کلوپ طرفداران پرسپولیس

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا خوزه ایمون زاید و بازی نداد ....واقعا خودش دو دستی نتیجه رو تقدیم استقلال کرد مفت یه امتیاز بهشون دادیم ..... قلعه نوعی خیلی خوشحال بود واقعا حقم داشت ....رضایی نباید 90 دقیقه بازی میکرد ....بهرحال شانس آوردن این 6تاییا ...

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چرا خوزه ایمون زاید و بازی نداد ....واقعا خودش دو دستی نتیجه رو تقدیم استقلال کرد مفت یه امتیاز بهشون دادیم ..... قلعه نوعی خیلی خوشحال بود واقعا حقم داشت ....رضایی نباید 90 دقیقه بازی میکرد ....بهرحال شانس آوردن این 6تاییا ...

رضایی مثل اسب میمونه!!فقط میدوء.
ما ی تموم کننده میخوایم

Anarchist

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
خوب من دسترسی‌ نداشتم !
از صبح نگران بودم که پرسپولیس خراب کنه چند بازی قبلی‌ خیلی‌ نا امیدم کرده بود
شوخی کردم...
پرسپولیس 10%بازیشو کرد که اگه این 10درصد میشد 11 درصد استقلالو میبرد

GAME_OVER

کاربر ممتاز
واقعا متاسفم که حتی احترام علی کریمی رو هم نگه نداشتن .... کریمی با وجود اینکه به طرف خودش سنگ و گوجه پرت شد رفت تماشاگرای خودی رو آروم کرد تا یه بار دیگه استقلالیا روسیاه بشن .... حیف این همه طرفدارای که ازشون میکنه بازیکنشونو با خودش میبره بیرون زمین که کسی کاریش نداشته باشه تو تمرین به هوادارا میگه علیه نکونام حرف نزنین و ............
لیاقت ندارن بخدا .... لیاقتشون همینه که بازیکنای ما هم مثل بازیکنای دوزاری خودشون یه ریز براشون کری بخونن و بی احترامی کنن ...مدیر عامل ما هم مثل مدیر اونا بیشخصیت بشه و برای کری بخونه و بهش توهین کنه ......لیاقت اینا همینه ....

sahar.adidas

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا متاسفم که حتی احترام علی کریمی رو هم نگه نداشتن .... کریمی با وجود اینکه به طرف خودش سنگ و گوجه پرت شد رفت تماشاگرای خودی رو آروم کرد تا یه بار دیگه استقلالیا روسیاه بشن .... حیف این همه طرفدارای که ازشون میکنه بازیکنشونو با خودش میبره بیرون زمین که کسی کاریش نداشته باشه تو تمرین به هوادارا میگه علیه نکونام حرف نزنین و ............
لیاقت ندارن بخدا .... لیاقتشون همینه که بازیکنای ما هم مثل بازیکنای دوزاری خودشون یه ریز براشون کری بخونن و بی احترامی کنن ...مدیر عامل ما هم مثل مدیر اونا بیشخصیت بشه و برای کری بخونه و بهش توهین کنه ......لیاقت اینا همینه ....

آره بخدا .... کریمی اسطوره ایران، کاپیتان تیم ملی اونجوری کردن بی فرهنگا.........

sahar.adidas

عضو جدید
کاربر ممتاز
پرسپولیس نیمه اول عالی بود

فقط نیمه اول؟؟!!!
پرسپولیس پوکوندش...حیف نیمه دوم اون حاشیه باعث شد بازی یکم بخوابه... وقت اضافه رو انگار خیلی کم اعلام کرد!!
....ایمون رو نیورد ! خیلی انگیزه داشت واس این دربی ولی..........
بنظرم باید فشنگچی رو میبرد بیرون نه کریمی رو............
ولی خداروشکر مث همیشه ما سرتر بودیم.

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر عملی عکسالعملی داره.
استقلالی ها جوابه کارشونا گرفتن

sahar.adidas

عضو جدید
کاربر ممتاز
قلعه میگفت این بازی نوید قهرمانی رو ب ما داد !!!!!! :D
خیلی از اینکه گل نخورده خوشحال بود:D

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
ژوزه:پرسپولیس برای پیروزی تلاش کرد، استقلال برای نباختن/بهترین بازیکنان را انتخاب کردم

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي پرسپوليس مي*گويد تيمش در بازي برابر استقلال از شانس كافي براي شكست اين حريف برخوردار نبود.

مانوئل ژوزه پس از تساوي تيمش در داربي گفت: در نيمه اول فوتبال خوبي را ارائه كرديم و به حريف فشار آورديم. همچنين دو شانس گل داشتيم اما استقلال فقط دفاع مي*كرد.
انوئل ژوزه پس از کسب تساوی یک بر یک برابر استقلال در گفت و گو با خبرنگاران رسانه های تصویری گفت: در این بازی یک تیم می*خواست برنده شود که ما بودیم و تیم دیگر دوست داشت بازنده نباشد و 90 دقیقه به دفاع پرداخت.
وی ادامه داد: در اکثر دقایق نیمه اول فوتبال خوبی بازی کردیم و دو شانس صد در صد گل داشتیم. در مقابل، تیم حریف تنها دفاع می*کرد. اگر فیلم بازی را ببینید دروازه بان ما هم حتی یک بار به سختی نیفتاد.
در نيمه دوم شرايط عوض شد و مربي استقلال شماره 5 را به حمله اضافه كرد تا روي ضربات بلند به گل برسند و در مجموع بازي كيفيت خود را از دست داد چراکه استقلال فقط توپ های بلند می فرستاد تا ضربه سر بزند. نیمه دوم به خوبی نیمه اول بازی نکردیم و همچنين تماشاگران نيز تمركز بازيكنان را برهم زدند.ژوزه در مورد اینکه تماشاگران از او توقع برد داشتند عنوان کرد: من همیشه در دربی*ها شانس داشتم. به بازیکنان خودم افتخار می*کنم. با توجه به نتیجه بد بازی*های قبلی امروز بازیکنان خواسته*های ما را در زمین اجرا کردند و آن طوری که می*خواستیم بازی کردند.ژوزه در مورد اینکه شرایط پرسپولیس چه زمانی بهتر می*شود گفت: ما در این بازی شانس نداشتیم به جرقه*ای نیاز داریم و امیدوار بودیم که این جرقه دراین بازی زده شود اما امیدواریم روز به روز بهتر شویم و از این بازی به بعد بتوانیم نتایج بهتری کسب کنیم. به هر حال امروز شروع خوبي براي ما و آمدن تماشاگران پرسپوليسي به استاديوم بود كه اميدوارم ادامه داشته باشد.
وي همچنين درباره نيمكت*نشيني كريم انصاري*فرد در بيشتر دقايق بازي و استفاده نكردن از ايمون زايد توضيح داد: من به همه بازیکنانم اطمینان دارم و نيمكت*نشيني انصاري*فرد فني بود و درباره استفاده نكردن از زايد هم من درست*ترين انتخاب ها را كردم و هر زمان که وقتش باشد او به بازی می رود. برای تمام بازیکنانم احترام قائل هستم و سعی می*کنم که در هر بازی انتخاب درستی داشته باشم.هر زمانی که احساس می*کنم وقتش است بازیکنان مورد نظر را در ترکیب قرار می*دهم.

ژوزه در پايان درباره تعطيلات پيش*رو نيز گفت: اين تعطيلات براي ما خوب نيست چون ريتم بازيكنان را از بين مي*برد. به هر حال بازيكنان بيشتر بايد با هم بازي كنند.

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
زايد: شايد ژوزه از من خوشش نمي*آيد!/ خيلي ناراحتم

مرجع خبری پرسپولیس : ايمون زايد با ابراز ناراحتي شديد از نيمكت*نشيني خود مقابل استقلال مي*گويد شايد ژوزه من را دوست ندارد كه در بازي مقابل استقلال به من بازي نداد.

مهاجم پرسپوليس درباره تساوي تيمش مقابل استقلال اظهار كرد: اين بازي بود كه من بيش از اين خيلي منتظر آن بودم و دوست داشتم براي تيمم به ميدان بروم.

وي افزود: اين طبيعي است كه تدابير زيادي داشتم كه در بازي مقابل استقلال به ميدان بروم اما خيلي ناراحت هستم كه بازي نكردم. واقعا نمي*دانم دليل اين اتفاق چيست؟ شايد سرمربي تيم از من خوشش نمي*آيد البته نمي*دانم شايد هم خوشش مي*آيد و هدف ديگري داشته است.

زايد افزود: يكي از دلايل اصلي من براي بازگشت به پرسپوليس اين بود كه در داربي گذشته سه گل به استقلال زده بودم؛ واقعا نمی دانم چرا مربي من را به ميدان نفرستاد. من کاملا آماده بودم اما نمی*دانم چرا در این بازی این فرصت را پیدا نکردم که به میدان بروم.

