کی رو صندلی بشینه؟؟؟؟؟

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
ديگه سوال موال نبود ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
salam abaji! so al hast ama type farsi nadaram ta bargardam. hala yeki 2ta soal miporsam ke narahat nashi
1-be naaret omid chize khoobiyeh ya bad? chera
2-age gharar bashe baraye residan be yek arzooye bozorg kheili sabr koni ya baraye residan be 1 arezooye kochik ye kam sabr koni va faghat yekish ro entekhab koni kodoom ro entekham mikoni
3-chera migan khorshid khanoom? nemigan khorshid agha
4- agar mitoonesti lab khooni koni fekr mikoni mahi ha be ham chi migan

felan ta bbad.

m00nlight

عضو جدید
salam abaji! so al hast ama type farsi nadaram ta bargardam. hala yeki 2ta soal miporsam ke narahat nashiسلام!خوبي شما؟! چه عجب از اين طرفا....مرسي كه به فكرمي!
1-be naaret omid chize khoobiyeh ya bad? cheraاره خب معلومه...تا اميد نباشه پا از پا برنميداري .مگه نه؟!
2-age gharar bashe baraye residan be yek arzooye bozorg kheili sabr koni ya baraye residan be 1 arezooye kochik ye kam sabr koni va faghat yekish ro entekhab koni kodoom ro entekham mikoniنميدونم....شايد كوچيكه رو انتخاب كنم...چون نميدونم چقدر زنده ام....شايد عمرم قد ارزوي بزرگمو نده!
3-chera migan khorshid khanoom? nemigan khorshid aghaبهمون علت كه ميگن اقا اسبه و اقا....!!!!!(جسارت نشه :D)
4- agar mitoonesti lab khooni koni fekr mikoni mahi ha be ham chi miganخب! بستگي داره كه ماهياش كجايي باشن! اگه ايراني باشن باز چند دسته ان...اباداني باشن ميگم ولك ولك !شيرازي باشن ميگن كاكو كاكو...شمالي باشن ميگن اوووووووووووو!!! تبريزي باشن ميگن چوخ چوخ
كشورهاي ديگرو بعدا برات مفصلا توضيح ميدم...ماهي كرموني هم نداريم وگرنه ميگفتم!(بحث جسارت و...هم نبود...فكربد نكنيد:mad:)

felan ta bbad.
مرسي از امين خان گل !:gol:

amin_rogh

کاربر ممتاز
سلام بر همه دوستان
سئوال>
1- اگه گل بودی دوست داشتی چه گلی بودی؟
2- دوست داشتی جای شمع بودی یا پروانه؟ چرا؟
3-دوست داری عکس رو توی قاب بذاری یا بدون قاب به دیوار آویزون کنی؟
4-اگه یه روز متوجه شی رازی که خیلی واست مهمه و لو رفتنش جنبه آبروریزی داره ، لو رفته و کسایی که نباید، از اون با خبر شدن چکار میکنی؟
5-باران رو دوست داری؟
6-چای تلخ میخوری یا شیرین؟
7-فکر کن داری خونه رو جارو میزنی و یهو یه مجسمه چینی که اتفاقا خیلی هم مورد علاقه طرف مقابلت هست رو میزنی میشکنی!چه میکنی؟( البته این سووال خیلی حیاتیه چون الان چشمم بهش افتاد که نمیدونم چه گلی به سرم کنم!!)
8- شب کاری رو ترجیح میدی یا روز کاری رو؟
9-چرا هرچی سنگه به پای لنگه؟
10- به نظر شما وال آدمخواره؟؟(اگه نیست چرا پدر ژپتو رو خورد؟؟)
فعلا تا بعد..

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
نمی دونم کی روی صندلی اما سوال من
" چقدر به باشگاه معتادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چند روز نای استخون درد می گیری؟"

m00nlight

عضو جدید
سلام بر همه دوستان
سئوال>
عليك سلام
1- اگه گل بودی دوست داشتی چه گلی بودی؟:smile:رزنباتي
2- دوست داشتی جای شمع بودی یا پروانه؟ چرا؟ هيشكدوم...شمع اب ميشه بخاطر اينكه بقيه بتونن تو روشنايي باشن..پروانه هم كه همه جريانشو ميدونيم ...فناي في عشق.... الان توي اين دنياي امروز هيشكي قدر محبتو نميدونه هيشكيم عاشق واقعي نيست....درك مردم براي بعضي چيزا اومده پايين ... مگه بيكارم؟!!!!:redface:
3-دوست داری عکس رو توی قاب بذاری یا بدون قاب به دیوار آویزون کنی؟
خب مسلمه كه توي قاب ...اينجوري بهتر جلوه ميكنه...البته بعضي پرتره ها رو بدون قاب هم كه استفاده ميكنيم بازم خوشكلن
4-اگه یه روز متوجه شی رازی که خیلی واست مهمه و لو رفتنش جنبه آبروریزی داره ، لو رفته و کسایی که نباید، از اون با خبر شدن چکار میکنی؟
هه! سرم اومده!!! هيچي نتيجش اينه كه موهام سفيد شدن سر جووني!
(5تا تار مو سفيد تو سرمه...سر 23 سالگي:cry:) و هنوزم كه هنوزه اسم اون جريان كه مياد يا چيزي كه خاطراتشو برم زنده ميكنه ميبينم ، حالم بد ميشه...تقصير من نبود...همش همون جريان معروفه كه ميگه من در زمان بد در موقعيت بد و در مكان بدي بودم....همه چيز عليه من بود! ولي بعدش همه چي روشن شد...اما تا روشن شد چي به سر من اومد خدا ميدونه و بس!:(
5-باران رو دوست داری؟ بارونو دوست دارم هنوز چون تورو يادم مياره
حس ميكنم پيش مني وقتي كه بارون ميباره
اره خيلي دوست دارم...اماخب همراهش يه كوچولو دپرسي هم برام مياره
6-چای تلخ میخوری یا شیرین؟ فرق نميكنه...معمولا تلخ
7-فکر کن داری خونه رو جارو میزنی و یهو یه مجسمه چینی که اتفاقا خیلی هم مورد علاقه طرف مقابلت هست رو میزنی میشکنی!چه میکنی؟( البته این سووال خیلی حیاتیه چون الان چشمم بهش افتاد که نمیدونم چه گلی به سرم کنم!!) خب ! احتمالا جمع وجورش ميكنم تا فعلا چشمش بهش نيفته...اگه قابل چسبوندنو...بود كه فبها اگه نه تو بازار دنبال نمونش ميگردم كه يكي بخرم...اگه نشد...به روشهاي مختلف باد منت كشي كنم!!!!
8- شب کاری رو ترجیح میدی یا روز کاری رو؟ شبا بهتر درس ميخونم ولي فك نكنم شبا ح.صله سركاررفتنو داشته باشم....اگرچه بايد جالب باشه!
9-چرا هرچی سنگه به پای لنگه؟ خب بذار برات توضيح بدم..وقتي ادم براش چندتااتفاق بد ميفته ناخوداگاه افسرده و دلگير ميشه و احتمالا به زمين زمون بدوبيراه ميگه...با خودش درگيره و با همه بدرفتاري داره....بااين كارش كلي سيگنال منفي به محيط اطرافش و طبيعت ارسال ميكنه....ميدوني كه طبيعت هميشه درحال چرخش توي اون سيكلشه ... بهمين علت بعد از چند وقت دوباره همون امواج منفي بشكل اتفاقات بد برا ادم پيش ميان..بهمين خاطر ميگن دربرخورد با مشكلات صبور باشين!
من به اين واقعا اعتقاد دارم...(همون جرياني كه مامسلمونا بهش ميگيم نيت هر كي به خودش برميگرده...:))افتاد؟!
10- به نظر شما وال آدمخواره؟؟(اگه نیست چرا پدر ژپتو رو خورد؟؟) دفعه قبل كه بايكيشون رفته بودم لواسون با هم قليون كشيديم نديدم چي خورد....
اما درمورد پدر ژپتو....وال اونو نخورد فقط بردش توي دلش ! اگه چيزيو بخوره كه بعدش اون چيزه ميشه پي پي !!!! اما پدر ژپتو در هيچ جاي فيلم باهمچين هيبتي ظاهر نشد!!!!:biggrin::D:biggrin::gol:

مرسي امين خان..برو ببينم امشب كتكه رو خوردي يا نه!!!!!:gol:ظرف چيني رو ميگما!!!!;):D

amin_rogh

کاربر ممتاز
بازم سلام بازم سووال
1= هر چند وقت یه بار گریه میکنی؟ اونوقت همینجور الکی گریه میکنی یا با دلیل؟
2=میدونی خار پاشنه چیه؟!
3=دوست داشتی یه شب میخوابیدی صبح که از خواب پا شدی میدیدی عین برف سفید شدی و موهات برنگ طلا شده و چشمات به رنگ دریا؟؟؟ اگه یه وقت این اتفاق بیافته چه حالی بهت دست میده؟
4= حالا اگه یه روز بیدار شی و ببینی عین چرم سیاه شدی و موهات عین سیم ظرفشویی وز وزی شده و برق دندونات طرف رو کور میکنه اونوقت چه میکنی و چه حالی بهت دست میده؟؟؟!!!
5=دوست داشتی خواننده میشدی؟
6=چرا فکر میکنی درک مردم پایین اومده معنای عشق رو نمیفهمن؟
7=اغلب سریالهای ایرانی که میبینم یه جورایی به شعور آدم توهین میکنن( توی داستان و اینای سریال) نظرت چیه؟
8=بنظرت میشه همیشه در وقت درست در جای درست بود؟
9= از اینکه بعضی ها رو داداشی و بعضییا رو آباجی صدا کنی چه حسی بهت دست میده؟ داداش و آبجی تنی هم داری؟این داداشی که به این میگی با اونی که به اون میگی(!) فرق داره یا نه؟؟!!
10=اگه بخوان ترکت بدن و بستریت کنن با میل میری یا باید بزور ببرنت؟

تا بعد...
راستی چرا یخورده برای آرزوی بزرکتر تلاش نمیکنی تا زودتر از آرزوی کوچیک بهش برسی؟ کسی نمیدونه چقدر زندست!

تا بعد..

ورهرام

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم
شیما جونم هنوز تو رو صندلی نشستی؟
هیچ کجات خواب نرفته؟:surprised:
استقامتت رو تحسین میکنم:gol:

m00nlight

عضو جدید
بازم سلام بازم سووال

سلام امين خان...خوبي شما؟چه كردي با ظرف شكستت؟!!!!
1= هر چند وقت یه بار گریه میکنی؟ اونوقت همینجور الکی گریه میکنی یا با دلیل؟ معمولا هفته اي يكي دوبار!(بسته به شرايط جوي بيشتر هم ميشه!)
بعضي وقتا دلم بگيره همينجوري گريه ميكنم <----معمولا دليلم همينه!
2=میدونی خار پاشنه چیه؟! اره ...تازه چي فك كردي ...يكيشم ديدم!:cry:
3=دوست داشتی یه شب میخوابیدی صبح که از خواب پا شدی میدیدی عین برف سفید شدی و موهات برنگ طلا شده و چشمات به رنگ دریا؟؟؟ اگه یه وقت این اتفاق بیافته چه حالی بهت دست میده؟نه اصلا....حالم گرفته ميشه....چون واقعا قيافم خوبه و جذاب..:cool:...اصلا دوست ندارم مث ماست بشه رنگ پوستم كه قرار شه برم سولاريو و ....سفيد سفيد يك تومن سرخ وسفيد يك تومن حالا كه رسيد به سبزه هر چي بگي مي ارزه :)
4= حالا اگه یه روز بیدار شی و ببینی عین چرم سیاه شدی و موهات عین سیم ظرفشویی وز وزی شده و برق دندونات طرف رو کور میکنه اونوقت چه میکنی و چه حالی بهت دست میده؟؟؟!!! خدايي ميميرم!
5=دوست داشتی خواننده میشدی؟ نه...زندگي ادماي مشهور و يا لااقل اونايي كه توي چشم مردم هستنو دوست ندارم...فك كن ميخواي با نامزدت بري بيرون پياده روي اما همش بايد مواظب باشي ازت عكس نگيرن امضا نخوانو....اسايش نداري !
6=چرا فکر میکنی درک مردم پایین اومده معنای عشق رو نمیفهمن؟ ببين من خودم به عشق اعتقاد چنداني نداشتم...يعني نه كه اعتقاد نداشته باشم...برام ملموس نبود...بنظرم عشق از هوس نشات ميگرفت..تا اينكه خودمم عاشق شدم....(ببخشيد اين لفظو بكار ميبرم اما ازاون عشقاي خركي ) ... پسره كه كلي ادعاش ميشد من عشقو نميفهمم و عشق اون بالاتر از منه و اون بيشتر از اون كه من اونو بخوام منو ميخاد...(كل كلاي عشقي)...خلاصه گذشت تا زماني كه به اصرار من پاشد اومد خونه...(نميخاست بياد منم گفتم اگه ميخواي ازدواج كنيم بايد بياي خونه خواستگاري) وقتي اومد تازه فهميدم بهههههههه اقا بدرد من يكي كه اصلا نميخوره....خيلي حالم بد شد اما واقعا ميخواستمش..توروي همه هم واستادم ...وقتي گفتم همه گفتن نه ....قاطي كرد.....هرچي دم دستش بودو رو كرد و زد به ابروريزي .... ميگفت عذابت ميدم تو به من خيانت كردي و ....خلاصه ...اينم از عاشق واقعي ما....اگه واقعا كسي كسيو دوست داشته باشه همچين كاري باهاش نميكنه...من دوسش داشتم وگرنه همون نامه هاي تهديد اميزشو ميدادم دست پليس پدرشو در ميوردن اما اون عاشق نبود...اون يك وسيله ميخواست .... منم كه از وسط راه ولش كردم حالش بد شد...
حالا اين يه موردو نميگم دليلي شده براي حرف خودم كه مردم عشقو درك نميكنن...موارد خيلي زيادي رو ديدم ... اخه ببين واقعا يه جاهايي نميشه بهش اهميت داد... قديما اگه يكي يكي رو ميخاست راحت تر از الان ازدواج ميكردن اما الان ميگن ميخوام ميخوام معني نداره ماشين داره پول داره كارش خوبه؟ خب راستم ميگن...الان نميشه با عشق همه چيو كنار گذاشت
عشق شرط لازم اما كافي نيست
7=اغلب سریال...های ایرانی که میبینم ی ه جورایی به شعور آدم توهین میکنن( توی داستان و اینای سریال) نظرت چیه؟ خب الهي شكر من اصلا تلويزيو ن ايرانو نميبينم! اگرم ببينم فيلمهاي خارجي رو ميبينم!
8=بنظرت میشه همیشه در وقت درست در جای درست بود؟ نه هميشه...تا چقدر شانست كمكت كنه!
9= از اینکه بعضی ها رو داداشی و بعضییا رو آباجی صدا کنی چه حسی بهت دست میده؟ داداش و آبجی تنی هم داری؟این داداشی که به این میگی با اونی که به اون میگی(!) فرق داره یا نه؟؟!! ببين ادما با الفاظ ميتونن خيلي كارابكنن...وقتي به يكي ميگي داداشي بهش مفهموني كه فقط حكم داداشو برات داره و وقتي به يكي ميگي ابجي يعني همه جوره باهات راحتم
بايد ببينم برا چي بايد ترك كنم!
تا بعد...
راستی چرا یخورده برای آرزوی بزرکتر تلاش نمیکنی تا زودتر از آرزوی کوچیک بهش برسی؟ کسی نمیدونه چقدر زندست!
...بهش فكر ميكنم !!! مرسي:gol:

تا بعد..

قربانت امين خان مرسييييييي

irani boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
اي بابا اينجا چه خبره؟
هيچ كس فيلمه مجيد نديده؟:d
سلام یاسمن خانم :gol:
منت نهادید قدم بر چشم ما گذاشتید و از این حرفا :biggrin:
نه بابا
اینا فیلمای قشنگو ول میکنن میرن فاصله ها و تاوان و این چیزارو میبینن :cool:
تو یه چیزی بهشون بگو :D

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا
عليك سلام
خواهش ميكنم ديگه ديگه:d
چقدر بد سليقه:w00:

خودمم نديدم:whistle:

irani boy

عضو جدید
کاربر ممتاز
عليك سلام
خواهش ميكنم ديگه ديگه:d
چقدر بد سليقه:w00:

خودمم نديدم:whistle:
منو باش رو دیوار کی یادگاری نوشتم
دیدن فیلم بازگشت مجبد چشم بصارت میخواد عزیزم :D
عینکش هم اکنون در فروشگاه های عرضه محصولات فرهنگی سراسر کشور موجود میباشد :cool:...دیلین دیلین دیلین دین دین دین دیلی دین-------->این آهنگ آخر پیام بازرگانیش بود :w15:

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
منو باش رو دیوار کی یادگاری نوشتم
دیدن فیلم بازگشت مجبد چشم بصارت میخواد عزیزم :D
عینکش هم اکنون در فروشگاه های عرضه محصولات فرهنگی سراسر کشور موجود میباشد :cool:...دیلین دیلین دیلین دین دین دین دیلی دین-------->این آهنگ آخر پیام بازرگانیش بود :w15:
بصيرت:razz:
بابا بي خيال:d
چه خودشو معروف مي كنه:w15:
خودشيفته:d
فعلاً:gol:

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
فیلم بازگشت مجید رو کی دیده؟:D

دینگ دینگ من دیدم..... چند بار... خیلی جالبه....:biggrin:

مثل اینکه کسی ندیده :cool:
نصف عمرتون در فناست :biggrin:

مجید جان شکسته نفسی نکن ....:biggrin: همه عمرش به فناشده:eek:

اي بابا اينجا چه خبره؟
هيچ كس فيلمه مجيد نديده؟:d

سلام یاسمن جان... خوبی ؟ خوش اومدی:gol:

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا

بله دیدم کیا می رن فاصله ها و تاوان رو می بینن.....:gol::gol:

sabahat

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سلام گرم و صمیمی به همه دوستای خوبی که تو این تاپیک حضور دارن:gol:

شیما جون خسته نباشی.... شاد و پیروز باشی همیشه....:gol::w27:

amin_rogh

کاربر ممتاز
بايد ببينم برا چي بايد ترك كنم!
سلام
مرسی از جواباتون
منظورم اعتیاد به باشگاه بود!!

راستی استقامتت خوب بود رو صندلی.
موفق باشی
امین رخ

elham7070

عضو جدید
سلام به همه....

من چن روز مشکل نت داشتم نتونستم بیام.... شیما خانم هنوزم مهمون صندلی داغ هستن؟

وقت همه به خیر:gol: