HoOMan.tbz
عضو جدید
یکی یه کاریو انجام میده و بعد درک می کنیم و می فهمیم که کاره اشتباهی بوده از طرف گله می کنیم اما وقتی من نمی تونم بفهمم که اصلا این کار چی بوده چه برسه به اینکه درست بوده یا غلط, از چیش گله کنم؟
اگه خودنو هم تراز با خدا می دونی که می خوای ازش سوال جواب کنی من حرفی ندارم
اما همه این چیزها در حکم پیشکشن و تو می تونی از کسی که کادو آورده بپرسی چرا اینو آورده اما فلان چیز رو نیاورده؟ یا بپرسی چرا کادو نیاورده؟
اولن هومان نه و هومن.ثانیا هم درسته که آدم منطقی هستی اما یه خورده صادق باش و جهل نکنهومان عزيز . اينجاش ديگه ميشه همون بحث اعتقاد كه خيلي درست يا غلط ، با دليل يا بي دليل دارند !
ولي من ندارم . البته اميدوارم كه يه روزي با دليل منم بهش برسم!
یه آدم خدا پرست می دونه که اگه خدا نعمتی می ده از کرمشه و اگه فقری رو هم ارسال می کنه باز هم از کرم و حکمتشه. آیا شما معبودی رو که عظمتش خارج از درک ماست و ما جزء کوچکی از اراده اون هستیم رو باز خواست می کنید؟
آیا تاحالا تونستی عظمت خدارو بدرکی که الان عدالتشرو نفهمیدی گله می کنی؟
چرا وقتی بی دلیل یه نعمتی بهمون داده می شه از خدا سوال جواب نمی کنیم که چرا؟؟؟؟؟؟؟
اما وقتی گرفته می شه همیشه شاکی هستیم.
دلیل اینجور تفکر ها 2 چیزه یکی غافل شدن از بالایی و بزرگی مرتبه خدا و کوچکی مرتبه انسان
دوم ممنون بودن از کرده های کوچک خودمون در برابر نعمتهای بی انتهای خدا و منت گذاشتن کارامون ....
به قول معروف:
با ناراحتی و اعتراض رفتم زیارتگاه از خدا کفش بخوام دیدم یکی اومده پا نداره
مواظب باشین اینجور سوال جوابها به کفر نکشه که در مقابل نعمتهاش واقعا ناشکریه
خدا مجبور نیست اون چیزیرو که تو می خوای رو بده, اگه داد از کرمش داد اگه نداد از حکمتش نداد
وقتی خودت اعتراف می کنی که از درکش عاجزی پس حق گله هم نداری![]()
چرا بی انصافی می کنین ؟؟!! آخه خداییش من کجا گفتم دردتو به خدات نگو ؟؟؟!!من کی گفتم خدا نمیبخشه؟؟؟در حقير بودن انسان شكي نيست . اگه نتونه دردش رو به خدا بگه به كي بايد بگه ؟!! مگه جز خدا كس ديگه رو هم داره؟!!كي مي تونه گستاخي يه همچين موجود حقيري رو ببخش؟!!!!!
هر چه مي خواهد دل تنگت بگو هيچ اداب و ترتيبي مجو
اقاي هومن چرا حق گله نداريم ؟ گله كردن يه نوع درد دله حتي اگه حق با ما نباشه . ادم هرچي بزرگتر بهتر مي فهمه كه كجا بايد گله كنه كجا نبايد . ادماي بزرگ هيچ وقت از خدا گله نمي كنند چون مي دونن هيچ حقي براشون هيچ وقت نبوده و همش كرم خداست.چرا بی انصافی می کنین ؟؟!! آخه خداییش من کجا گفتم دردتو به خدات نگو ؟؟؟!!من کی گفتم خدا نمیبخشه؟؟؟
3 جمله نوشتین در حالیکه هیچ کودوم ربطی به حرفم ندارن.عینا جلو جملم جواب بزار یا نقل قول منو نکن.چون به این میگن حرف تو دهن مردم گزاشتن.
شایدم اصلا نخوندینش و ... ما اینجا داریم نظراتمون رو می گیم نه کسی رو محکوم می کنیم نه اجباری تو نظراتمون هستش.و با نقد نظراتم قصد تخریب کسی رو نداریم.پس بهتره صادق باشیم.
ایراده ما ایرانیا اینه که هیچوقت بلد نیستیم چه جوری بحث کنیم.بجاش جهل میکنیم.
میخوام اسپم کنم
ماتریکس لقب جدید مبارک
همه کاره شدی رفت ؟
هوای ما رو هم داشته باش![]()
اولن هومان نه و هومن.ثانیا هم درسته که آدم منطقی هستی اما یه خورده صادق باش و جهل نکن
در ضمن من از اعتقادات حرف زدم؟مگه من از ائمه و امامان و ... حرفیدم؟ از یه دید باز حرف زدم که ....
در ضمن منم تبریک می گم.خیلی لقب باحالیه![]()
سلام من با نظر هومن موافقم... راستی matrix جان بهت تبریک میگم ... برای ماهم دعا کن
درد دل داریم تا درد دل.منظورامون می فرقه.حق با شما هم هست با منم با اندکی تمایز در موضوع
من یادم رفت یه جمله بنویسم اومدم که بزنم ... دیدم یه تیکرو ویرایش کردن . بعدم به گفتشون جواب دادم ....
ما از اون خانواده ها نیستیم که با خودمون حرف بزنیم.![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نصیحتی از طرف داداش کوچولوی همتون Major Geologist | گفتگوی آزاد | 18 | |
![]() |
دیکتاتور کوچولوی زرنگ(خیلی قشنگ بود. چسبید. بخونیدش!!!) | گفتگوی آزاد | 34 | |
![]() |
اعتراضات یک کوچولوی معترض ! | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |
عیب کوچولوی عروس | گفتگوی آزاد | 3 |