دقیقا همینه فقط بکش بکش قلعه نویی تیماش فقط همینو بلدنبه قول ژوزه استقلال کیفیت بازی را پایین آوورد
دقیقا همینه فقط بکش بکش قلعه نویی تیماش فقط همینو بلدنبه قول ژوزه استقلال کیفیت بازی را پایین آوورد
دقیقا همینه فقط بکش بکش قلعه نویی تیماش فقط همینو بلدن
خرشانسخدایااا.این مربی ه؟یا خر شانس؟
نمیدونم چرا خوزه ایمون زاید و بازی نداد ....واقعا خودش دو دستی نتیجه رو تقدیم استقلال کرد مفت یه امتیاز بهشون دادیم ..... قلعه نوعی خیلی خوشحال بود واقعا حقم داشت ....رضایی نباید 90 دقیقه بازی میکرد ....بهرحال شانس آوردن این 6تاییا ...
صبح بخیر...بازی چند چند شد؟
صبح بخیر...
0-0البته با خوش شانسی محض استقلال
شوخی کردم...خوب من دسترسی نداشتم !
از صبح نگران بودم که پرسپولیس خراب کنه چند بازی قبلی خیلی نا امیدم کرده بود
خوب من دسترسی نداشتم !
از صبح نگران بودم که پرسپولیس خراب کنه چند بازی قبلی خیلی نا امیدم کرده بود
واقعا متاسفم که حتی احترام علی کریمی رو هم نگه نداشتن .... کریمی با وجود اینکه به طرف خودش سنگ و گوجه پرت شد رفت تماشاگرای خودی رو آروم کرد تا یه بار دیگه استقلالیا روسیاه بشن .... حیف این همه طرفدارای که ازشون میکنه بازیکنشونو با خودش میبره بیرون زمین که کسی کاریش نداشته باشه تو تمرین به هوادارا میگه علیه نکونام حرف نزنین و ............
لیاقت ندارن بخدا .... لیاقتشون همینه که بازیکنای ما هم مثل بازیکنای دوزاری خودشون یه ریز براشون کری بخونن و بی احترامی کنن ...مدیر عامل ما هم مثل مدیر اونا بیشخصیت بشه و برای کری بخونه و بهش توهین کنه ......لیاقت اینا همینه ....
پرسپولیس نیمه اول عالی بود
قلعه میگفت این بازی نوید قهرمانی رو ب ما داد !!!!!!![]()
خیلی از اینکه گل نخورده خوشحال بود![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |