تحلیل خودم که از نزدیک بازی دیشب رو دیدم :
مانوئل ژوزه هنوز ترکیب اصلی تیم رو پیدا نکرده :
در ابتدای بازی که پرسپولیس بازی رو شروع کرد با ترکیب 1-3-2-4 بازی استارت خور و مثل بازی های قبل با تک مهاجم خودمون یعنی کریم بازی رو شروع کردیم نقطه عطف بازی که همون ابتدای امر تماشاگرا رو خوشحال کرد حضور محمد نوری بود که به حف خیلی خوب بازی کرد و دومین چیزی که تماشاگران رو به وجد آورد حضور علی کریمی بود که بودن یا بودنش در هاله ای از ابهام بود . از شروع بازی حضور بی ثمر سوسا به وضوح به چشم می اومد . بد بودن سوسا دو دلیل داره البته به نطر من شاید هم اشتباه باشه : یکی اینکه با جو و فوتبال ایران اصلا آشنا نیست و دوم اون پستی که داره بازی میکنه اصلا بازیش به چشم نمیاد . و مورد بعد اصرار به بازی کردن سامان آقا زمانی که این خودش یه توضیح کامل میطلبه که بعدا میگم و و مورد دیگه ای که میشه بهش اشاره کرد تک مهاجمی بازی کردن تیممونه در حالی که ما بهترین های لیگ رو تو مهاجم ها داریم مثل کاظمیان ، زاید ، قاضی ، رضایی ، انصاری فرد و باز هم ژوزه ترجیم میده با یه مهاجم بازی کنه که این اصلا خوب نیست و در بازی های قبل شاهدش بودیم که بازی با نفت 1 گل کلا زدیم و بازی با فجر هم که خودتون دید و این بازی هم تنها به همون یک گل زدمون اکتفا کردیم و با اتفاقاتی که داشت میفتاد حتی نزدیک بود بازی رو هم واگذار کنیم به نظر من مربی نباید ترسو بازی کنه باید در حد نام پرسپولیس ظاهر بشه در بازی های بد این نقد منم تو این باب نیست که ناراحت باشم از مساوی ها یا شکست تیمم فقط به این خاطره که تیم از شکست ها و اشتباهاتی که میکنه درس بگیره و دوباره تکرار نشن در مورد گردان هم باید بگم شهاب تو دروازنی بهترینه ولی یه کم باید شش دانگ تر حواسش باشه و تو خروج هاش مطمئن ظاهر بشه در واقع اشتباه جزئی از فوتباله در طول 90 دقیقه همه بازیکنان اشتباه میکنن ولی دروازبان حساس ترین نقطه یه تیمم و یه اشتباه کوچولو باعث میشه مثل دیشب خیلی راحت گل مساوی رو دریافت کنیم ولی در آینده گردان حتما شایستگی های خودش رو نشون میده و اگه بخوام در مورد خط دفاع هم صحبت کنم فک میکنم عالی و کم اشتباه اهر شد و گل سر سبدشون حسینی بود که تموم توپ ها رو زد و عالی بود و البته از بازی خوب بنگر و پولادی هم نمیشه گذشت اونها هم خوب بود ولی با خروج علی کریمی در نیمه دوم که واقعا یه شوک بود واسه تماشاگر ها خط میانی ما واقعا ضعیف شد و علنا میانه بازی در اختیار بازیکنان گهر بود که تونستمن از این فرصت به خوبی استفاده کنن و حملاتی رو دروازه ما پیاده کنن . مورد بعدی هم که یه مرحمی بود به دل هواداران خوشحالی نکردن پس از گل مجتبی بود که حتی تماشاگران ضلع شرقی این بازیکن با تعصب رو هم تشویق کردن از این دسته بازیکنان کم پیدا میشه . امیدوارم با یه سیر سعوی تیم به روزهای آمادگی خودش برسه و بتونیم به اون چیزی که حق تیم برسیم .
من کم کم امیدم به امسال رو از دست میدم ایشالا سال بعد همین نفرات و کادر فنی حفظ بشن یه 4-5 تا ستاره دیگه بگیریم شاید به جایی برسیم
فکر میکنم دیر هم شدهالان خیلی زوده برای ناامید شدن ... تیم ما هنوز هماهنگ نیست و سرمربی شناخت خوبی از تیم نداره اما مطمئن باشید ما امسال حرف های زیادی برای گفتن داریم .... آینده مال ماست ...فقط باید صبور باشیم و حمایت کنیم ..
من کم کم امیدم به امسال رو از دست میدم ایشالا سال بعد همین نفرات و کادر فنی حفظ بشن یه 4-5 تا ستاره دیگه بگیریم شاید به جایی برسیم
فکر میکنم دیر هم شده
ببینید دوستان دارید یه طرفه به قاضی میرید مثال میزنم سپاهان فصل قبل رو یادتون هست ؟ 3بازی اولش فقط 1 امتیاز گرفته بود و در چند بازی بعدشیم اصلا خوب ظاهر نشدن و به مرور زمان یا هم هماهنگ شدن و دیدید که اومدن و قهرمان شدن دلیل نداره با یه مساوی دادن یا باخت دادن هواداران موضع بگیرن علیه تیم من پارسال اکثر بازی ها رو که وقتم اجازه میداد و میتونستم میرفتم ورزشگاه و به چشم خودم میدیدم وقتی پرسپولیس تو ورزشگاه آزادی می باخت بازیکنا خیلی راحت و حتی خندون زمین رو ترک میکردن تنها کسی که میومد سمت تماشاگر ها و عذر خواهی میکرد همین علی کریمی بود یعنی براشون اصلا مهم نبود که باختن اونم جلوی اون همه تماشاگر یعنی یه جورایی دیگه تیم به باختن عادت کرده بود ولی الان قضیه فرق میکنه خداییش بازیکن هایی که داریم واقعا دارن از جون مایه میزارن . فوتبال همینه یه دفعه میبینی دو تا توپ بیشتر رو دروازه حریفت نمیبری و همون دو تا هم گل میشن و یه دفعه 10 تا تک به تک میبری و هیچکدوم گل نمیشن و آخر هم گل رو میخوری و میبازی ببنید من خودم به عنوان یه هوادار دو آتیشه پرسپولیس نظرم اینه نمیگم پرسپولیس همش باید ببره ولی چطوری باختن برام مهمه که اشاره کردم یه دفعه تیم بد بازی میکنه و میبازه این خیلی بده ولی یه دفعه میبین تیم عالی بازی میکنه و فقط توپ هامون گل نمیشه و میبازیم این باختن یا مساوی کردن به نظر من از یه برد الکی خیلی بهتره . به نظر من ما تو 3 تا بازیمون که تو این فصل بازی کردیم عالی بودیم بازی اول یه توپمون رفت تو دروازه و بردیم بازی دوم فجر از تک حمله هاش بهترین ستفاده کرد و ما نتونستیم و شکست خوردیم و بازی با گهر هم که دیدید چند تا موقعیت هامون گل نشد در صورتی که گهر فک میکنم حتی یه موقعیت خطر ناک هم رو دروازه ما نداشت . ژوزه هم باید به ایمون زاید و کاظمیان و معدنچی و مهدوی کیا میدون بده اینا سرمایه های پرسپولیس و هستن و با تجربه بالاشون میتونن هر لحظه نتیجه بازی رو تغییر بدندوباره یه عالمه بازیکن ریخت تو پرسپولیس ... اخرم هیچی نمیشن به خدا! مثل لیگ قبل ....
اخه چرا اینا بازی ندارن ...!
دیگه چی میخوان خب ! اه اه اه ...
....
..
.
دقیقا همینطوره الان نه تنها شهاب گردان بلکه همه بازیکنای پرسپولیس یه جورایی تحت فشار هستند یکی از بچه های استقلالی باشگاه تو یه تایپیک زده بود دیدید کریم انصاری فرد چطوری خوشحالی میکرد و نصف زمین رو دوید به خاطر گل زدن به تیم گهر من جوابش رو اونجا ندادم ولی جواب منطقی اون دوستمون که میدونم میاد اینجا و سر میزنه اینه کریم انصاری فرد فصل قبل به اندازه کل بازیکنای سرتقلال تو یه فصل گل زد و آقای گل شد به همه تیم ها هم گل زد و تازه به دوران رسیده نیست ه بخواد جو بگیرش ولی این برمیگرده به همون فشاری زیادی که تو بازی قبل به کریم اومده بود که گل نزده بود و منتقدیم هم سریع شروع کرده بودن که دو بازی گل نزده و نمیتونه اون کریم سایپا برای پرسپولیس باشه و ... این حرفها و خوشبختانه با گلی که تو این بازی زد جواب همشون رو داد . هونطور که شما اشاره کردی قاضی یه خورده از آمادگی دوره ولی شما بیا از نزدیک بازیش رو ببین شاید بعضی از هوادار ها دقت نکنن ولی من کاملا به حرکت بازیکنای پرسپولیس دقت میکردم اضی تو بازی با گهر کارش فقط باز کردن شکاف میون دفاع پرسپولیس و تخریب مدافعان و باز کردن راه برای کریم بود که بتونه آزادانه تر به کارش ادامه بده که تو صحنه گل هم شاهد این حرکت بودیم در کل قاضی یه بازیکن شوت زن خیلی خوبه که تو تخریب و خسته کردن مدافع ها عالی کار میکنه و اینم قبول دارم یه کمی آماده نیست در مورد زاید هم باید بگم زاید خوصوصیاتش شبیه کریمه سر زن و قدرتی و مهاجم نوک بازکنی نیست که بتونه در کناره ها بازی کنه چون اون سرعت لازم رو نداره و گلزنیش عالیه و از تک فرضت ها استفاده میکنه پس یا باید کریم بازی کنه یا زاید پس ژوزه ترجیح میده کریم تو بازی باشهمنم فکر میکنم ژوزه یه مقدار محتاط ترکیب رو میچینه ...نمیخواد ریسک کنه ...مثلا بازی قاضی رو دیده شاید خودش هم بدونه قاضی کاملا آماده نیست اما نمیخواد این ریسکو بکنه که زاید رو جاش بزاره ....یا نمیخواد ریسک کنه و معدنچی رو جای فشنگ بزاره درحالی که همه ما فکر میکنیم معدنچی از فشنگ بهتره و زاید هم از قاضی بهتره ...بنظر من باید یه کم ریسک کنه و دست ببره تو ترکیبش یه تغییراتی لازمه ...
در مورد سوسا انصافا بازی با نفت عالی بود ...هافبک دفاعی طوریه که خودشو تو زمین میکشه اما بازیش به چشم نمیاد ..البته هنوز کامل آماده نیست اما شک ندارم که بهترین بازیکن خارجی ایرانه ...
با نظرتدر مورد شهاب موافقم اون داره چوب بازی میثاقو میخوره .. بازی های میثاق و هوشیار تو فصل قبل باعث شده الان همه شهاب رو بزارن زیر ذره بین و با کوچکترین اشتباهی شدیدا بکوبنش و با میثاق مقایسه ش کنن .... اگه این جو وجود نداشت مطمئن باشید شهاب خیلی بهتر از این بود ... امروز خیلی ناراحت شدم برای هوادارا نامه نوشته بود و عذرخواهی کرده بود الان اگه رحمتی تو چنتا بازی اشتباه کنه هیچوقت نیاز به عذرخواه نیست چون جو برعلیه ش نیست اما گردان داره فشار زیادی رو تحمل می کنه ...باید بهش وقت داد بعضی ها میگن از بازی بعد باید نیلسون بیاد ولی من شدیدا مخالفم ... شاید نیلسون بهتر باشه اما باید به شهاب اعتماد کنیم ..
ببینید دوستان دارید یه طرفه به قاضی میرید مثال میزنم سپاهان فصل قبل رو یادتون هست ؟ 3بازی اولش فقط 1 امتیاز گرفته بود و در چند بازی بعدشیم اصلا خوب ظاهر نشدن و به مرور زمان یا هم هماهنگ شدن و دیدید که اومدن و قهرمان شدن دلیل نداره با یه مساوی دادن یا باخت دادن هواداران موضع بگیرن علیه تیم من پارسال اکثر بازی ها رو که وقتم اجازه میداد و میتونستم میرفتم ورزشگاه و به چشم خودم میدیدم وقتی پرسپولیس تو ورزشگاه آزادی می باخت بازیکنا خیلی راحت و حتی خندون زمین رو ترک میکردن تنها کسی که میومد سمت تماشاگر ها و عذر خواهی میکرد همین علی کریمی بود یعنی براشون اصلا مهم نبود که باختن اونم جلوی اون همه تماشاگر یعنی یه جورایی دیگه تیم به باختن عادت کرده بود ولی الان قضیه فرق میکنه خداییش بازیکن هایی که داریم واقعا دارن از جون مایه میزارن . فوتبال همینه یه دفعه میبینی دو تا توپ بیشتر رو دروازه حریفت نمیبری و همون دو تا هم گل میشن و یه دفعه 10 تا تک به تک میبری و هیچکدوم گل نمیشن و آخر هم گل رو میخوری و میبازی ببنید من خودم به عنوان یه هوادار دو آتیشه پرسپولیس نظرم اینه نمیگم پرسپولیس همش باید ببره ولی چطوری باختن برام مهمه که اشاره کردم یه دفعه تیم بد بازی میکنه و میبازه این خیلی بده ولی یه دفعه میبین تیم عالی بازی میکنه و فقط توپ هامون گل نمیشه و میبازیم این باختن یا مساوی کردن به نظر من از یه برد الکی خیلی بهتره . به نظر من ما تو 3 تا بازیمون که تو این فصل بازی کردیم عالی بودیم بازی اول یه توپمون رفت تو دروازه و بردیم بازی دوم فجر از تک حمله هاش بهترین ستفاده کرد و ما نتونستیم و شکست خوردیم و بازی با گهر هم که دیدید چند تا موقعیت هامون گل نشد در صورتی که گهر فک میکنم حتی یه موقعیت خطر ناک هم رو دروازه ما نداشت . ژوزه هم باید به ایمون زاید و کاظمیان و معدنچی و مهدوی کیا میدون بده اینا سرمایه های پرسپولیس و هستن و با تجربه بالاشون میتونن هر لحظه نتیجه بازی رو تغییر بدن
نه من اصلا موافق حرفت نیستم من میگم امسال قهرمان میشیم چون تیم شخصیت قهرمانی داره در حای که سال گذشته نداشت اگه ما امتیاز از دست دادم رقیب هامون هم از دست دادن قرار نیست همه بازی رو ببریم تو مسیر قهرمانی هم شکست وجود داره . هم تساوی پس باید فقط یک دل و یک صدا تیممون رو حمایت کنیم تا اون نظم و یکدلی بین بچه های تیم بر قرار باشه من که به شخصه آینده ی پیش روی پرسپولیس رو روشن میبینم مطمئن باش این تیم با هم مچ میشه و هیچ تیمی جلودارش نخواهد بودمقایسه درستی نیست پرسپولیس سال قبل رو یادتونه ؟؟؟ اگه داماش رو میبردیم داشتیم چهارم میشدیم که به اسیا بریم ولی همه چیز به هم ریخت تا دوازدهم بشیم این یعنی ما پرسپولیس هستیم بدون هیچ ثبات و نظم و نظامی و هر یک امتیازی که از دست میدیم (و تا الان 5 تا رو از دست دادیم) یعنی یک رده در جدول نهایی سقوط میکنیم و هیچ امیدی به بازیابی اون نداریم در حالیکه سپاهان یک تیم با ثبات و نظم و نظام دار شده که در 4-5 فصل اخیر حتی اگه در نیم فصل اول در قعر جدول بدون امتیاز باشه باز در نیم فصل دوم امید به قهرمانی داره ولی پرسپولیس هر گاه دوم جدول باشه امید چندانی به قهرمانیش نیست
مرجع خبری پرسپولیس : هوادار ناشنوای بروجردی با در دست داشتن یک پلاکارد بزرگ از علی کریمی به خاطر گرفتن عکس یادگاری با او تشکر کرد. طرفدار ناشنوای بروجردی به تمرین پرسپولیس رفته بود و با پلاکاردی که در دست داشت از کاپیتان پرسپولیس به این دلیل که کنارش ایستاده و با او عکس یادگاری گفته بود تشکر کرد. این هموطن بروجردی همراه با فرزندش تنها گوشه کوچکی از هواداران پرشمار علی کریمی هستند. کاپیتان پرسپولیس که سالهای پایانی فوتبالش را سپری می کند. ![]() |
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
./..... 3pi... مثل سپاهان... کلوپ طرفداران سپاهان | فوتبال ایران | 162 | |
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |
کلوپ هواداران شهرداری آزربایجان | فوتبال ایران | 5 | |
![]() |
کلوپ هواداران گسترش فولاد آزربایجان | فوتبال ایران | 27 | |
![]() |
کلوپ آبیدلان. | فوتبال ایران | 54000 |