مهاجم پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه فكر مي*كني اگر به زمين مي*آمدي مي*توانستي براي پرسپوليس مثمرثمر واقع شوي؟ گفت: به نظر من اينطور است حداقل مي*توانستم يك حركت خوب براي تيم انجام دهم و حتي شايد گلزني هم مي*كردم. من صداي هواداران را كه اسم من را صدا مي*زدند و از مربي درخواست تعويض من را داشتند مي*شنيدم؛ واقعا ناراحتم.

مهاجم پرسپوليس در پاسخ به اين سوال كه كدام تيم بايد در اين بازي پيروز مي*شد، گفت: ما خيلي بهتر از استقلال بوديم و مي*توانستيم بازي را ببريم. من قبلا هم گفته بودم و امروز هم ديديدم كه استقلال زياد خوب كار نكرد، همين موضوع من را بيشتر ناراحت مي*كند چون كه پرسپوليس بايد استقلال را مي*برد.

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهدوی*کیا: استقلال بازی ما را خراب کرد

مرجع خبری پرسپولیس : کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در نیمه دوم بازیکنان استقلال با روی آوردن به بازی بلند بازی ما را خراب کردند.

مهدی مهدوی*کیا، پس از تساوی بدون گل پرسپولیس و استقلال در دربی 75 گفت: در نیمه اول بسیار خوب بازی کردیم اما در شروع نیمه دوم استقلال با جلو کشیدن مدافع خود، رو به سوی توپ*های بلند آورد و همین امر باعث شد بازی خراب شود و روی بازی ما هم تاثیر بگذارد.

وی ادامه داد: در نیمه دوم بازی جذابی از دو تیم شاهد نبودیم. نیمه اول خوب بازی کردیم و اگر توپ*هایمان به گل تبدیل می*شد شاید هم اکنون نتیجه دیگری رقم می*خورد.

مهدوی*کیا درباره سنگ*پراکنی هواداران خاطرنشان کرد: این موضوع را هواداران استقلال شروع کردند و بعد هم متاسفانه هواداران ما دست به چنین کاری زدند. به هیچ عنوان صحنه*های زیبایی را شاهد نبودیم. این موضوع به ضرر ما تمام شد. متاسفانه زمان بازی را از دست دادیم و هنگامی که در حال حمله بودیم بازی متوقف شد.

بازیکن پرسپولیس در مورد نتیجه بازی تصریح کرد: اگر توپ*هایمان در نیمه اول به گل تبدیل می*شد بازی را می*بردیم. پرسپولیس بازی به بازی بهتر می*شود و در این بازی شاهد بازی بسیار خوبی از سوی بازیکنان پرسپولیس بودیم.

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
قلعه نویی : تعویض های ما هجومی بود / تساوی برابر پرسپولیس نوید قهرمانی داشت!

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی تیم فوتبال استقلال با ابراز رضایت از کسب تساوی برابر پرسپولیس گفت : با این نتیجه ای که کسب کردیم من متوجه شدم از الان در مسیر قهرمانی قرار خواهیم گرفت.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس امیر قلعه نویی سرمربی استقلال پس از تساوی دربی 75 پایتخت گفت: وقتی موقعیت روی دروازه های دو تیم ایجاد می شود ، سانتر داریم و سرعت بازی بالاست اعتقاد دارم بازی بدی نبود. فقط ای کاش گل هم داشت.

وی افزود: فقط تاسف من از این حرکتی بود که تماشاگران انجام دادند ، فوتبال ارزش این را ندارد که ما به این سمت برویم آن هم در این بازی زیبا که بازیکنان در زمین با هم کاملا رفیق بودند.

وی با اشاره به اینکه از برخی بازیکنانش رضایت نداشت و تیمش موقعیت های متعددی برای برتری بازی داشت تاکید کرد: 10 دقیقه اول بازی در اختیار ما بود و خوب شروع کردیم . رفته رفته تیم حریف بازی را در اختیار گرفت اما در نیمه دوم ما یک سری تغییرات دادیم که آن طور که دوستان به من می گویند بازی 55 به 45 به نفع ما بود. شما دیدید تمام تعویض های ما رو به جلو بود و به دنبال رسیدن به برد بودیم.

قلعه نویی درباره بازی حریف گفت: در مجموع آن ها هم زحمت کشیدند. من نمی دانم الان در جدول چندم هستیم اما این بازی برای ما نوید قهرمانی داشت و متوجه شدم با لطف خدا و اهل بیت استارت قهرمانی را خواهیم زد.
وي در ادامه افزود: پول نداريم به بازيکنان بدهيم و اردو بزنيم. برخي ممنوع الخروج هستند. فتح الله زاده زحمت خود را کشيده و از او و هيئت مديره تشکر مي کنم. بايد از فتح الله زاده حمايت شود. پول ندارم اگر پول داشتم به مسافرت مي رفتم.

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیرینی: پرسپولیس بدشانس بود/ در حقیقت ما برنده*ایم

مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست پرسپولیس گفت: در بازی برابر استقلال بدشانس بودیم و توپ*هایمان به گل تبدیل نشد.

سعید شیرینی پس از تساوی دربی 75 گفت: بازیکنان پرسپولیس با تمام وجود بازی کردند. ما کم*شانس بودیم. در تمام بازی توپ و میدان در اختیار ما بود و موقعیت*های زیادی داشتیم که از دست رفت.
وي افزود: در حقيقت ما برنده بازي هستيم چرا كه داربي قبل را ما برده*ايم و به قول معروف پرچم پرسپوليس بالا است تا اینجای کار ما برنده هستیم.

سرپرست پرسپولیس در مورد غیبت زاید در این بازی گفت: سرمربی تیم تصمیم*گیرنده است او در این بازی تصمیمات بسیار خوبی گرفته بود و بازی ما نشانگر این بود که تیم برتر میدان بودیم.

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
ژوزه: استقلال را کنترل کردیم اما بدشانس بودیم/ پیروزی حق ما بود/تکمیلی

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربی پرسپولیس اعتقاد دارد تیمش در بازی با استقلال بدشانس بوده است.

مانوئل ژوزه در نشست خبری پس از تساوی بدون گل مقابل استقلال گفت: نیمه اول عالی نبودیم چون نشد. می خواستیم گل بزنیم اما این اتفاق نیفتاد. در این بازی استقلال را کنترل کردیم اما خودمان نخواستیم بازی را ببریم.
خیلی کار در زمین انجام دادیم اما متاسفانه به گل پیروزی نرسیدیم. پرسپولیس در این مسابقه آن طور که می خواستم بازی کرد و بازیکنان خواسته های من را پیاده کردند. در واقع شانس نداشتیم.

وی افزود: در این مسابقه سیستم بازی را عوض کردیم چراکه با سه مدافع راحت تر بودیم. بازی با سه دفاع شانس ما را برای حمله و گلزنی بیشتر کرده بود. همین موضوع باعث شد حریف را بیشتر کنترل کنیم اما خودمان نخواستیم ببریم.

ژوزه خاطرنشان کرد: بازی به گونه ای بود که حتی دروازه بان ما یک بار هم دفاع نکرد. بازی در نیمه دوم زیبایی اش را از دست داده بود و دلیلش را نمی دانم. برنامه استقلال این بود که دفاع وسط خود را به جلو بفرست و به همین خاطر رو به توپ های هوایی آورد. بعد از گذشت دقایقی عمران زاده سر جای خود برگشت و ما هم می دانستیم که این اتفاق رخ می دهد.

ژوزه ادامه داد: استقلالی ها بعد از این موضوع بازیکن قد بلند دیگری را به بازی آوردند و باز به توپ های هوایی رو آوردند. به همین دلیل کیفیت بازی کمتر شد. بازی دست ما بود اما تماشاگران تمرکز ما را به هم زدند. چون یکسری اتفاقات رخ داد ولی اگر قرار بود بازی برنده ای داشته باشد آن پرسپولیس بود چون شانس های زیادی داشتیم.

سرمربی سرخپوشان تاکید کرد: از بازیکنان تیمم راضی هستم. بعد از اینکه پرسپولیس در چند مسابقه قبلی خوب نبود در این مسابقه با اعتماد به نفس و خوب بودیم. دوست داشتیم بازی را با پیروزی تمام کنیم اما نتوانستیم به خواسته خود برسیم.

امیدوارم یک تیم خوب برای بازی های بعدی باشیم.

وی در پاسخ به این سؤال که کند بودن بازی پرسپولیس در این مسابقه مشهود و به دلیل بازیکنان مسن تیم بود گفت: بازیکنان ما در این بازی کم نیاوردند. مگر میانگین سنی بازیکنان استقلال چقدر بود؟ من با این نفرات کار و برای هر مسابقه بهترین ها را انتخاب می کنم.

ژوزه در خصوص اینکه به بازی زیبای پرسپولیس مقابل استقلال امتیاز نمی دهند، تصریح کرد: این می تواند برای ما نقطه شروع باشد تا در بازی بعدی بهتر باشیم. می خواستیم ببریم اما نشد. با تغییر سیستم بازی خیلی چیزها را نشان دادیم اما به خواسته خود نرسیدیم.

سرمربی پرسپولیس در خصوص کنایه یکی از خبرنگاران که پرسید شما با این شرایط زمستان تهران را می توانید ببینید یا خیر گفت: گویا شما بیشتر نگران من هستید یا دوست دارید اتفاقی رخ دهد. باید از مدیرعامل پرسپولیس بپرسید. قبلا هم گفته بودم 15 روز مانده به شروع لیگ این تیم را گرفتم و همه این را می دانند. این تیم را خودم درست نکردم. در هفته های اول همان طور که گفته بودم کار سختی داشتیم. باید قدم به قدم برای درست شدن تیم رو به جلو برویم. در فوتبال زمان همیشه نیاز است. اگر امسال قهرمان نشویم باید خود را برای فصل آینده آماده کنیم.

سرمربی پرسپولیس از اینکه کنایه خبرنگار ناراحت شده بود در ادامه صحبت هایش تصریح کرد: شاید اگر من را اخراج کنند اشتباه بزرگی مرتکب شوند. من آخرین بار 15 سال پیش اخراج شدم و کارم را بلد هستم.

وی در خصوص اینکه چرا به زاید بازی نداده اظهار داشت: در هر بازی تاکتیک خاص خودم را دارم. بعضی اتفاق ها در فوتبال تکرار نمی شود. زدن 3 گل در 10 دقیقه آن هم در دربی هر 50 سال یک بار اتفاق می افتد. امروز با توجه به شناختم از پرسپولیس تصمیم گرفتم فقط دو تعویض انجام دهم. مسئولیت این موضوع هم با من است. قطعا زاید در بازی های بعدی شانس بیشتری برای حضور در ترکیب خواهد داشت.

ژوزه در پاسخ به این سؤال که به ترکیب ایده آل رسیده، گفت: تقریبا رسیده ام. دو بازیکن دیگر هم داریم که یکی از لیگ دسته اول است و یکی بازیکن کره ای. امروز از مهدوی کیا در هافبک دفاعی استفاده کردیم و خوب بود. در برخی پست ها بازیکنان در جای تخصصی هستند و سعی می کنیم در آینده در بحث پست بهتر عمل کنیم. امیدوارم در بازی بعدی از این دو هم استفاده و ضعف ها را جبران کنم.

وی در خصوص اینکه حرفه ای از جواب به سوالات فرار می کند در حالی که هواداران گلایه دارند و چه زمانی قرار است، پرسپولیس جایگاه خود را تغییر دهد، عنوان کرد: همه تلاش خود را می کنیم که امتیازهایی که از دست دادیم را برگردانیم. خیلی از تیم ها امتیاز از دست دادند. در حال درست کردن تیم هستیم اما بقیه تیم آماده هستند. سعی می کنیم موقعیت خود را عوض کنیم و ببریم. ما به آینده امیدوار هستیم.

وی در مورد اینکه پرسپولیس امروز بهتر از استقلال بود و قلعه نویی با این حال گفت تیم من قهرمان می شود، گفت: من 50 سال است در فوتبال هستم و نباید قول داد. فقط برای کار کردن و بازی خوب قول می دهم. از شناخت ها و تجربه استفاده می کنم تا تیم خوبی داشته باشم و برای قهرمانی و برای امتیاز از دست رفته بجنگد. من چنین قول هایی نمی دهم. به هر کسی که قول داده احترام می گذارم اما من از این کارها نمی کنم شاید شیوه کاری من با بقیه فرق داشته باشد.

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازیکنان استقلال : برای گل نخوردن آمده بودیم / پرسپولیس سورپرایزمان کرد

مرجع خبری پرسپولیس :

بازیکنان تیم فوتبال استقلال با ابراز رضایت از کسب نتیجه برابر پرسپولیس گفتند که به هدف خود برای کسب تساوی دست پیدا کردند.

مهاجم استقلال گفت که دربی 75 کسل*کننده*ترین دربی* بوده که تاکنون تجربه کرده است و تاکید کرد: باید خیلی بهتر بازی می*کردیم ولی متاسفانه این گونه نشد. بازی برای هوادار*ان ما خوب نبود ولی شاید برای طرفداران پرسپولیس هیجان داشت.

آرش برهانی پس از تساوی در دربی 75 گفت: طرفداران استقلال دوست داشتند ما در این بازی برنده باشیم اما بازی خوبی نبود. در 12،13 دربی که تجربه کردم این دربی از همه کسل کننده*تر بود.

وی در مورد کیفیت بازی اظهار داشت: دو تیم بازیکنان خوب زیادی دارند و توقع از دو تیم زیاد است. باید خیلی بهتر بازی می*کردیم ولی متاسفانه این گونه نشد. بازی برای هوادار*ان ما خوب نبود ولی شاید برای طرفداران پرسپولیس هیجان داشت.

برهانی در مورد شرایط خود گفت: آمادگی* خوبی داشتم و فکر نمی*کردم در این بازی این گونه باشم. نه زیاد خوب بازی کردم و نه موقعیت زیادی برای من ایجاد شد.

وی در مورد کیفیت بازی استقلال تصریح کرد: اگر در همه بازی*ها مانند بازی مقابل ملوان باشیم می*توانیم نتیجه مطلوبی بگیریم اما در این بازی این گونه نبودیم و نتوانستیم انتظارات را برآورده کنیم.

برهانی ادامه داد: در 6 هفته*ای که از لیگ می*گذرد در اکثر بازی*ها در 20 دقیقه اول گل خورده*ایم و سپس به دنبال جبران آن بوده*ایم که باید این ضعف خود را برطرف کنیم. پرسپولیس در این بازی سورپرایزمان کرد و اگر مانند بازی با ملوان ظاهر می*شدیم بازی را می*بردیم.

مهاجم استقلال گفت: استرس بازی بالا بود و منطقی بازی نکردیم. جاهایی که باید توپ می*رسید نرسید. تا حالا چنین شرایطی برایمان پیش نیامده بود. البته پرسپولیس هم همینطور بود. در این بازی اگر هواداران هم حضور نداشتند بازی مسخره*ای را شاهد بودیم.

برهانی در پاسخ به این سؤال که آیا مشکلات مالی حل شده یا خیر گفت: هنوز 7 ماه است که پول نگرفته*ایم و امیدوارم این مشکل به زودی برطرف شود.

زندی: کار دفاعی انجام دادیم تا گل نخوریم/باید از تماشاگران عذرخواهی کنیم

هافبک تیم فوتبال استقلال گفت: بیشتر تمرکزمان روی این بود که گل نخوریم و به همین دلیل بیشتر کار دفاعی انجام دادیم.

فریدون زندی پس از تساوی بدون گل دربی اظهار داشت: بیشتر تمرکزمان روی این بود که گل نخوریم برای همین بیشتر کار دفاعی انجام دادیم و در حمله کم تعداد بودیم ولی به پرسپولیس اجازه ندادیم موقعیت زیادی روی دروازه ما ایجاد کند.
وی با اشاره به کیفیت بازی گفت: می*توانستیم بهتر باشیم. مشکل ما ایجاد موقعیت است که امیدوارم روز به روز بهتر شویم.

هافبک استقلال با اشاره به وضعیت مالی باشگاه استقلال گفت: همه می*دانند که باشگاه در وضعیت خوبی به سر نمی*برد و وضعیت مالی چندان خوبی ندارد.
وی نتیجه تساوی را عادلانه دانست و بیان کرد: باید از مردم عذرخواهی کنیم زیرا هر دو تیم بازی بدی را انجام دادند. همه منتظر بودند یک بازی خوب را ببیند اما متاسفانه این گونه نشد.
وی اظهار نظر در مورد قهرمانی زود دانست و گفت: بعد از انجام 5 و 6 بازی نمی*توان راجب قهرمانی صحبت کرد، باید منتظر ماند تا بازی*های بیشتری انجام بگیرد.
زندی در مورد شایعه انتقال خود به تیم*های قطری گفت: من فعلا اینجا هستم و برای استقلال بای می*کنم، نمی*دانم چرا بعضی از رسانه*ها از قول من بعضی چیزهای کذب را در رسانه*ها منتشر می*کنند.

اميرحسين صادقي درباره تساوي استقلال در بازي داربي عنوان كرد: بازي جذابي نبود و بيشتر موقعيت*ها روي ضربات ايستگاهي و اوت دستي به دست مي*آمد كه باعث مي*شد بازي دلچسب از آب درنيايد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه اعتراض تماشاگران مي*توانست به دليل كيفيت پايين بازي باشد؟ گفت: به هر حال روي تماشاگر هم فشار مي*آيد اما به هيچ عنوان اين حركات برازنده فوتبال ما نيست و اميدوارم تشويق تماشاگران بهتر از اينها باشد.

