سلام دوستان برقی من یه سوال داشتم بی زحمت هر کی میدونه جواب بده تو زمینه تابلو های برق و مربوط به ولوم تنظیم حساسیت کنترل فاز میباشد.
این حروف مخفف چیه؟؟؟
A.S.Y.M
Aya Shoma Yek Mohandesi?
فکر می کنم asymmetrical باشه به معنی نا متقارن
این دوستمون اگه تو گوگل سرچ کنن اینی که شما گفتی رو میبینن
ببخشید نمیدونستم اینجا تالار بیسواداست فقط چون شلوغ بود سوالمو اینجا پرسیدم
هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
این حرفت خیلی خدا بود
چون شلوغ بود اینجا پرسیدم
دیگه جایی نگی اینو
ترجیح میدم جوابتون رو ندم من فقط یه سوال پرسیدم میخاستی جواب ندیشما ببخشش
تازه وارده
![]()
شما ببخشش
تازه وارده
![]()
مهندس جان هر جا شلوغ بود که شما نباید بیای سوال بپرسی کهههههههه...
همونی که دوست اژدهامون گفتن .
چرا اینقد دنبال دردسر هستید خب بلد نبودید برید بیرون دیگه این اداها چیه انگار قتل کردم همه بازخاستم میکننچرا اینقدر اذیتش می کنین؟مثه اینکه متن سوالو درست نخوندین کفت از بچه های برقی سوال داره شما خودتون اومدین تند تند جواب دادین...!گناه داره بابا
اول .سلام .یادته. منوسلام دوستان برقی من یه سوال داشتم بی زحمت هر کی میدونه جواب بده تو زمینه تابلو های برق و مربوط به ولوم تنظیم حساسیت کنترل فاز میباشد.
این حروف مخفف چیه؟؟؟
A.S.Y.M
چرا اینقدر اذیتش می کنین؟مثه اینکه متن سوالو درست نخوندین کفت از بچه های برقی سوال داره شما خودتون اومدین تند تند جواب دادین...!گناه داره بابا
چرا اینقد دنبال دردسر هستید خب بلد نبودید برید بیرون دیگه این اداها چیه انگار قتل کردم همه بازخاستم میکنن
ترجیح میدم جوابتون رو ندم من فقط یه سوال پرسیدم میخاستی جواب ندی
مرسی گلم چشم...بزن به بیخیالی....
چرا اینقدر اذیتش می کنین؟مثه اینکه متن سوالو درست نخوندین کفت از بچه های برقی سوال داره شما خودتون اومدین تند تند جواب دادین...!گناه داره بابا
چرا اینقد دنبال دردسر هستید خب بلد نبودید برید بیرون دیگه این اداها چیه انگار قتل کردم همه بازخاستم میکنن
مرسی باهوش از راهنماییت نبود...........
سلام مهندس جان ورودتونو به باشگاه تبریک میگمسلام دوستان برقی من یه سوال داشتم بی زحمت هر کی میدونه جواب بده تو زمینه تابلو های برق و مربوط به ولوم تنظیم حساسیت کنترل فاز میباشد.
این حروف مخفف چیه؟؟؟
A.S.Y.M
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کی میتونه بگه تاحالا عاشق نشده!؟ | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
یه سوال سخت کی میتونه جواب بده؟؟؟؟؟ | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |
معما= کی میتونه به این معما جواب بده!!! | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
بچه ها کی میتونه برا این عکس یه داستان بسازه | گفتگوی آزاد | 16 | |