Coronaa
کاربر فعال
خب حالا با همین روشی که شما میگین روی این نوع بازو خوب جواب میده؟روش Reference Model Fuzzy Adaptive Control بسیار بهتر و پیشرفته تر از fuzzy-PID است
خب حالا با همین روشی که شما میگین روی این نوع بازو خوب جواب میده؟روش Reference Model Fuzzy Adaptive Control بسیار بهتر و پیشرفته تر از fuzzy-PID است
خب حالا با همین روشی که شما میگین روی این نوع بازو خوب جواب میده؟
در فیدبک، بغیر از خطا چه چیز دیگه ای باید وجود داشته باشه؟
به همین ساختاری که نشون دادم میشه اضافه کرد؟حالت سیستم
به همین ساختاری که نشون دادم میشه اضافه کرد؟
میشه یکمی توضیح بدین حالت سیستم چطوری فیدبک میخوره؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Full_state_feedback
http://www.cds.caltech.edu/~murray/books/AM08/pdf/am08-statefbk_28Sep12.pdf
http://ece.ut.ac.ir/classpages/S87/ECE447/index_files/StateFeedbackDesign.pdf
http://ctms.engin.umich.edu/CTMS/index.php?example=Suspension§ion=SimulinkControl
روی سیستممن کنترلرم رو باید روی چی اعمال کنم؟
منظورم اینه که باید محرک بازو که همون موتور DC هست رو کنترل کنم؟
اگه اینطوریه پس من بجای بدست آوردن فضای حالت بازو، باید فضای حالت موتور رو بدست بیارم؟
آرینتیجه اصلی شما برای حالتیه که موتور واقعی باشه دیگه. درسته؟
اسمش مجهول نیستفضای حالت هشت تایی یعنی من هشت تا پارامتر مجهول داشته باشم؟ یعنی دوتا لینک که در هر لینک 4 تا پارامتر مجهول قرار داره؟
با این اوصاف کارم سخت تر شد که! من اول فکر میکردم فقط همون دو تا معادله بازو هست و دیگه چیزی نیاز ندارم.
الآن ساده ترین راه همینیه که با فضای حالت هشت تایی کار کنم؟
معادلات بازوی بالا آرنجی با پایین آرنجی فرق میکنه؟
من هنوز متوجه نشدم. یعنی دیگه نیاز نیست گشتاور موتور رو بدست بیارم و داخل بازوی ربات بذارم؟تا وقتی تئوری کار می کنی همان قبلی کفایت می کند
چون در تئوری هر چیزی را می توان فرض کرد مگر این که با ریاضیات تناقض داشته باشد
بنابراین ساده ترین کار این است که موتورت را ایده آل یگیری و از همان فضای حالت چهار تایی استفاده کنی
منظورم اینهشما اول بگو بالا چیه پایین چیه تا ببینیم تفاوت می کند یا خیر
من هنوز متوجه نشدم. یعنی دیگه نیاز نیست گشتاور موتور رو بدست بیارم و داخل بازوی ربات بذارم؟
T = U
منظورم اینه
L2 چند درجه میتونه حرکت داشته باشه؟
اگه امکان داره از این به بعد اینجا فقط بحث تئوری بشه نه عملی!
میشه برای طراحی PID از مجموع PI+PD استفاده کرد؟ یعنی میتونه معادل PID باشه؟
چون اگه بخوام fuzzy-PID استفاده کنم برای نوشتن قوانین فازی در حالت یکجا (P,I,D) بیشتر و پیچیده تر میشه نسبت به PI+PD.آری. می شود استفاده کرد
چرا می خواهی این کار را بکنی. این معادل همان لقمه را دور دهان چرخواندن است
یک ضرب در سه برابر سهچون اگه بخوام fuzzy-PID استفاده کنم برای نوشتن قوانین فازی در حالت یکجا (P,I,D) بیشتر و پیچیده تر میشه نسبت به PI+PD.
چون برای حالت اولی برای سه پارامتر باید قانون نوشت ولی برای حالت دومی دو تا فازی با دو پارامتر.
