کودتاچیان آسوده بخوابید،محمد رضا مدحی (رزمنده جنگ)روانۀ ICUشد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
محمدرضا مدحی(سید رضا حسینی)پس از تلاش های شبانه روزی در جهت بیان مگوها از جمله ناگفته های قتل های زنجیره ای و نقش برخی از سران نظام در این ماجرا در آخرین مصاحبۀ خود، بر اثر جراحات شیمیایی و وخامت حال به ای سی یو یکی از بیمارستان ها منتقل گردید

چند وقتی است که در خارج از کشور نام آشنای محمد رضا مدحی (سید رضا حسینی) مردی که خلوص مثال زدنیش که چه در نوشتار و گفتارش هویداست و ما را یاد خلوص مردان بی ادعای جنگ همچون سردارن خاک نشین و بی ادعا مانند حاج محمد ابراهیم همت که آقا سید مرتضی در وصفش گفت : من هرگز اجازه نمیدهم که صدای حاج همت در درونم خاموش شود این سردار خیبر ،قلعه قلب من را نیز فتح کرده است با بیان مگوهایی از جنایات پشت پرده از وقایع تلخی همچون قتل های زنجیره ای و سر اغاز به انحراف کشیدن انقلابی که با خون شهیدان آبیاری شده بود عجین گشته است و ما این صدای گرفته که از حنجره ای خسته که سرفه های ناشی از جراحات شیمیایی را مهمان خود کرده است این روزها از رسانه ها شنیدیم او که روزانه مقادیر زیادی انواع قرص و آمپول مصرف میکند تا سرپا بماند که باز هم راه رفقای شهیدش که آرزویی جز خدمت به این آب و خاک و مردم را نداشتند ادامه دهد و اسرار مگوی پشت پرده که هر انسانی را به ان راه نیست افشا نماید تا حاکمان جور بیش از پیش در چشم مظلومین رسوا شوند خبر دار شدیم سردار ملی جنبش سبز در جریان بازگویی و بازخوانی اسرار پشت پرده که همگان از رسانه ها شنیدند و خواندند به علت بیماری حاد ریوی ناشی از عوارض شیمیایی و اصرار بر تمرکز کامل بر جزئیات و بیان ریز حقایق قتل ها و جریانات پشت پرده و همچنین بیان این موضوع که بازخوانی این وقایع همیشه برایم تلخ ،نخوت انگیز و غمبار است و ناراحتی هایی که از بیان این مطالب دردناک برایش داشت جملگی دست به دست هم داد تا مجدد جراحات شیمیایی و مشکلات ریوی دوباره او را به دوست بعد از زمان جنگش(تخت بیمارستان)که همیشه از ان برای خدمت به مردم درد کشیده ایران فراری بود برساند. از همه مردم قهرمان و مبارز ایران میخواهیم که برای این سردار ملی جنبش سبز دست به دعا بردارند که هر چه زودتر به جمع ما بازگردد هرچند میدانم او طاقت تخت بیمارستان را ندارد و دیری نیست که در همین فضای مجازی دست نوشته های خالصانه او را خواهیم خواند
« یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ »

• Like
واکنش ها: PPF

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله
اینم از سردار ملی جنبش سبز
دیگه چی می خواید بگید؟؟؟؟؟؟

جناب مهندس! تاپیک حداقل یک سال پیش رو نبش قبر کردی! دستت درد نکنه ولی خوب به مطالبی که نوشتی و متنی که شروعه تاپیکه نگاه کن و کمی فکر کن (...!)
ضمنا جنبش مردمی ایران با هر اسمی که هست سردار و سرباز و این عناوین رو نداره همه معتقدین به این راه (پاک و استوار) در یک رده و مرتبه هستن چه شیر حسین موسوی و شیخ شجاع در بند چه سهراب ها و نداها. افتاد؟!!

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا همه مریض ها رو شفا بده چه جسمی چه روحی!!

الان این یعنی چی؟؟

تمام انسانیت شما در این خلاصه میشه؟؟

هم اینانی که با خونشون و با جان فشانی هاشون نظام سر تا پا .... شما رو آبیاری کردن.

جناب مهندس! تاپیک حداقل یک سال پیش رو نبش قبر کردی! دستت درد نکنه ولی خوب به مطالبی که نوشتی و متنی که شروعه تاپیکه نگاه کن و کمی فکر کن (...!)
ضمنا جنبش مردمی ایران با هر اسمی که هست سردار و سرباز و این عناوین رو نداره همه معتقدین به این راه (پاک و استوار) در یک رده و مرتبه هستن چه شیر حسین موسوی و شیخ شجاع در بند چه سهراب ها و نداها. افتاد؟!!
خب چرا ترش میکنین
سردار ملی جنبش سبز :biggrin::D:biggrin:
خنده داره دیگه :D
فقط یه لحظه برو تو امضای من اون وقت میفهمی . دی

محدرضا مدحی .........زنده باد

آخرین ویرایش:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
..........
چند وقتی است که در خارج از کشور نام آشنای محمد رضا مدحی (سید رضا حسینی) مردی که خلوص مثال زدنیش که چه در نوشتار و گفتارش هویداست و ما را یاد خلوص مردان بی ادعای جنگ همچون سردارن خاک نشین و بی ادعا مانند حاج محمد ابراهیم همت که آقا سید مرتضی در وصفش گفت : من هرگز اجازه نمیدهم که صدای حاج همت در درونم خاموش شود این سردار خیبر ،قلعه قلب من را نیز فتح کرده است...............

ما همه اینا رو میدونستیم ..............حقیقتا وجود افرادی چون ایشون که آرامش و امنیت ملت رو بر آرامش و امنیت و حتی جان خود وخانوادشون ترجیح میدن ستودنی است

زنده باد سردار و سرداران بی نشان دیگری که تنهای تنها هدفشون خدمت به مملکت و رفاه مردم ایران است .......... زنده باد

از این قبیل افراد در کشور ما کم نیستن و هر گز تمام نخواهند شد
انشاالله
روحیه فداکاری و ایثار در اسلام و ایران نهفته است :gol::gol::gol:

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا همه مریض ها رو شفا بده چه جسمی چه روحی!!

چشم.باور می کنیم!!
خواستید باور کنید .......نخواستید نکنید .........ولی خداییش خواهشا چشمهاتونو بیشتر باز کنین

روزی خواهید فهمید از چه کسانی طرفداری کردین ......... کسانیکه برای رسیدن به منافع خودشون به خودشونم رحم نمیکنن
در این فیلم که از محمدرضا مدحی که تهران هستن الآن گرفته شده !!!!!!!........ایشون جزئیات شنیدنی رو میگن که خودشون به عنوان شاهد زنده حضور داشتن
و همچنین از طرح ترور یکی از سران فتنه
که احتمالا یادتونه یه مدت سر زبونها افتاد

به هر حال ما که دلمون میسوزه برای افرادی که با احساساتشون بازی شده و تنها بازیچه دست دشمنان ایران زمین بودن و خانواده هایی که عزیزانشون رو از دس دادن

خدا امثال سردار رو حفظ کنه که نفوذیهای ما در قلب دشمن بودن و هستن
و به سادگی میتونن اهداف پوچ و پست اونها رو در اختیار ما قرار بدن تا بر راه خود مستحکم تر از گذشته قدم برداریم

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
دنیای سیاست اینقدر آلوده هست که آدم به هیچ چیز اعتماد نکنه اما وجدان و نگاه آدم بهش دروغ نمیگه.نصیحت شما رو گوش می کنم و قبول می کنم ولی شما هم بد نیست کمی تامل بکنید.
ضمنا تاریخ شروع تاپیک رو اگه نگاه بکنید بد نیست.در ثانی ایشون که به قول شما نفوذی بودن و ... اون زمان توی صحبت هاشون مطالب جالبی فرمودن که بد نیست اونهاروهم پخش و منتشر کنین.
خدا می دونه که فقط آرزو می کنم روزی آفتاب حقیقت از پس تاریکیه جهل بیرون بیاد حتی اگه به قیمت پشیمونی من باشه

Rheoman

عضو جدید
کاربر ممتاز
انسان در این لحظات مفهوم واقعی کلمه "متوهم" رو میفهمه...

خلاصه حوصلمون باز شد با یادآوری خاطرات جنبش سبزی ها:دی

کافر همه را به کیش خود پندارد جناب فراخ حوصله !!

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب چرا ترش میکنین
سردار ملی جنبش سبز :biggrin::D:biggrin:
خنده داره دیگه :D
فقط یه لحظه برو تو امضای من اون وقت میفهمی . دی

محدرضا مدحی .........زنده باد

بابا دست بردارید هم اینوری هم اونوری اومدید تو ی دنیای مجازی و برای هم کری میخونید برید بیرون و حرفاتونو ادامه بدید این دیگه چجورشه
مثلا که چی این حرفا تو باشگاه
این باشگاه ساسیه دینیه علمی من دیگه موندم بخدا
اه

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواستید باور کنید .......نخواستید نکنید .........ولی خداییش خواهشا چشمهاتونو بیشتر باز کنین

روزی خواهید فهمید از چه کسانی طرفداری کردین ......... کسانیکه برای رسیدن به منافع خودشون به خودشونم رحم نمیکنن
در این فیلم که از محمدرضا مدحی که تهران هستن الآن گرفته شده !!!!!!!........ایشون جزئیات شنیدنی رو میگن که خودشون به عنوان شاهد زنده حضور داشتن
و همچنین از طرح ترور یکی از سران فتنه
که احتمالا یادتونه یه مدت سر زبونها افتاد

به هر حال ما که دلمون میسوزه برای افرادی که با احساساتشون بازی شده و تنها بازیچه دست دشمنان ایران زمین بودن و خانواده هایی که عزیزانشون رو از دس دادن

خدا امثال سردار رو حفظ کنه که نفوذیهای ما در قلب دشمن بودن و هستن
و به سادگی میتونن اهداف پوچ و پست اونها رو در اختیار ما قرار بدن تا بر راه خود مستحکم تر از گذشته قدم برداریم

نکته آموزشی که این ن . ا از روز اول داشت، همین تقیه، خدئه و نیرنگ بوده و صد افسوس که این کمترین شاءن انسانی برای شما باعث افتخاره و صد افسوس به چنین ملتی که این همه دروغ و خدئه را دیده و دم برنمی آورد.

nastaran-20

عضو جدید
کاربر ممتاز
انقدر سرکوب شدیم که دوست داریم همه جا پاچه های همدیگه رو بگیریم چه تو خیابونو با چوب و اسلحه چه تو دنیای مجازی
این همه بحث کردید واقعا ب کجا رسیدید بجز اینکه همین باشگاه هم ب گند کشیده شده
واقعا که

3D Art

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیزی رو بهتون گفته که شما دوست داشتید بشنوید. وگرنه لزوما اون مطالبی که گفته معتبر نیست.
حالا فعلا بگذارید این ضربه اساسی التیام بیابد، بعدا راجب کافر و کیش و اینها حرف میزنیم...
فقط بگم خیلی ساده، احساساتی و جو گیرید، شما نه آ، جنبش سبز کلاً!

با قسمت bold موافقم ...
کار باید ریشه ای انجام میشد که کلا ریشه زده بشه ولی حیف .....
الان خودم پشیمونم که چرا میرفتم بیرون و فقط سکوت میکردم .....
چون ترحم بر پلنگ تیز دندان ستمکاری بود بر زیر دستان .... اگر از همون روز اول مثل خودشون میزدیمشون این وضعمون نبود

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
انقدر سرکوب شدیم که دوست داریم همه جا پاچه های همدیگه رو بگیریم چه تو خیابونو با چوب و اسلحه چه تو دنیای مجازی
این همه بحث کردید واقعا ب کجا رسیدید بجز اینکه همین باشگاه هم ب گند کشیده شده
واقعا که

ما الان دوصفحه بهم پست میدیم، چه آقامححمد و آل و سرمست و بنده، ولی یک کلمه بی احترامی بهم نکردیم!

اونوقت شما اومدی داری جو میدی و حرف نامناسب میزنی و ایراد از بقیه میگیری؟ از کار بعضی آدم می مونه چی بگه!!!!!!!!

به نظر شما آدم اگه حرف سیاسی بزنه و نظراتشو به صورت مسالمت آمیز بزنه، ایراد داره؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.