کوچولوی من !

HoOMan.tbz

عضو جدید
یکی یه کاریو انجام میده و بعد درک می کنیم و می فهمیم که کاره اشتباهی بوده از طرف گله می کنیم اما وقتی من نمی تونم بفهمم که اصلا این کار چی بوده چه برسه به اینکه درست بوده یا غلط, از چیش گله کنم؟

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید من میگم اگه خدا یه چیزیو داده یا گرفته دلیلشو باید ما بفهمیم
این که میگن یه حکمتی داره و تو کوچیکی و عقلت ناقصه و نمیتونی درک کنی تو کت من نمیره
یه جور گول زدن خودمونه به نظر من

HoOMan.tbz

عضو جدید
اگه خودنو هم تراز با خدا می دونی که می خوای ازش سوال جواب کنی من حرفی ندارم
اما همه این چیزها در حکم پیشکشن و تو می تونی از کسی که کادو آورده بپرسی چرا اینو آورده اما فلان چیز رو نیاورده؟ یا بپرسی چرا کادو نیاورده؟

Matrix

عضو جدید
اگه خودنو هم تراز با خدا می دونی که می خوای ازش سوال جواب کنی من حرفی ندارم
اما همه این چیزها در حکم پیشکشن و تو می تونی از کسی که کادو آورده بپرسی چرا اینو آورده اما فلان چیز رو نیاورده؟ یا بپرسی چرا کادو نیاورده؟

فرض كنيم كه طبق خواسته ي شما ، پرسيدن سوال در اين مورد معمول نباشه و اصلا" نيازي هم به پرسيدنش نباشه!

اما تو همين مثال يه تناقض هست !

وقتي يكي به تو كادو ميده ..دقيقا" مطمئني كه داره كادو ميده ! چون برات قابل درك هست!

ولي از كجا اينقدر مطمئن هستيد كه اون اتفاق هم كادوي خدا بوده !؟ از كجا معلوم كه چوب خدا نبوده !!؟

اگر من مطمئن شم كه همه چيزي كه خدا به من ميده كادو هست ... هيچوقت نميرم دنبال دليلش !

HoOMan.tbz

عضو جدید
عمیق نیگاه کنی می بینی کل ذات هستی نعمتن یعنی کادو هستند
یعنی اگه کادو نیستند پس چی هستند؟
یعنی تو خودت ذاتا این لیاقت رو داشتی که چشمت سالم باشه ,پدر و مادر داشته باشی اونوقت یه بچه معلول نداشته؟یا یه بچه یتیم این لیاقت رو نداشته؟
هر اتفاقی که رو زمین می افته هر موجودی که بوجود میاد دلیلی داره و چون خداوند زیباست همشون رو با دلیل های خوب آفریده
اونروز تو یه تحقیقی می خوندم تمامی حشرات برای اکوسیستم لازمن و نبود یکیشون می تونه خیلی مشکل آفرین باشه....
می دونی یعنی همه چیز به خواست خدا وجود داره و همه چیز زیباست چون خدا خواسته:warn: حتی حشره موضی

Matrix

عضو جدید
هومان عزيز . اينجاش ديگه ميشه همون بحث اعتقاد كه خيلي درست يا غلط ، با دليل يا بي دليل دارند !

ولي من ندارم . البته اميدوارم كه يه روزي با دليل منم بهش برسم!

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخوام اسپم کنم
ماتریکس لقب جدید مبارک
همه کاره شدی رفت ؟
هوای ما رو هم داشته باش ;)

HoOMan.tbz

عضو جدید
هومان عزيز . اينجاش ديگه ميشه همون بحث اعتقاد كه خيلي درست يا غلط ، با دليل يا بي دليل دارند !