منطقی نیست؟
چرا دو ضرب در دو؟؟یک ضرب در سه برابر سه
دو ضرب در دو برابر چهار
کدام بیشتر است؟
شما هر جور راحت ترید انجام بدهیدچرا دو ضرب در دو؟؟
اون دو تا جدا هستن. یعنی ما دو تا 1 ضرب در دو داریم. یکی برای PI و یکی برای PD که از هم جدا هستن.
تازه من نمیخواستم به این صورت باشه :
برای fuzzy-PID قانونی که بخوایم بنویسیم دو تا ورودی و سه تا خروجیه
ولی برای هر کدوم از اون PI و PD دو تا ورودی و دو تا خروجیه.
بازم دارم اشتباه میکنم؟
ببخشید، توی ترجمه مقاله ها به این سه کلمه برخورد کردم که ظاهراً تخصصی هست. میشه بگید معنیشون چیه؟
planar rigid
control effort
trade-off
از این تابع تبدلها میشه برای موتور بازوی ربات استفاده کرد و کنترلشون کرد؟
چند نوع وجود داره. کدومش مناسب تره؟
برای کنترل موتور میشه از تابع تبدیل استفاده کرد یا اینجا هم باید با فضای حالت کار کنیم؟
هدفم این بود که با این کار، بتونیم قوانین فازی که مینویسیم ساده تر باشه. اگه بخوایم برای سه تاشون یکدفعه بنویسیم خب تعداد قوانین بیشتر و پیچیده تر میشه دیگه. ولی اونطوری قوانین تیکه تیکه میشه و نوشتن تصمیم گیریهاش ساده تر میشه.شما هر جور راحت ترید انجام بدهید
سر انجام هر دو نفر یک لقمه را می خورند
The proposed controller is applied to a two-link planar rigid robotic manipulator for the trajectory tracking control.۱- باید تو متن ببینم
هدف این باشه که بخوایم سرعت موتور یک بازوی ربات رو کنترل کنیم. بعد تعداشون هم دوتا میشه دیگه. چون دو لینکیه.
u1 = (Kd11 D + Kp11 + Ki11 / D ) e1 + (Kd12 D + Kp12 + Ki12 / D ) e2 u2 = (Kd21 D + Kp21 + Ki21 / D ) e1 + (Kd22 D + Kp22 + Ki22 / D ) e2
این دو کلمه ، دو تا صفت برای اسم manipulator هستند. یعنی از یک دیگر مستقل هستندThe proposed controller is applied to a two-link planar rigid robotic manipulator for the trajectory tracking control.
کنترل سرعت موتور چه ربطی به کنترل سرعت یک بازو دارد؟هدف این باشه که بخوایم سرعت موتور یک بازوی ربات رو کنترل کنیم. بعد تعداشون هم دوتا میشه دیگه. چون دو لینکیه.
میشه از تابع تبدل استفاده کرد؟ همین فایلی که گذاشتم.
توی یه پستی اینو مطرح کردین :ب) PID یک سیستم دو ورودی دو خروجی (مثل بازوی آرنجی) به صورت زیر استکه D اپراتور مشتق نسبت به زمان است.ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاین قسمت رو باید کدنویسی کنم توی embeded matlab function ؟یعنی من اگه از Kd و Ki لاپلاس بگیرم درست میشه؟ یا چون دارم با فضای حالت کار میکنم دیگه لاپلاس نبایستی بگیرم؟کل شبیه سازیهام باید تو حوزه زمان باشه؟کد:u1 = (Kd11 D + Kp11 + Ki11 / D ) e1 + (Kd12 D + Kp12 + Ki12 / D ) e2 u2 = (Kd21 D + Kp21 + Ki21 / D ) e1 + (Kd22 D + Kp22 + Ki22 / D ) e2
خب الآن این موتوری که به بازوی ربات وصله کارش چیه؟ مگه حرکت بازو نیست؟ خب با این موتور میشه سرعت بازو رو کنترل کرد دیگه!کنترل سرعت موتور چه ربطی به کنترل سرعت یک بازو دارد؟
آخه گفته بودید که از برنامه نویسها بپرسید که چطوری میشه اپراتور مشتق (D) رو نوشت. گفتم شاید کدنویسی میخواد.متلب خودش همه چیز را به فضای زمان می برد و حل می کند
یعنی وقتی شما لاپلاس می گذارید در پشت صحنه به زمان تبدیل می شود
بنابراین شما می توانید از تمامی بلوک ها استفاده کنید
tf('s')
u1 = (Kd11*s + Kp11 + Ki11 / s ) e1 + (Kd12*s + Kp12 + Ki12 / s ) e2
خب الآن این موتوری که به بازوی ربات وصله کارش چیه؟ مگه حرکت بازو نیست؟ خب با این موتور میشه سرعت بازو رو کنترل کرد دیگه!
کاری که این مقاله کرد مگه کنترل همون قسمت ربات نیست؟ من اگه بخوام این مقاله رو شبیه سازی کنم، در شکل (7)، در بلوک Motor DC باید از تابع تبدیل استفاده کنم یا فضای حالت؟ سوالم اینه.
(شکلش واضح نیست زیاد)
آخه گفته بودید که از برنامه نویسها بپرسید که چطوری میشه اپراتور مشتق (D) رو نوشت. گفتم شاید کدنویسی میخواد.
آریمن الآن اینطوری برداشت کردم که D همون بلوک مشتقگیر و 1 بر روی D همون بلوک انتگرالگیر هست. درسته؟
یا توی کد هم میتونیم s رو اینطوری معرفی کنیم :
درسته؟کد:tf('s') u1 = (Kd11*s + Kp11 + Ki11 / s ) e1 + (Kd12*s + Kp12 + Ki12 / s ) e2
این جمله درسته ؟
کنترل کننده های PID برای توصیف ورودی خروجی (خطی) یا همان تابع تبدیل ارائه شده اند. برای توصیف فضای حالت، ساختارهای دیگر کنترلی مانند فیدبک حالت بکار می رود.
یعنی واقعن نمیشه سیستم هایی که فقط فضای حالتشون رو در اختیار داریم با PID کنترل کنیم؟؟؟
ببینید، من در مرحله اول باید این ساختار رو شبیه سازی کنم. یک PID معمولی!
مشکل من در دو قسمته.
یکی اینکه نمیدونم داخل بلوک Arm Manipulator چی باید قرار بگیره و چگونه.
دوم اینکه کنترلر PID چطوری با این بلوک ارتباط برقرار میکنه.
داخل بلوک Arm Manimpulator باید این معادلات قرار بگیره؟
این معادلات، معادلات دینامیکی بازو هستند. پس فضای حالت چیه؟
من اگه معادلات شماره (35) رو بصورت کد بنویسم و بذارم توی اون بلوک درسته؟
البته یه ابهامی توی معادلات وجود داره، اینه که m3 رو واسه چی قرار داده. به نویسنده ایمیل زدم. فعلاً منتظر جوابشم.
در کل میخوام بدونم این ساختاری که گفتم درسته؟
بله توی کارم با اون توصیفی که شما از موتور کردید من از موتور ایده آل استفاده میکنم. ولی میخواستم اون مقاله رو هم شبیه سازی کنم و یاد بگیرم چطوریه!1- شما قبلا گفتید که می خواهید از موتور ایده آل استفاده کنید. حالا دارید معادلات موتور دی سی را نشان می دهید!
۲- این مقاله ربات را کنترل نکرده. این مقاله فقط هر موتور را مستقل کنترل کرده
۳- شما از هر کدام که راحت ترید استفاده کنید
بهر حال اینم یک نوع مهارته دیگه!من نمی دانم شما چکونه استاد پیدا کردن بلوک دیاگرام های ضعیف هستید
برای من هنوز جا نیوفتاد. پس این مقاله چرا از این معادلات استفاده کرد و اون رو در بلوک دیاگرام بازوی ربات گذاشت؟معادلات فضای حالت دینامیک بازو در بلوک دیاگرام قرار می گیرد
همان معادلاتی که در پست های اولیه گفتم به دست بیاور
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کاربرد های صنعتی کنترل امپدانس ربات | مهندسی رباتیک | 0 | |
![]() |
راهنمای کنترل وسایل الکتریکی خانگی | مهندسی رباتیک | 0 | |
![]() |
بازوی مکانیکی ساخت ایران! | مهندسی رباتیک | 2 | |
![]() |
بدست آوردن تابع تبدیل بازوی ربات | مهندسی رباتیک | 15 | |
![]() |