی میشه گفت تکراری بودن. البته یه سریارو هنوز نرفتم سمتشون نه پارسال نه امسال، نه اینکه دانشگامون خیلی خوب بود کلا پایه ای قوی بار اومدم
روحیه ی شوخ بالایی دارم و اگه حرفی زدم لطف کنید بهتون برنخوره و به خودتون نگیرید (چون منظوری ندارم فقط شوخیه)فک کنم به خاطر همین مجبور شدم الان ترم 9 برم کلاس
جدیدنا خیلی میخوابم حدودا روزی 12 ساعت شدهمیترسم مریضی چیزی شده باشم
امیدوارم کنار همدیگه بتونیم موفق شیم![]()
سلام
هنوز ثبت نام نکردم
از نظر روحی خیلی خرابم چون 2 هفته ای هست که هیچی درس نخوندم
الان دانشجویم. واین ترم 18 واحد دارم. تو تابستون استاتیک . ترمو. باکس ریاضی رو یک دور خوندم(ولی الان هیچ چی یادم نیس ازشون!!!!!(مرور نداشتم اصلا))
ازمون پارسه میرم
به سر فصلای 25 درصد اول رسیدم ولی 25 دوم نه!(گفتم که 2 هفته هیچی نخوندم)
شدیدا استرسیم
دانشجوی دانشگاه دولتی یکی از شهرستان های مشهد
هدفم: فقط و فقط تبدیل انرژی فردسی
اگه نشد(امیدوارم اون روز رو نبینم) مستقیما سربازی
فک کنم همه چیز رو پوشش دادم
منم خوابم 12 ساعته !!! مریضیم بابا !!!![]()
پیرو پست صادق ف و تشکر از ایشون بابت پست خوبشون منم گفتم بگم چی خوندم ؛ حداقل تایپک بره به سمته رقابت بیشتر ....
صادق جان ببخش بعضی جاهاشو کپی کردم حال نوشتن ندارم
سلام به همه
خب دیگه ثبت نام ارشد هم شروع شده و رسما همگی شدیم پشت کنکوری
منم ثبت نام کردم و به امید خدا می خوام تمام توانم رو بذارم تا شریفقبول شم
از خودم بگم
والا من الان ترم آخر مکانیک از یه دانشگاه دولتی ام که از بس تو طول این چهار سال کم و کاستی های دانشگاهمون اذیتم کرده فقط و فقط عزمم رو جزم کردم به امید خدافقط تهرانقبول شم
حدودا از خیلی وقت پیش ششروع کردم دقیق یادم نیس !!!! مثلا روز عید امسال داشتم مقاومت میخوندم
و تا اینجا آمار تقریبی مطالعه درسام به این شکل بوده:
ریاضی عمومی 80%
معادلات 80%
ریاضی مهندسی 70%
استاتیک 50%
مقاومت 80%
اجزا 100%
ترمو 50%
سیالات 70%
انتقال 100%
دینامیک 20%
د ماشین 100%
ارتعاشات 80%
کنترل 70%
حالا شما هم اگه دوست دارین فضا رو یکم جدی تر و به قول معروف کنکوری ترش کنیم شرایط خودتون رو مثلا مشابه پست من بذارین تا هر چه بیشتر از اوضاع و احوال هم باخبر بشیم و به امید خدا گروهی جلو بریم تا روز کنکور (و شاید هم حتی بعد از کنکور)
بهم امید دادی که تنها نیستم
واقعامعلوم مرگمونه
دمت گرم خیلی خوب کار کردییه سوال تکنیکی برام پیش اومد، چرا اینقدر درصدای خوندنت پخش هستن؟؟
یادمه جامداتم خیلی خوب زده بودی توی آزمون پارسهالبته کلا خیلی خوب بودی به غیر از ریاضی
دست ما رو هم بگیر
ایشالا شریف ببینمت![]()
مسخرمون کردی !!!
تبدیل دانشگاه فردوسی زیر 800 قبولی ، روزی نیم ساعت تا کنکور بخونی زیر 1000 میشی ....
پس بیخودی اینقد شلوغش نکن !! به حا این مسخره بازی ها بشین درستو بخون پسر خوبمن باید استرس داشته باشم که اگه طراحی دانشگاه تهران هم قبول شم واسم ی شکست بزرگه ...
امیدوارم موفق باشی اینقدم حرص نخور تبدیل فردوسی کاری نداره ... برای بیشتر از اینا تلاش کن ایشالا تهران رو بیاری