کلیپ تکان خوردن برج های ژاپن در لحظه زلزله

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون .........

بالاخره معلوم شد هشت و نه دهم ریشتر بوده یا هفت و نه دهم ؟

ژاپن که زلزله زیاد میشه ولی این خیلی مثلی که سر و صدا ایجاد کرده

راستی جهت اطلاع عمومی : البته من شنیدم ....... تابع ریشتر حرکت لگاریتمی داره .....به همین خاطر خیلی فرق هست بین 7 با 8 ریشتر

mfmechanics

کاربر بیش فعال
ممنون .........

راستی جهت اطلاع عمومی : البته من شنیدم ....... تابع ریشتر حرکت لگاریتمی داره .....به همین خاطر خیلی فرق هست بین 7 با 8 ریشتر

8.9 بوده،
دقیقا همینطوره، یه تابع لگاریتمی هستش. یعنی با افزایش 1 ریشتر، شاید قدرت تخریب نزدیک 10 برابر بشه، البته اگه پایه لگاریتم 10 باشه.

mfmechanics

کاربر بیش فعال
جابجایی محور زمین به میزان 10 سانتی متر

زلزله ژاپن پنجمین زمین لرزه پرقدرت دنیا از زمانی که دستگاههای لرزه نگاری وجود دارند معرفی شده است. این زلزله محور زمین را 10 سانتیمتر جابجا کرده است و به این ترتیب طول روزها کوتاهتر شده اند.

به گفته ریچارد گروس ژئوفیزیکدان ناسا در اثر این جابجایی، سرعت چرخش زمین افزایش یافته و موجب شده است که 1.6 میکروثانیه از طول روزها کم شود. یک میکروثانیه برابر با یک میلیونیم ثانیه است.
براساس گزارش نیوساینتیست، شدت این زمین لرزه 8.9 ریشتری به حدی گسترده بود که گسل آن 40 متر حرکت کرد. طول این گسل 300 تا 400 کیلومتر و عرض آن 100 کیلومتر است.
در زلزله سال 2004 سوماترا محور زمین 7 سانتیمتر خطی و 2 میلیونیم ثانیه قوسی جابجا شد به میزان 6.8 میکروثانیه از طول روز کم کرد. در زلزله شیلی دسال گذشته محور زمین حدود 8 سانتیمتر تغییر کرد.

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
8.9 بوده،
دقیقا همینطوره، یه تابع لگاریتمی هستش. یعنی با افزایش 1 ریشتر، شاید قدرت تخریب نزدیک 10 برابر بشه، البته اگه پایه لگاریتم 10 باشه.

جابجایی محور زمین به میزان 10 سانتی متر

زلزله ژاپن پنجمین زمین لرزه پرقدرت دنیا از زمانی که دستگاههای لرزه نگاری وجود دارند معرفی شده است. این زلزله محور زمین را 10 سانتیمتر جابجا کرده است و به این ترتیب طول روزها کوتاهتر شده اند.

به گفته ریچارد گروس ژئوفیزیکدان ناسا در اثر این جابجایی، سرعت چرخش زمین افزایش یافته و موجب شده است که 1.6 میکروثانیه از طول روزها کم شود. یک میکروثانیه برابر با یک میلیونیم ثانیه است.
براساس گزارش نیوساینتیست، شدت این زمین لرزه 8.9 ریشتری به حدی گسترده بود که گسل آن 40 متر حرکت کرد. طول این گسل 300 تا 400 کیلومتر و عرض آن 100 کیلومتر است.
در زلزله سال 2004 سوماترا محور زمین 7 سانتیمتر خطی و 2 میلیونیم ثانیه قوسی جابجا شد به میزان 6.8 میکروثانیه از طول روز کم کرد. در زلزله شیلی دسال گذشته محور زمین حدود 8 سانتیمتر تغییر کرد.

ممنون جالب بود

شرمنده که تشکر ندارم بیاد جبران میکنم

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
تابع نمایی ریشتر 2^10 هستش ...
در نتیجه log ش هم هر یه درجه که بالا بره ، 10 برابر قوی تره شدت اون ززله ...

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوه اوه
منارجنبونی بوده واسه خودش
40 ثانیه کم نیستااا!زلزله بمو میگفتن کمتر از 10 ثانیه بوده
من که فیلمشو دیدم وحشت کردم:cry:

eye to eye

عضو جدید
ممنون .........

بله فرقش 10 برابره یعنی 10 برابر میشه

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
این زلزله اش چند ساعت بووده؟:eek:
جالب بود زمین مثل چی رو ویبره است اونوقت این داره با دل خوش از خونه اش فیلم میگیره:eek::eek:
ژاپن دیگه کجاست!!!!!!!!!!!!!!

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون .........

در مقیاس مرکالی قدرت این زلزله 2500 برابر زلزله بم بوده