یکسری ایراداتی به امثال کیا -باقری زده شد در حالی که خود دایی تو این زمینه دیر خداحافطی کردن تبحر خاصی داشت ولی چون مربی پرسپولیسه چیزی بهش نگفتند!!منم واقعیت رو در مورد دایی مطرح کردم .در ضمن مشخص شد که کسی که خودش اسطوره طول دادن خداحافظیش بود بهتر بود تو کار بقیه دخالت نکنه .اونم وسط فصل!!
من اینجا نیستم که جواب حرف کسی رو بدم.من فقط میخوام نظراتم رو اینجا بزارم.در ضمن منظور از سوال همون سوالی هست که میگفت چرا دنیزلی عنوان نداره و چرا فصل دوم در رفت هستش؟!!!که خیلی به موضوع ربط داره.
میبینی ملت میان یکسری مسائلی رو که هیچ ربطی به موضوع نداره مظرح میکنند و بعدش به ما میگن چرا رفتی حاشیه!!!! ویا چرا مغلطه میکنی.این حرفا بخاطر اینه که واقعیت آشکاره و وقتی حرفی برای گفتن نباشه از این واژه ها استفاده میشه!! و یا میگن حرفامون احساسیه.بزار خوش باشند
اصلا کیا و باقری افتضاح بودند.چرا به احترامشون تا آخر فصل صبر نکردند تا لیگ تموم شه بعدش ردشون کنند.!!! در حالی که همه میدونند این 2 با این سن و سالم به کمک تیم میومدند.الان داریم به عنوان نمونش مجیدی رو میبینیم که جقدر بودنش برای استقلال حیاتی هستش.با وجود اینکه 37 سالشه.یعنی کیا و باقری کمتر از این آقا هستند!!!تازه 2 تا بازیکن با سابقه بازی در لیگ آلمان
این حرفا از دید من اینطوره که بازیکنا قسطشون تموم شده بود ولی باید گفت این حرفا برای کسی خریدار نداره.حالا چون دایی مربی شده باید اسطوره هامون رو ببریم زیر سوال!!!اونم یکی مثل مهدوی کیا که اعتبارشو فدای اعتبار پرسپولیس میکنه.کاری که دایی عمرا بکنه!!!
کلا مثل اینکه بعضیا تو باغ نیستند.کیا قرار بود آخر فصل خداحافظی کنه .پس آخرین حضورش بود.و کریمم مثل دایی دنبال مشهور شدن نبود که جارو برای خیلیا تنگ کنه!! این بازیکنا خوره نبودند مثل بعضیا!!
جالب اینه که یجا میگن تماشاگر فقط باید تماشا کنه و نظر نده.الانم از ما راهکار میخوان تا تیم بهتر بشه!!!

من اینجا با کسی کل کل ندارم.اگه بعضیا هم طبق قول و قرار قبلی سرشون به کار خودشون گرم باشه بهتره.