سلام.
یسوال: شنیدین که میگن معدل 12 دانشگاه پیام نور برابر معدل 17 دانشگاه آزاده؟
نظر شما چیه؟آیا همچین چیزی هست؟ارزش معدل کدوم بیشتره؟(با دلیل.)

فک نمیکنم مشکلی داشته باشه.همه جوره میشه روش بحث کرد.بتونم انتقالش میدم.مثل اینکه اشتباه اومدید.
اگه منظورتون اسپم و کل کل هست باید میرفتید زنگ تفریح
و اگه منظورتون بحث علمی هست بازم باید میرفتید یه تایپیک دیگه مثل تایپیک دانشگاها
سلام.
سلام.
قبول دارم.هرکی هردانشگاهی درس خونده روش تعصب داره دیگه ..!!!!
توهین به پیام نور تو روز روشنپیام نور کی دانشگاه شد ؟!!
معدل آوردن توی آزاد از سراسری هم سخت تره (البته واحد با واحد فرق میکنه بازم)
دیگه قرار نشد به دولتی ها توهین کنید.قیاس اشتباهیه.پیام نور کی دانشگاه شد ؟!!
پیام نور کی دانشگاه شد ؟!!
درسته،منم خودم پیام نور میخونم و چنتا دوست دانشگاه آزادی هم دارم،از نظر سختی کار (واسه نمره و معدل)دانشگاه پیام نور سخت تر بوده و واسه سطح علمی بستگی به رشته ها و بعضی عوامل دیگه داره(البته تاثیر عمل خود شخص فراموش نشه)،از نظر امکانات دانشگاه پیام نور در سطح ضعیفتری بوده اما همیشه تلاش دانشجویان مهمترین عامل در این مسائل(سطح علمیو نمره) بوده. خود من به عنوان یه دانشجوی پیام نوری و با دوستی و مراودت با دوستان همرشته ایه آزادی به این چیزا رسیدم.بدون جانبداری ارزش معدل وسطح علمی(توی بعضی رشته ها)پیام نورو بیشتر از آزاد میدونم.به نظر من مهم نیست آدم فارغ التحصیل کدوم دانشگاست یا با چه معدلی . مهم اینکه آدم تو رشتش سواد یاد بگیره و کار بلد باشه . چیزی که اصلا تو دانشگاههای ایران ( همه نوعش از اون سراسری گرفته تا اون دورترین نقطه کشور ) وجود نداره !
ولی من خودم پیام نور خوندم . دانشگاه پیام نور در کل کیفیت پایینی داره. ولی امتحان دادن درش خیلی سخته.
امتحانات پیام نور همه سراسری هستند و استاد طراح سوال نیست و هیچ کدوم از بخش های کتاب رو نمیتونه حذف کنه. سوالات هم بطور تستی و تشریحیه . که بخش تستی هم با ماشین تصحیح میشه. پس هیچ گونه ترحمی درش وجود نداره !
یادم هست که حجم کتاب سیستم عاملوم خیلی زیاد بود ما باید همش رو میخوندیم( مثل دانشگاههای روزانه و شبانه ) ولی چند تا از دوستام که آزاد میخوندند میگفتند فقط یک چهارم کتاب رو باید بخونند و بقیه استاد حذف کرد...
بیشتر درسای دیگشون هم همین طوری حجم زیادیش حذفه...
در ضمن تا دو سال پیش هم اصلا نمره میان ترم وجود نداشت. یعنی هرچی تو برگت گرفتی همون میشه نمره نهایی ...
اونایی که پیام نور خوندند میفهمند که من چی میگم ( مخصوصا رشته های فنی )
آره دیگه!!!اونجا باید دم استادو ببینی واین گاهی اوقات واسه آدم سخته.(البته همه نه.)(البته جسارت نشه)پیام نور کی دانشگاه شد ؟!!
درسته ولی واسه شهرای بزرگ یا کوچیک مقایسه ی پیام نوربا آزاد همون شهر منظوره.(هر شهری واسه خودش)بستگی به وضع مالی وهمچنین به شهر و واحد و استاد و اینا داره
مثلا اینکه واحدی که تو یه کلانشهره خودش معلوم میکنه سطح علمیش بهتره و تو کنکورم معمولا قبول شدن از این شهرها مشکلتر از شهرهای کوچیک و دورافتادست یا ممکنه تو یه جا باسطح پایینتر یه به اصطلاح استاد به هر دلیلی که بشه تصور کرد به هیشکی نمره نمیده و واسه خودش پادشاهی میکنه! هیچ نظارتی هم که نیست ...
چطورمگه؟امکاناتش؟استاداش؟خودت؟...؟چرا؟پیام نور مزخرف ترین سیستم دانشگاهیه که من تا حالا دیدم! چون خودم اونجا دارم تبخیر میشم![]()
من خودم ............ سراسری میخونم ................ولی دانشگاه ازاد از این پیام نور پیمانور نمیدونم چی چیه..... خیلی بهتره .............اونم ازاده تبریز............
پیام نور مزخرف ترین سیستم دانشگاهیه که من تا حالا دیدم! چون خودم اونجا دارم تبخیر میشم![]()
نمیشه گفت حرفی واسه گفتن ندارن،دانشگاه های آزادو پیام نور خوب با سطح علمی قابل قبول توی کشورمون کم نیست.من خودم دانشگاه آزاد ميخونم.
دانشگاه دولتي هم قبول نشدم مجبور شدم رفتم آزاد.
اما واقعيت اين هست جز دانشگاه دولتي بقيه دانشگاه ها از دانشگاه آزاد بيگر و پيام نور و همش خيلي حرفي واسه گفتن ندارن
پ نه پ .مگه پیام نور هم دانشگاس که بخواد معدل توش با سایر دانشگاهها مقایسه بش
داداش بايد واقعيت پذير باشيم.نمیشه گفت حرفی واسه گفتن ندارن،دانشگاه های آزادو پیام نور خوب با سطح علمی قابل قبول توی کشورمون کم نیست.
والبته سوال اصلی ما مقایسه بین ایندو بود.