ولي من ندارم . البته اميدوارم كه يه روزي با دليل منم بهش برسم!
اولن هومان نه و هومن.ثانیا هم درسته که آدم منطقی هستی اما یه خورده صادق باش و جهل نکن:(
در ضمن من از اعتقادات حرف زدم؟:wallbash:مگه من از ائمه و امامان و ... حرفیدم؟ از یه دید باز حرف زدم که ....
در ضمن منم تبریک می گم.خیلی لقب باحالیه:w23:

HoOMan.tbz

عضو جدید
کودکي با پاهاي برهنه بر روي برفها ايستاده بود و به ويترين فروشگاهي نگاه مي کرد زني در حال عبور او را ديد . او را به داخل فروشگاه برد و برايش لباس و کفش خريد و گفت: مواظب خودت باش کودک پرسيد: ببخشيد خانم شما خدا هستيد؟ زن لبخند زد و پاسخ داد: نه من فقط يکي از بنده هاي خدا هستم کودک گفت:مي دانستم با او نسبت داري:cry:

mrsplym007

عضو جدید
سلام من با نظر هومن موافقم... راستی matrix جان بهت تبریک میگم ... برای ماهم دعا کن

mina_abasi37

عضو جدید
یه آدم خدا پرست می دونه که اگه خدا نعمتی می ده از کرمشه و اگه فقری رو هم ارسال می کنه باز هم از کرم و حکمتشه. آیا شما معبودی رو که عظمتش خارج از درک ماست و ما جزء کوچکی از اراده اون هستیم رو باز خواست می کنید؟
آیا تاحالا تونستی عظمت خدارو بدرکی که الان عدالتشرو نفهمیدی گله می کنی؟
چرا وقتی بی دلیل یه نعمتی بهمون داده می شه از خدا سوال جواب نمی کنیم که چرا؟؟؟؟؟؟؟
اما وقتی گرفته می شه همیشه شاکی هستیم.
دلیل اینجور تفکر ها 2 چیزه یکی غافل شدن از بالایی و بزرگی مرتبه خدا و کوچکی مرتبه انسان
دوم ممنون بودن از کرده های کوچک خودمون در برابر نعمتهای بی انتهای خدا و منت گذاشتن کارامون ....

به قول معروف:
با ناراحتی و اعتراض رفتم زیارتگاه از خدا کفش بخوام دیدم یکی اومده پا نداره
مواظب باشین اینجور سوال جوابها به کفر نکشه که در مقابل نعمتهاش واقعا ناشکریه
خدا مجبور نیست اون چیزیرو که تو می خوای رو بده, اگه داد از کرمش داد اگه نداد از حکمتش نداد
وقتی خودت اعتراف می کنی که از درکش عاجزی پس حق گله هم نداری:evil:

در حقير بودن انسان شكي نيست . اگه نتونه دردش رو به خدا بگه به كي بايد بگه ؟!! مگه جز خدا كس ديگه رو هم داره؟!!كي مي تونه گستاخي يه همچين موجود حقيري رو ببخش؟!!!!!
هر چه مي خواهد دل تنگت بگو هيچ اداب و ترتيبي مجو

آخرین ویرایش:

HoOMan.tbz

عضو جدید
در حقير بودن انسان شكي نيست . اگه نتونه دردش رو به خدا بگه به كي بايد بگه ؟!! مگه جز خدا كس ديگه رو هم داره؟!!كي مي تونه گستاخي يه همچين موجود حقيري رو ببخش؟!!!!!
هر چه مي خواهد دل تنگت بگو هيچ اداب و ترتيبي مجو
چرا بی انصافی می کنین ؟؟!! آخه خداییش من کجا گفتم دردتو به خدات نگو ؟؟؟!!من کی گفتم خدا نمیبخشه؟؟؟
3 جمله نوشتین در حالیکه هیچ کودوم ربطی به حرفم ندارن.عینا جلو جملم جواب بزار یا نقل قول منو نکن.چون به این میگن حرف تو دهن مردم گزاشتن.
شایدم اصلا نخوندینش و ... ما اینجا داریم نظراتمون رو می گیم نه کسی رو محکوم می کنیم نه اجباری تو نظراتمون هستش.و با نقد نظراتم قصد تخریب کسی رو نداریم.پس بهتره صادق باشیم.
ایراده ما ایرانیا اینه که هیچوقت بلد نیستیم چه جوری بحث کنیم.بجاش جهل میکنیم.