صادقي همچنين در پاسخ به اين پرسش كه چرا دو تيم محتاط بازي مي*كردند، گفت: شرايط داربي سخت است و هر دو تيم دوست ندارند ببازند متاسفانه به خاطر اينكه نبازيم استرس زيادي داشتيم اما در كل نتيجه تساوي عادلانه بود.
علي حمودي نيز درباره اين بازي گفت: بازي چندان دلچسب نبود و نتيجه تساوي عادلانه*ترين نتيجه بود. دو تيم محتاط بازي كردند و بازيكناني در هر دو تيم بودند كه اولين دربي*شان را تجربه مي*كردند.

dr.che

عضو جدید
کاربر ممتاز
ملی پوشان سرخابی مصاحبه نکردند! / شیرینی: ما دستوری ندادیم

مرجع خبری پرسپولیس : بازیکنان ملی*پوش دو تیم فوتبال پرسپولیس و استقلال پس از تساوی در دربی 75 مصاحبه نکردند.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به انتقاد خبرنگاران در مورد مصاحبه نکردن بازیکنان این تیم اعلام کرد هیچ مسئولی به بازیکنان نگفته مصاحبه نکنند.

سعید شیرینی به خبرنگاران گفت: بازیکنان در اختیار خودشان است که با خبرنگاران مصاحبه کنند یا نه. ما هیچ دستوری در مورد حرف زدن با خبرنگاران به آنها ندادیم.
پس از انتقادات رسانه*ها از بازیکنان فوتبال و مقایسه آنها با مدا*ل آوران المپیک، بازیکنان تیم ملی ایران در اقدامی عجیب تصمیم گرفتند با هیچ رسانه*ای مصاحبه نکنند. این اتفاق پس از تساوی در دربی 75 دو تیم استقلال و پرسپولیس هم رخ داد و بازیکنان ملی پوش سرخابی با هیچ رسانه*ای مصاحبه نکردند.علی کریمی، محسن بنگر و برخی دیگر از بازیکنان پرسپولیس درخواست مصاحبه خبرنگاران را رد کردند و با آنها صحبت نکردند، این در حالی بود که پرسپولیس تیم برتر میدان بود و موقعیت های بیشتری روی دروازه حریف خود ایجاد کرد.

آخرین ویرایش:

GAME_OVER

کاربر ممتاز
اگه راست هم باشه مثل قضیه دوپینگ مسئولین فدراسیون یه بند و تبصره ای از خودشون درمیارن و قضیه رو ماست مالی میکنن

پرسپولیس 3 استقلال 0 ؟؟؟؟؟ استفاده همزمان از 4 بازیکن خارجی تخلف جدید
6تا
ییا
شایعه در شهر!!!
کانون هواداران پرسپولیس:تخلفی دیگر از سوی تیم دوم پایتخت در دربی 75 که از این موضوع دیگر نمی شود گذشت و باید مسئولین جواب گویه این تخلفات باشند.

بعد از بازی معروف استقلال و پرسولیس که آزمایش دوپینگ دو بازیکن استقلالی ها مثبت در آمد و مسئولین فوتبال کشور به راحتی از این مسئله گذشتند این بار تیم دوپینگی ها در دقایقی از بازی با 4 بازیکن خارجی در زمین حاضر شد.

از دقیقه 84 بازی به بعد تیم استقلال با 4 بازیکن خارجی بازی را ادامه می دهد. این بازیکنان خارجی عبارتنداز: 1- جان واریو 2- جی‌لوید ساموئل 3- : رودریگو توزی 4- و جواد نکونام. بله نکته قابل توجه اینجا است جواد نکونام بازیکن ایرانی تیم اوساسونا در 31 تیرماه امسال بعداز اتمام زمان ثبت قرارداد در هیئت فوتبال که برای بازیکنان ایرانی تا پایان وقت اداری روز پنجشنبه بیست و دوم تیر ماه 91 مقرر شده بود قراردادش را به عنوان اینکه یک بازیکن خارجی و فوتبالیستی از کشوراسپانیا و تیم اوساسونا آمده است جذب تیم فوتبال استقلال شده و توانست قرارداد خود را با این تیم در هیئت فوتبال استان تهران ثبت نماييد.
البته لازم به ذکر است تمامی این صحبت ها حدس و گمان می باشد و باید صبر کرد و منتظر پاسخ گویی مسئولین باشیم اما چیزی که مشخص است باید این مسئله برسی شود و تخلف بودن یا نبودن آن کاملا مشخص شود برای هواداران.

GAME_OVER

کاربر ممتاز
سوال روز : آیا «علی» ها عامل آغاز تنش روی سکو ها بودند؟

دربی 75 ؛ البته فقط در یک نیمه دربی قشنگی بود، بخصوص برای پرسپولیس یها که مدتها بود از تیم شان بازی روبه جلو و کلاسیکی را ندیده بودند، در این بازی ژوزه ثابت کرد که «دربی باز» است و توانست در روزی که تیم استقلال مغرورانه پای به بازی نهاده بود با ترکیبی منطقی تیم استقلال را فلج کند تا مهاجم حریف یعنی برهانی هم لب به واقعیت گشاید که پرسپولیس آنها را سورپرایز کرده است.

نیمه اول را بجز در سه دقیقه نخست تمام کمال به نفع پرسچولیس بنویسید،شاید چنانچه در پشت سر مهاجمان هافبکی چالاکتر از کریمی و خلاق مثل او داشت، در همان نیمه کار استقلال تمام میشد.

اما در نیمه دوم؛این استقلال بود که سورپرایزمان کرد، فرستادن حنیف عمران زاده به خط حمله نشان از ترس فوق العاده امیر از هارمونی بالا و فاصله مناسب خط دفاع تا هافبک پرسپولیس بود که سعی کرد با بازی علی اصغری خط دفاع پرسپولیس را عقب نگه داشته و نگذارد تا خط هافبک او بیش از این بازیچه خط هافبک جنگنده پرسپولیس شود. او دست از نفوذ های سیاوش اکبرپور هم کشید و او را برابر حسین ماهینی قرار داد تا باز هم ثابت کند که در اندیشه حفظ نتیجه و جلوگیری از طوفان سرخ است و نه بیشتر.

تعویض های امیر هم چنگی به دل نزد، او بجز منوچهری مهاجم که قرار بود همان نقش ده دقیقه حنیف را ایفا کند، دو بازیکن دیگر را تنها با هدف جلوگیری از همپاشیدگی خط هافبک به میدان فرستاد؛ اما جوک این بازی را امیر تعریف کرد که گفت: تعویض هایش همه در فاز حمله بوده است! و یا با این بازی نوید قهرمانی داد، ولی درکنار بازی تأخیری، علی اصغری و بحرینی استقلال نباید از نقش تماشاچیان حریف هم به سادگی گذشت.

درست در دقیقه ده که کُرنر پرسپولیس شکل گرفت، تماشاچیان استقلال که هیچگاه به علی کریمی توهین نمیکردند، به یکباره دست به سنگ و بطری آب شده و به او حمله کردند، این حمله تماشاچیان باعث تأخیر در بازی شد و در ادامه تماشاچیان پرسپولیس نیز فریب خورده و آنان هم دست به همین کار زدند تا عملا شکل بازی به سکون برسد.

اینکه چرا تماشاچیان استقلال این حمله ها را سازماندهی کردند جای سوال بسیار دارد.این دقیقاً همان کاری بود که امیر دلش میخواست اتفاق بیافتد : یعنی تلاش برای تأخیر در بازی! بنابر این بعید نیست که این بار هم امیر دست به دامان «علی» هایش شده باشد تا آنان جور ضعف تاکتیکی و بدنی بازیکنانش را کشیده و او را از تحمل اولین باخت دربی نجات دهند. خنده های واهمه گونه امیر در انتهای مصاحبه و وعده خیالی بعد از بازی خوبِ خیالی نیز موید همین مسئله است.

امیر ترسیده بود و تماشاچیان استقلال هم خوب به فریادش رسیدند و البته تماشاچیان پرسپولیسی این را نفهمیدند.

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم برای هواداران استقلال که هنوز بازی شروع نشده شروع به فحاشی به علی کریمی و سید جلال حسینی میکردن . علتشم نا معلوم بود . واقعا باعث تاسفه که این بازی به صورت زنده تو شبکه جام جم هم پخش میشد و اینجوری شروع به سنگ پرانی کردن البته باعث و بانیه سنگ پرانی هواداران پرسپولیس هم خود هموادارای استقلال بودن که اونا اول این کارو انجام دادن ولی بازم قابل توجیح نیست این کار من اون لحظه فقط سرم رو پایین گرفتم و باعث تاسف بود اون کار هوادارا فرقی نمیکنه چه استقلال چه پرسپولیس .