از جفت اینا بهتر هم لغات انتهای کتاب آبی رضا نعمتیه .مثل اینکه یکی برای زبان کتاب 504 را معرفی کرد
برای صنایع-صنایع اصلا 504 نخونید. من خودم خوندمش. خیلی هم خوندم و مطمئنم که تو چند سال اخیر از این کتاب سوال نمیدن
کتاب essential words for toefl خیلی بهتره
گفتن 1100 رو بخونید اما این درست نیست به هیچ وجه . کنکور سراسری هیچ اشتراکی با 1100 نداره و فقط وقت تلف کردن هست . بهترین منبع لغت اول لغات انتهایی آبی رضا نعمتی و بعد تافل هست . 1100 رو من 20 درس خوندم اما تا حالا هیچ واژه ای ازش استفاده نکردم . این رو من تنها نمی گم . اساتید زبان هم موافق هستن . تافل هم تا حدودی مثل 504 شده اما نمی شه نخوندش و هدفتون رو بیشتر از اینکه بخواید حفظ لغت بزارید (که باید لغتارو حفظ کنید) هدفتون رو به فهمیدن جملات برای تقویت درک مطلب تغییر بدید . اینجوری براتون بهتره .
ممنون که نظرتو گفتی ایمان جان . راستش من چیزهایی رو که خوردم تجربه کردم رو گفتم و قطعا 100% درست نیست اما چند نکته :
1-تا وقتی دایره واژگان نسبتا خوبی نداشتی باشی درک متن بی معنیه . من ابتدای خوندنم برای کنکور همین کاری رو که شما گفتید انجام میدادم ولی مشکل این بود که توی یه جمله 20 کلمه ای من معنی 15 کلمه رو نمیدونستم.و تا میومدم معنی کلمات رو بفهمم و بعد معنی جمله , کلا کلمات قبلی از یادم میرفت. به نظرم حفظ لغت و خوندن متن باید جدا باشه. (من انتهای پست گفتم حتما متن هم کار بکنن)
2- کنکور ارشد صنایع گاهی اوقات لغاتی توش پیدا میشه که تو قوطی هیچ عطاری نیست (مثلا یه سال ad hoc به معنی تک منظوره رو داده بودن) .پس این که بگیم کنکور فقط از تافل یا 1100 میاد قطعا غلطه . همونجا هم توضیح دادم که اگه وقت زیادی داشتید ...که این اگه خیلی کم اتفاق میفته و بعید میدونم کسی برسه انجامش بده (کلا 1100 مستحب درجه 3 محسوب میشه ).من فک کنم یه مقدار بد منظورمو رسوندم.اصلا عاقلانه نیست کسی از الان شروع به خوندن 1100 بکنه . این جزوه ای که پایین میذارم با تافل رو بخونن , کنکور های سال قبل رو هم بخونن دیگه بعید میدونم نیازی به 1100 باشه
جزوات ارشد
فیلم های اموزشی
زیلضی مهندسی کریمی و...
جزوات کلاس های حضوری
www.it90.ir
www.itkonkor.com
اهمیت برنامه ریزی چقدر براتون روشنه ؟
خب ما دانشجو صنایع هستیم !
باید این رو هم در نظر بگیرم که هیچ کاری بدون برنامه ریزی دارای کیفیت و بهره وری بالا نمیشود .
در موارد کوچک ذهنی سایر موارد با کمک از ابزار .
حالا در مورد درس نشظر شما چیه ایمان جان ؟؟
چه کارهایی میشه کرد .
خب درست . منظورم اینه برای این منظور چیکار می کنید ؟ چطوری کنترل می کنید ؟
من یه سال از دفتر قلم چی استفاده می کردم الان هم خیلی وقت هست که یه فایل اکسل متناسب با خودم و چیزایی که لازم دارم درست کردم و با اون کنترل می کنم .
مرسی سیستم کنترل:دییییی
من قبل کنکور کارشناسی که اولین بار شروع به برنامه ریزی کردم سعی کردم از دفتر قلم چی و اینجور برنامه ها استفاده کنم اما به بنبست خوردم. مشکل من با این برنامه ها خشک بودن و عدم انعطاف پذیری بود. و بیشتر به خاطره برنامهریزی ساعت به ساعت بود. اگه یه وقت کاری پیش میومد و به یه قسمت از برنامم نمیرسیدم کل برنامه ریزیم خراب میشد
از ورود به دانشگاه یه روش دیگه پیش گرفتم که در عین سادگی خیلی به راندمان کاریم کمک میکرد. اول هر سال یکی از این سررسیدهای خیلی کوچیک که اندازه یه دفترچه یادداشته میخریدم و برنامه هفتگی یا گاهی ماهیانمو به صورت کلی اون تو مینوشتم مثلا 2شنبه صبح چه درسی را باید بخونم. خلاصه الان دیگه این دفترچه های کوچیک شده بخشی از زندگیم و اکثر اوقات که سرم شلوغ میشه بدون اون فلج میشم
من یه سال از دفتر قلم چی استفاده می کردم الان هم خیلی وقت هست که یه فایل اکسل متناسب با خودم و چیزایی که لازم دارم درست کردم و با اون کنترل می کنم .
ولی درمورد قلم چی من بر عکس شما فکر می کنم . اون اکسلی هم که خودم ساختم در واقع ترکیبی از همون دفترچه شما و قلم چی هست .
سلام
آره منم از دفتر برنامه ریزی قلم چی استفاده کردم
امسال هم از برنامه اکسل پژوهش که شبیهش هست استفاده میکنم
البته با یه تغییرات کوچک !!
به نظر من این خیلی خوب هست !
هرکی با توجه به خودش میره جلو !
سلام .میشه لطفا اکسل پژوهشو بذارید تو سایت که ببینم چطوریه ؟
سلام دوستان !!
از وضعیت درس خوندنتون راضی هستید !!
من خیلی ناراحتم ! اصلانمی تونم خب بخونم !
شما تو ماه رمضون چیکار میکنید !
فکر کنم باید از بعضی برنامه های معنوی ام کم کنم .
شما چیکار میکنید ؟
سلام کنکوری!
خیلی نگران نباش .طبیعیه با این روزهای بلند درس خوندن تو ماه رمضان سخت باشه. مطمئن باش خیلی از افراد تو برنامه ها از تو عقب ترند. من خودم خیلی ها رو میناختم که از شهریور شروع کردن و در نهایت زیر 100 آوردن . ایشالا بعد ماه رمضان کار اصلی شروع میشه![]()
سلام دوستان !!
از وضعیت درس خوندنتون راضی هستید !!
من خیلی ناراحتم ! اصلانمی تونم خب بخونم !
شما تو ماه رمضون چیکار میکنید !
فکر کنم باید از بعضی برنامه های معنوی ام کم کنم .
شما چیکار میکنید ؟
اگر بتونم همراه کلاس پیش برم خیلی خیلی بهتره !
از طرفی کسی که پایه اش قوی باشه ! من زیاد درسام مخصوصا تو بعد تئوریش خوب نبود مخصوصا آمار احتمال و ریاضی !!
حالا هم با روز 3 ساعت نمیشه کاری کرد .
اگه بتونی به 4-5 ساعت یا همون 4 ساعت بخونی خیلی خوبه.اگه الان بخوای خیلی به خودت فشار بیاری ممکنه از آذر به بعد کلا ببری.نگران حجم درسا هم نباش از مهر به بعد وقتی ساعت مطالعت میره بالا به سرعت درسا رو میخونی . کنکور ارشد رو با کنکور کارشناسی یکی نکن. همین ساعتهایی که گفتم بتونی بخونی مطمئن باش خیلی عالیه .اگر بتونم همراه کلاس پیش برم خیلی خیلی بهتره !
از طرفی کسی که پایه اش قوی باشه ! من زیاد درسام مخصوصا تو بعد تئوریش خوب نبود مخصوصا آمار احتمال و ریاضی !!
حالا هم با روز 3 ساعت نمیشه کاری کرد .
آؤه دقیقا یعنی بعد افطار اگه بتونید خوب بخونید (حتی 3 ساعت ولی درست) خیلی بهتر از اینه که تو طول روز 5 ساعت بخونیدمن در طول روز بین 3 تا 4 ساعت میخونم، ولی مفید. خیلی هم راضی هستم.با اینکه خیلی تقریبا یه سالی از پاس کردن درسای منبع میگذره ولی بیشتر از اون چیزی که فکر می کردم یادم مونده.
اگه بتونی تایم درس خوندنو بعد از افطار تنظیم کنی خیلی خوب میشه. شبا دیرتر بخواب و روزا استراحت کن. جواب میده
من در طول روز بین 3 تا 4 ساعت میخونم، ولی مفید. خیلی هم راضی هستم.با اینکه خیلی تقریبا یه سالی از پاس کردن درسای منبع میگذره ولی بیشتر از اون چیزی که فکر می کردم یادم مونده.
اگه بتونی تایم درس خوندنو بعد از افطار تنظیم کنی خیلی خوب میشه. شبا دیرتر بخواب و روزا استراحت کن. جواب میده
اگه بتونی به 4-5 ساعت یا همون 4 ساعت بخونی خیلی خوبه.اگه الان بخوای خیلی به خودت فشار بیاری ممکنه از آذر به بعد کلا ببری.نگران حجم درسا هم نباش از مهر به بعد وقتی ساعت مطالعت میره بالا به سرعت درسا رو میخونی . کنکور ارشد رو با کنکور کارشناسی یکی نکن. همین ساعتهایی که گفتم بتونی بخونی مطمئن باش خیلی عالیه .
آؤه دقیقا یعنی بعد افطار اگه بتونید خوب بخونید (حتی 3 ساعت ولی درست) خیلی بهتر از اینه که تو طول روز 5 ساعت بخونید
دوستان الان همه ی درس هارو بخونیم بهتره یا فقط آمارو تحقیق رو تا آخر ماه رمضون؟
بعد از اون همه ی درس ها باهم
سلام دوستان گل و کنکوری
من که اعصاب دیگه واسم نمونده حداکثر روزی 4 ساعت بیشتر نمیتونم بخونم
هفته پیش 14 ساعت فقط خوندم![]()
سلام دوستان گل و کنکوری
من که اعصاب دیگه واسم نمونده حداکثر روزی 4 ساعت بیشتر نمیتونم بخونم
هفته پیش 14 ساعت فقط خوندم![]()