سلام
اگه برای ارشد میخواین که گریمالدی برا از پایه خوندن کتاب جامعیه
موفق باشی دوست عزیز
برا ارشد میخوام ، اسم گریمالدی رو هم زیاد شنیدم اما میخوام بدونم واقعا از پایه آموزش میده ؟!
سلام
اگه برای ارشد میخواین که گریمالدی برا از پایه خوندن کتاب جامعیه
موفق باشی دوست عزیز
برا ارشد میخوام ، اسم گریمالدی رو هم زیاد شنیدم اما میخوام بدونم واقعا از پایه آموزش میده ؟!
کامل ترین کتاب موجود برای گسسته هست.
فکر میکنم ترجمه 4 جلدیش 1200 صفحه هست.
یه جلد پنجم هم هست که حل تمرینات هست و 300 صفحه هست . میشه 1500 صفحه .
سلام.سلام.من تازه وارد رشته آی تی شدم و علاقه زیادی به آی تی و برنامه نویسی دارم.
میخواستم بدونم واسه اینکه تو این رشته موفق باشم از کجا باید شروع کنم.
(میخوام از صفر شروع کنم) لطفا یه راهکاری پیشنهاد کنید. ممنون
زبان برنامه نویسی بهتر و جامع تر وجود نداره.ممنون میشم اگه مشخص کنی که کدوم زبان برنامه نویسی بهتر و جامع تره و با یاد گرفتن اون موفق تر میشم.
بستگی داره.سلام منم دانشجوی تازه وارد IT دانشگاه اصفهان هستم و از نظر زبان تعریفی نیستم به نظرتون به جز کلاس زبان چه راهی برای تقویت زبانم هست؟
هر کاری که امروز میتونید انجام بدید رو دیروز (یا یکسال پیش) هم میتونستید انجام بدید، پس دیر شده.قبول دارم که کلاس بهتره اما ترجیح میدم وقت و هزینه ی کلاس زبان رو روی کلاسای network+وlinuxکه به زودی کلاساشون توی دانشگاه شروع میشه بگذارم به نظرتون در مورد همون برنامه های آموزشی الان دیر نیست؟یعنی روشی که سریعتر جواب بده؟خیلی خوش اشتهام!!!!!
به نظر من شما هرچه زود تر برید دوره ی + Network رو در یکی از موسسات ثبت نام کنید.که دروازه ی ورود به MCSE و Cisco هست.
این دو دو مدرک در جهان متر هستن یعنی هر جا برید وکه مثلا مدرک CCNP رو داشته باشید همون لحظه استخدامید با حقوق بسیار بالا (البته توی ایران به این شکل صادق نیست)
دوره های Cisco خودش خیلی متنوع هست که دروازه ی ورود به دوره های بعد CCNA یعنی دوره ی اول Cisco هست که بعد از اون شما می تونید یکی از دوره های زیر یا حتی همشون رو انتخاب کنید:
CCNP: Cisco Certified Network professional
CCSP: Cisco Certified Security Professional
CCDP: Cisco Certified Designing Professional
CCIP : Cisco Certified Internet Profesional
CCVP: Cisco Certified Voice Professional
بعد از اینکه یکی از این دوره های P رو گذروندید می تونید وارد CCIE بشید که همون دکترای Cisco و توی دنیا 6000 نفر بیشتر این مدرک رو ندارن.
سوالی بود در خدمت.توی این زمینه خیلی سوالات مطرح می شه مشکلی بود بگید
سلامببخشید این دوره هایی که گفتین تو این چند سال تغییراتی هم داشته یا هنوزم همینه؟
سلام.سلام و درود به همه دوستان عزیز
دوستان من باید چنتا موضوع در رابطه با نظریه زبان پیدا کنم و برای سمینار با استادم ست کنم
اگه میشه چنتا موضوع خوب و روان بهم پیشنهاد بدین تا بفرستم برای استاد
موضوعات باید به نظریه زبان ربط داشته باشه مثه ماشیتهای سوپر تورین
اول : نمره رو موضوع پروژه نمیاره، نمره رو دانشجو میاره.من یه موضوع پروژه واسه درس مبانی ای تی میخوام که هم خیلی اسون باشه هم نمره بیار
میخوام درباره ی cpu هیومن تو درس معماری کامیوتر شبیه سازی کنم.اونم از طریق نرم افزار کوآرتوس. کمکم کنین.
عزیز صورت سوال اینه که من یه پروژه ای و باید تحویل بدم که مربوط به cpu هیومنه.تو درس معماری کامپیوتر.الانم شددید تو آمپاسم. استاد گفته با نرم افزار کوآرتوس بنویسین.به زبان خاصی هم نیاز نداره.سلام با زبان vhdl؟
اطلاعاتم خیلی ناقصه در حد چندتا تمرین ران کردن! اونم با نرم افزار مدلسیم! این درس بیشتر تخصصی سخت افزار ی هاست!
کلش رو مشکل داری؟! صورت سوالت رو بذار اینجا.. کامل باشه ها..
کاربرد ریاضی توی آی تی یا کاربرد آی تی توی ریاضی؟سلام .
میخوام راجع به کاربرد ریاضیات در آی تی تحقیق آماده کنم.
اگه میشه یه مرجع یا منبع معرفی کنید