HoOMan.tbz

عضو جدید
البته از حرفام عذر می خوام.منظورم کلی بود نه شما .خیلی ناراحت شدم وقتی دیدم با حرفام حرف درس می شه.
چون اکثرا نقد و بحث رو با مناظره اشتباه گرفتن و این خیلی دردناکه.

mina_abasi37

عضو جدید
چرا بی انصافی می کنین ؟؟!! آخه خداییش من کجا گفتم دردتو به خدات نگو ؟؟؟!!من کی گفتم خدا نمیبخشه؟؟؟
3 جمله نوشتین در حالیکه هیچ کودوم ربطی به حرفم ندارن.عینا جلو جملم جواب بزار یا نقل قول منو نکن.چون به این میگن حرف تو دهن مردم گزاشتن.
شایدم اصلا نخوندینش و ... ما اینجا داریم نظراتمون رو می گیم نه کسی رو محکوم می کنیم نه اجباری تو نظراتمون هستش.و با نقد نظراتم قصد تخریب کسی رو نداریم.پس بهتره صادق باشیم.
ایراده ما ایرانیا اینه که هیچوقت بلد نیستیم چه جوری بحث کنیم.بجاش جهل میکنیم.
اقاي هومن چرا حق گله نداريم ؟ گله كردن يه نوع درد دله حتي اگه حق با ما نباشه . ادم هرچي بزرگتر بهتر مي فهمه كه كجا بايد گله كنه كجا نبايد . ادماي بزرگ هيچ وقت از خدا گله نمي كنند چون مي دونن هيچ حقي براشون هيچ وقت نبوده و همش كرم خداست.
چند بار هم مطلبتون رو خوندم . من بحثي با كسي ندارم بخصوص با شما كه كاملا موافقم .
حالا اگه فكر مي كنيد من ايراني طبق معمول جهل كردم كلا پستم قبليم رو حذف كنم؟

HoOMan.tbz

عضو جدید
درد دل داریم تا درد دل.منظورامون می فرقه.حق با شما هم هست با منم با اندکی تمایز در موضوع

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگي چيست ؟ اگر خنده است چرا گريه ميكنيم ؟ اگر گريه است چرا خنده ميكنيم ؟ اگر مر گ است چرا زندگي مي كنيم ؟ اگر زندگي است چرا مي ميريم ؟ اگه عشق است چرا به آن نمي رسيم ؟ اگه عشق نيست چرا عاشقيم
ا

Matrix

عضو جدید
میخوام اسپم کنم
ماتریکس لقب جدید مبارک
همه کاره شدی رفت ؟
هوای ما رو هم داشته باش ;)

به سلام .

من شما رو ميشناسم !؟:دي

اولن هومان نه و هومن.ثانیا هم درسته که آدم منطقی هستی اما یه خورده صادق باش و جهل نکن:(
در ضمن من از اعتقادات حرف زدم؟:wallbash:مگه من از ائمه و امامان و ... حرفیدم؟ از یه دید باز حرف زدم که ....
در ضمن منم تبریک می گم.خیلی لقب باحالیه:w23:

آهان چشم . هومن عزيز!:دي
جهل ؟ آقا من دلم اينقده پاكه....:دي / آخه اينا هم يه جور اعتقاده ... وقتي به خدا معتقد باشي و ائمه و ... خود به خود به اينا هم معتقد ميشي!

خواهش ميكنم ! شما لطف داري ! (البته رو اون سه نقطه'ش بايد كار شه!:دي)

سلام من با نظر هومن موافقم... راستی matrix جان بهت تبریک میگم ... برای ماهم دعا کن

ممنون دوست عزيز . به همچنين !

(چي به همچنين !!؟ خوب حضور سبز مردم مبارك!:دي)

درد دل داریم تا درد دل.منظورامون می فرقه.حق با شما هم هست با منم با اندکی تمایز در موضوع

آقا داري با خودت حرف ميزني؟ (اين پستايي كه پشت سر هم دادي رو ميگم!:دي)

HoOMan.tbz

عضو جدید
من یادم رفت یه جمله بنویسم اومدم که بزنم ... دیدم یه تیکرو ویرایش کردن . بعدم به گفتشون جواب دادم ....
ما از اون خانواده ها نیستیم که با خودمون حرف بزنیم.:exclaim::w01:

Matrix

عضو جدید
من یادم رفت یه جمله بنویسم اومدم که بزنم ... دیدم یه تیکرو ویرایش کردن . بعدم به گفتشون جواب دادم ....
ما از اون خانواده ها نیستیم که با خودمون حرف بزنیم.:exclaim::w01:

:دي . اوكي! حالا چرا عصباني ميشي !؟:w00:

:w07:

chelsea2011

عضو جدید
چی گفتی ؟ من که نفهمیدم
این فوش داد؟:surprised: