کوچولوی من !

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره بارش خیلی بالاهه! اعتقادات سر به فلک کشیده به میمنت این ....!!
به جای این ... خیلی چیزها میشه گذاشت!(الهه خانم به وضع ایران بودما به خود نگیری آبجی)
باز هم بحث عقیل و مرتضی است.. آتش تفدیده مولا کجاست؟:hypocrite:
آنروزها فکر دیگر داشتم... هر چه میگفتند باور داشتم...
در صفوف ایستاده در نماز... ابن ملجم ها فراوانند باز

البته من اینارو قبول ندارم که تخصیره کی هست یا نیست
من میگم ما به اندازه ای خوب نبودیم که توقع داشته باشیم وقتی به آسمان نگاه میکنیم و دعایی میخوانیم برآورده بشه. حال اونکه بوده اند کسانی که با بندگی به مقام مستجاب الدعوگی رسیده بودند

ما کوتاهی کردیم.. او بی تقصیر است
یاعلی

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب من فکر میکنم یه جورایی برداشت غلط از این نوشته شده
مخصوصا مهرداد و امیر محسنی

یه جور دیگه بهش نگاه کنین
یه جور دیگه بخونینش

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
متنو خوندم.جالب بود ولی خدا کنه آدمای این جوری توی زندگی آدم نباشن.چون تحملشون سخته.الهه جون فکر نکنی به تو این حرفو زدم خدای نکرده.در کل گفتم.

archi_arch

مدیر بازنشسته
البته من اینارو قبول ندارم که تخصیره کی هست یا نیست
من میگم ما به اندازه ای خوب نبودیم که توقع داشته باشیم وقتی به آسمان نگاه میکنیم و دعایی میخوانیم برآورده بشه. حال اونکه بوده اند کسانی که با بندگی به مقام مستجاب الدعوگی رسیده بودند

ما کوتاهی کردیم.. او بی تقصیر است
یاعلی
خوبی و خوب بودن از نظر شما چیه؟و اینکه چه جوری باید باشی که خوب باشی؟و چه جوری هستیم که خوب نیستیم؟و...

یه جور دیگه بخونینش
ببخشید الهه جان تقصیر من بود پست من این حرفارو ایجاد کرد به متن تو ربطی نداشت.

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبی و خوب بودن از نظر شما چیه؟و اینکه چه جوری باید باشی که خوب باشی؟و چه جوری هستیم که خوب نیستیم؟و...
خوب بودن یعنی اینکه خدا تمام زندگیمون باشه و همیشه در جهت رضای او کار کنیم
من نمیگم خودم اینجوریم اما خوب توقع هم ندارم که خدا کمکم کنه هرچند انقدر رحیمه که به ما روسیاه ها هم کمک میکنه
خوبی و خوب بودن اینه که او رو بشناسیم و او رو با کارهامون راضی و خشنود کنیم
یعنی سعی کردی ولی جواب نداد؟:w22:

googooli

عضو جدید
نمیدونم بگم بد بود یا خوب بود:(
نمی دونم چه برداشتی میتونم از این نوشته داشته باشم
هر چه که بود اصلا با واقعیت جور در نمی امد
خدا الا بد جنس نیست این ما هستیم که بدجنسیم و قدرشو نمیدونیم:cry:
و واقعا اگه خدایی نبود چقدر ما انسانها بیهوده بودیم.و ایا اصلا بودیم که بیهوده باشیم یا نباشیم؟

phalagh

مدیر بازنشسته
می‌گویند ابراهیم، خلیل الله بود. دوست خدا. می‌گویند موسی، کلیم الله بود. با خدا حرف زده بود. و می‌گویند علی، گفته “من هرگز عاشق چیزی که نتوانم ببینم نمی‌شوم.” و علی عاشق خدا بود. و می‌گویند، خدا، خود گفته، “اگر بندگان من می‌دانستند که من تا چه حد مشتاق آنها هستم، از این اشتیاق جان می‌سپاردند.” و می‌گویند خدای هر کس به اندازه خود اوست. به اندازه‌ی نیازش.
کاش که خدای من، در چهار دیواری خانه جای نگیرد.
و کاش که خدای من، به سرعت چهار چرخ حرکت نکند.
و کاش که خدای من، به سبزی یک کارت نباشد.
و کاش که خدای من، در حساب بانکی‌ام پر نشود.
و کاش که خدای من، در کاغذی به نام مدرک مهر نشود.
و کاش که خدای من، مارک نداشته باشد.
و کاش که خدای من،‌ از لای انحناهای یک تن بیرون نشود.
و کاش که خدای من، در صندوق خیریه، تسویه نشود.
و کاش که خدای من، از بین برنده‌ی جبر جغرافیایی‌ام نباشد.
و کاش که خدای من، به کمیابی طلا نباشد.
و کاش که خدای من، در دسترسم باشد. رگ گردن… .
و کاش که خدای من، نرنجد به کلامی، ناشکری… .
و کاش که خدای من،‌ قدر نداشته باشد، حتی به اندازه یک شب.

هنوز خدای من به قدر آرامش است، به اندازه نشاط، بزرگ می‌شوم… روزی و بزرگش می‌کنم.

HoOMan.tbz

عضو جدید
متن گنگه درسته
ولی من این گنگ بودنشو دوست دارم

چرا بحث به خودکشی رسید ؟
چه ربطی داشت؟

ولی من این متنو واسه این قرار ندادم که مشکلی واسم پیش اومده
اون نویسنده هم همین طور (اگه وبشو بخونید متوجه افکارش میشین )

من فقط وقتی یه مشکلی دارم به خدا گیر نمیدم
یه سری مشکلات باهاش دارم که کسی جز خودم نمیتونه حلش کنه

من فقط میخواستم عکس العمل های بچه ها رو ببینم
این که بدونین کسایی هم هستن که این جوری فکر میکنن جالبه
ای ول بابا ای ول . خودتم نگرفتی چی گزاشتی؟؟؟!!! :w01:
جمش کنین داریم میریم همتون سر کارین

اما الهه جان خداییش بعضی ها خیلی بیربط جواب می دن هااا حق با تو . از این تاپیک به خودکوشی چه دخلیه؟
خودت تاپیک زدی اما تو جریان نیستیاا این شعر خوراک خودکوشیه
چون خودم اینکاره بودم می دونم . بعدا یهو یه جرقه زدم و متحول شدم.هرکی مشکل داشت خوب می تونم ضربه فنیش کنم.نفس کششششش:w06:

متن گنگه درسته

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه جور دیگه بخونینش

الهه عزيز سلام.
بايد بگم من جزو اولين كساني بودم كه متن شما رو خوندم و اين رو درك كردم كه هستند كساني كه فلسفه وجودي رو به اين شكل ميبينن و هيچ جبهه گيري نداشتم. پس اين بايد ثابت كنه كه من اونطور كه بايد اين متن رو خوندم و برداشت كردم.
اما موضوع اينه كه اين وسط شما بودين كه برداشت غلط كردين. من روي سخنم نه به نويسنده اين متن و نه به شما كه اين متن را گذاشتين بلكه بعضي از دوستاني بودن كه تحت تاثير مستقيم اين متن قرار گرفتن ...
فكر ميكنم منظورمو رسوندم و اگه ايهامي بود ميتونم توضيح بيشتري بدم.

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فقط يه چيز مي دونم كه خدارو مي شه حس كرد در هر لحظه من دو روز بود حالم خيلي گرفته بود داشتم ديونه مي شدم يه عالمه غم تو دلم بود كه امروز تبديل شده به يه عالمه شور هيجان و اشتياق وجود خدارو اينجور جاها مي شه حس كرد :crying2:

mahtabi

مدیر بازنشسته
سلام به همگی
الهه جونم متن خیلی قشنگی بود.نگاه جالبی داشت.دستت درد نکنه.
به نظرم خدارو بچه ها فقط خدای یکتا معنی کردن و اینه که دچار اشتباه شدن.
به هر حال یه درد دل حسابی بود:gol:
اما اون وبلاگ عکسش خیلی ترسناک بودااااااا.

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهه عزيز سلام.
بايد بگم من جزو اولين كساني بودم كه متن شما رو خوندم و اين رو درك كردم كه هستند كساني كه فلسفه وجودي رو به اين شكل ميبينن و هيچ جبهه گيري نداشتم. پس اين بايد ثابت كنه كه من اونطور كه بايد اين متن رو خوندم و برداشت كردم.
اما موضوع اينه كه اين وسط شما بودين كه برداشت غلط كردين. من روي سخنم نه به نويسنده اين متن و نه به شما كه اين متن را گذاشتين بلكه بعضي از دوستاني بودن كه تحت تاثير مستقيم اين متن قرار گرفتن ...
فكر ميكنم منظورمو رسوندم و اگه ايهامي بود ميتونم توضيح بيشتري بدم.

علیک سلام

بله امیر دیشب که حرفای بچه هارو تا اخر خوندم فهمیدم منظور تو از اون حرف چی بوده
من عذر میخوام

ممنون از این که درک کردی
یه کم دپرس شده بودم

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای ول بابا ای ول . خودتم نگرفتی چی گزاشتی؟؟؟!!! :w01:
جمش کنین داریم میریم همتون سر کارین

اما الهه جان خداییش بعضی ها خیلی بیربط جواب می دن هااا حق با تو . از این تاپیک به خودکوشی چه دخلیه؟
خودت تاپیک زدی اما تو جریان نیستیاا این شعر خوراک خودکوشیه
چون خودم اینکاره بودم می دونم . بعدا یهو یه جرقه زدم و متحول شدم.هرکی مشکل داشت خوب می تونم ضربه فنیش کنم.نفس کششششش:w06:

متن گنگه درسته

حالا کی گفت من خودم نفهمیدم؟
میگم گنگه یعنی طرز نوشتنش این جوریه خواسته یه کم شک باشه یه کم بری تو کف. نه؟
من برداشت خودمو داشتم

برداشت بقیه رو هم دیدم
فهمیدم درک نمیشم حتی توی همسن و سالای خودم به جز تعداد کمی

ولی به نظر من این تاپیک هیچ ربطی به خودکشی نداره
یه جور (به قول امیر) فلسفه وجودی است
یه دید دیگه به خدا

بی خیال بابا
اصلا نمیتونم بیان کنم
;)

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی
الهه جونم متن خیلی قشنگی بود.نگاه جالبی داشت.دستت درد نکنه.
به نظرم خدارو بچه ها فقط خدای یکتا معنی کردن و اینه که دچار اشتباه شدن.به هر حال یه درد دل حسابی بود:gol:
اما اون وبلاگ عکسش خیلی ترسناک بودااااااا.

میشه معنی این جمله ات رو کامل توضیح بدی؟

Matrix

عضو جدید
خوب بودن یعنی اینکه خدا تمام زندگیمون باشه و همیشه در جهت رضای او کار کنیم
من نمیگم خودم اینجوریم اما خوب توقع هم ندارم که خدا کمکم کنه هرچند انقدر رحیمه که به ما روسیاه ها هم کمک میکنه
خوبی و خوب بودن اینه که او رو بشناسیم و او رو با کارهامون راضی و خشنود کنیم
یعنی سعی کردی ولی جواب نداد؟:w22:

عزيزم .

دوش از مسجد سوي ميخانه آمد پير ما *** چيست ياران طريقت بعد اين تدبير ما !

البته اگه درست نوشته باشم!

pesare_bawafa

عضو جدید
بگم خدا چیکارت کنه الهه
یه متن گزاشتی که برداشتی که بچه ها ازش کردن همه با هم فرق میکنه حتی بعضی ها 180 درجه نظرشون با هم فرق میکنه
من که دیگه حوصله فکر کردن به این مسائل رو ندارم
یعنی چون اعصابم خورد میشه کلم رو مثل کبک کردم تو برف

archi_arch

مدیر بازنشسته
من فقط یه چیزی بگم پست من نه خطاب به متن الهه بلکه به نقل قول از حرف یکی از بچه ها بود.راستش فکر کردم شاید اینجا بتونم جواب خیلی از سولامو بگیرم ولی ...
ولی خوب شد زود فهمیدم چون خیلی وقت بود با تشویق یکی از بچه ها تو فکرم بود که خیلی بحثهای جدی تر از این رو راه بندازم که با این تفاسیر منتفی شد.
بازم ازهمتون ممنونم و عذر میخوام اگه تاپیک و منحرف کردم یا باعث ناراحتی کسی شدم.

pesare_bawafa

عضو جدید
من فقط یه چیزی بگم پست من نه خطاب به متن الهه بلکه به نقل قول از حرف یکی از بچه ها بود.راستش فکر کردم شاید اینجا بتونم جواب خیلی از سولامو بگیرم ولی ...
ولی خوب شد زود فهمیدم چون خیلی وقت بود با تشویق یکی از بچه ها تو فکرم بود که خیلی بحثهای جدی تر از این رو راه بندازم که با این تفاسیر منتفی شد.
بازم ازهمتون ممنونم و عذر میخوام اگه تاپیک و منحرف کردم یا باعث ناراحتی کسی شدم.
این چه حرفیه
به نظر من ما اینجا هستیم تا نظراتمون رو بیان کنیم
حتی اگه این نظرات با نظر بقیه کاملا مخالف هم باشه دلیلی نمیبینم که بخوایم از شرکت تو بحثها خود داری کنیم

Matrix

عضو جدید

:w07:
سوءتفاهم شده خواهر من!

mina_abasi37

عضو جدید
خيلي قشنگ بود. منم فقط برداشت خودم رو مي نويسم . به نظر من اين فقط گليه يه ادم خدا پرست است كه خيلي ظلمانه وبي محابا به بزرگي خدا ايراد ميگره و با اين جرئت اين كار و مي كنه كه به بزرگي و بخشش خدا مطمعن. (حكمت خدا ارجح بر عدالت خدا ست) وقتي بي عدالتي هايي رو مي بينيم كه حكمتش رو نمي فهميم حتما از عدل خدا گله مي كنيم.
با ورم نمي شه بشه خدا رو نداشت .

HoOMan.tbz

عضو جدید
خيلي قشنگ بود. منم فقط برداشت خودم رو مي نويسم . به نظر من اين فقط گليه يه ادم خدا پرست است كه خيلي ظلمانه وبي محابا به بزرگي خدا ايراد ميگره و با اين جرئت اين كار و مي كنه كه به بزرگي و بخشش خدا مطمعن. (حكمت خدا ارجح بر عدالت خدا ست) وقتي بي عدالتي هايي رو مي بينيم كه حكمتش رو نمي فهميم حتما از عدل خدا گله مي كنيم.
با ورم نمي شه بشه خدا رو نداشت .
یه آدم خدا پرست می دونه که اگه خدا نعمتی می ده از کرمشه و اگه فقری رو هم ارسال می کنه باز هم از کرم و حکمتشه. آیا شما معبودی رو که عظمتش خارج از درک ماست و ما جزء کوچکی از اراده اون هستیم رو باز خواست می کنید؟
آیا تاحالا تونستی عظمت خدارو بدرکی که الان عدالتشرو نفهمیدی گله می کنی؟
چرا وقتی بی دلیل یه نعمتی بهمون داده می شه از خدا سوال جواب نمی کنیم که چرا؟؟؟؟؟؟؟
اما وقتی گرفته می شه همیشه شاکی هستیم.
دلیل اینجور تفکر ها 2 چیزه یکی غافل شدن از بالایی و بزرگی مرتبه خدا و کوچکی مرتبه انسان
دوم ممنون بودن از کرده های کوچک خودمون در برابر نعمتهای بی انتهای خدا و منت گذاشتن کارامون ....

به قول معروف:
با ناراحتی و اعتراض رفتم زیارتگاه از خدا کفش بخوام دیدم یکی اومده پا نداره
مواظب باشین اینجور سوال جوابها به کفر نکشه که در مقابل نعمتهاش واقعا ناشکریه
خدا مجبور نیست اون چیزیرو که تو می خوای رو بده, اگه داد از کرمش داد اگه نداد از حکمتش نداد
وقتی خودت اعتراف می کنی که از درکش عاجزی پس حق گله هم نداری:evil: