کلوپ طرفداران پرسپولیس

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما حق داريد خوشحالي كنيد و بي جنبه باشيد اخه بعد از سه تا باخت و رده هفدهم بودن خوب اينطوري نتيجه گرفتن خيلي خوب :child: ولي اميدوارم بازي هاي بعدي هم بتونيد ببريد اولين واخرين برد فصلتون نشه :thumbsup2:
اينهمه راجب جنبه توضيح دادم انگاري همه شما ها يه چي زي تون ميشه ها
ديروزم يكي بود تب داشت تو هم دست كمي ز اون نداري :w15::w15:

کربلایی

مدیر بازنشسته
ببين كيا دارن از جنبه حرف ميزنن:D:biggrin:
نه شما با جنبه اي كه واسه يه پنالتي كه اونم نبود كل عالم و آدمو گذاشتين رو سرتون:w15::w15:
جنبه شما ها دارين كه همش داريد به داوري فحش ميدين در صورتي كه همين داوري باعث شد ليگ پيش قهرمان بشيد
جنبه شما داريد كه مدير عاملتون ميگه چون پنالتي نگرفته اگه تماشاگرا 90 دقيقه به داور فحش بدن حق دارن (چون از جنبه تماشا گراش خبر داره)
بازم بگم......

سلام
تورو خدا بحث بیخود نکن، منظور من اینه که جنبه برد داشته باشید، وگرنه در مورد داوری طرفدارای پرسپولیس و استقلال فرقی باهم ندارند(حتی طرفدارای سایر تیم ها هم همین طورند، حتی تیم های محلی!) همشون موقعی که سوتی به اشتباه بر علیه تیم محبوبشون زده میشه اعتراض می کنند و بنظر من این طبیعیه! چراکه قبلا هم گفتم:
این درسته که اشتباه داوری جزئی از فوتباله، اما
اعتراض تماشگر هم جزئی از فوتباله! وگرنه اگه اعتراض نباشه که داور متوجه اشتباهش نمیشه و هیچ وقت پیشرفت نمی کنه

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
تورو خدا بحث بیخود نکن، منظور من اینه که جنبه برد داشته باشید، وگرنه در مورد داوری طرفدارای پرسپولیس و استقلال فرقی باهم ندارند(حتی طرفدارای سایر تیم ها هم همین طورند، حتی تیم های محلی!) همشون موقعی که سوتی به اشتباه بر علیه تیم محبوبشون زده میشه اعتراض می کنند و بنظر من این طبیعیه! چراکه قبلا هم گفتم:
این درسته که اشتباه داوری جزئی از فوتباله، اما
اعتراض تماشگر هم جزئی از فوتباله! وگرنه اگه اعتراض نباشه که داور متوجه اشتباهش نمیشه و هیچ وقت پیشرفت نمی کنه
اگه قرار به بحث منطقي باشه نه شما حرفي واسه گفتن داري نه من:thumbsup2::thumbsup2:

کربلایی

مدیر بازنشسته
خوب منم منظورم از اون لنگيه جو جو بود بازم نميدونم يه ادم سرور يه سري ارازل باشه چه دخلي به خودش داره
توهم زديا:thumbsup2::thumbsup2:

خب بزار مسئله کمی برات باز کنم:
با اجازه از جناب جوجو:
و بازی تیم استقلال با صبا(البته صبا فقط یه نمونه است) تموم شد، و این امیر جان ما، در این اندیشه، که چه زمانی در مقابل تیمی شل و کور قرار بگیره و بتونه براحتی بازی رو با برد سپری کنه، و در آنسو، هواداری کماکان فریاد می‌زنه، امیر قلعه‌نوعی سرور هرچی لنگیه، و در سویی دگر، کودکی چشم انتظار این که امیر جان کی از این توهم بیرون بیاد که لیگ برتر، لیگ مدارس راهنمایی نیست، لیگ کوران و شلان نیست ... ولی این امیر قصه‌ی ما، همچنان در فکر پنالتی‌ای هست که در بازی با سپاهان، به گفته‌ی ایشون و ...، بسود تیم استقلال گرفته نشد و در خانه دو امتیاز رو از دست داد، شاید این کودک، روزی را آرزو کند که مربی‌ای بیاد که هواداراش شعار ندن سرور هرچی لنگیه(البته همچین مربی هم بیاد همین امیر قصه شما با تیپا میدازدش بیرون! نمونه اش همین فیروز کریمی)، بلکه استقلال با مربی این تیم، در اندیشه بازی با توپچی‌های لندن و شیاطین سرخ و ... باشه(اوا خاک عالم چه حرفا!!!)

بازی با صباباطری تموم شد، بازی‌ای که سکوت رو بر لبان هواداراش نشاند، هوادارانی که با شکست پرسپولیس سر از پا نمی‌شناختند و هیچ‌وقت نگفتند و ندیدند که چه خواهد آمد، دیدن عیب دیگران خیلی راحته، ولی این آینه‌ای که اینجاست، همه از دیدن خود فراریند، این استقلال کماکان باید ضعیف بماند و بماند، چون از قدیم‌الایام، این تیم، سرور هرچی تیم کور و شل بوده، و هرگز در اندیشه به قدرت رسیدن نبود، هرگز به این فکر نکرد که بردن تیم‌های ضعیف قدرت نیست

و هواداران این تیم کماکان می‌گویند و خواهند گفت، امیر قلعه نوعی سرور هرچی لنگیه

و بازی با زیبایی‌ها و زشتی‌هایش، با اقتدار تیم صبای قم به پایان رسید، و بازی 3 بر یک به سود صبای قم پایان یافت و سومین شکست تیم استقلال رقم خورد و استقلال همچنان در این اندیشه که این تیم، سرور هرچی لنگیه

و کماکان

امیر قلعه‌نوعی سرور هرچی لنگیه

به امید روزی که استقلال و مربیانش، همراه با تیم‌های دیگه این کشور، سرور کوران و شلان نباشند و حرف از قدرتی بزنند

خدا کنه در آینده نزدیک امیر سرور هر چی لینگی رو بیرون نکنید! یه وقت نرید آزادی شعار بدید: قلعه نویی حیا کن استقلا رو رها کن!
چون این شعار مخصوص ناصر خان حجازیه!

نکته: نوشته های سبز توسط من به متن جوجو اضافه شده

کربلایی

مدیر بازنشسته
سروري استقلال بر هر چي لنگيه رو تبريك ميگم. خوبه استقلال هست كه يه سايه اي رو سره اين لنگيا باشه.
امير خان :
افشين اين 6تا مخصوص تو بود اشباهي به خودي زديم.
;););)

نه عزیزم هیچ اشتباهی نشده، کل اس تق لال ها عادت به 6تا خوردن دارند!:biggrin:

bahareh85

عضو جدید
میبینم که علاوه بر جایگاهتون تو جدول جنبه تونم پایینه البته حقم دارید بعداز اون همه باخت خوب یه برد مقابل تیمی که شیرازش داره از هم میپاشه میتونه براتون خوشحال کننده باشه:w17::w33:
حالا از من به شما نصیحت خیلی کری نخونید دیر نیست که برگردید به همون رتبه 17 خودتون:w15::w15::w15:
یادتون باشه شما اگرم سالار باشید بستنی سالارید
پرسپولیس سرور و سالار هر چی تیم

• Like
واکنش ها: dei

sheikh.m737

عضو جدید
سالار

سالار

هرچه ميخواهيد بگين. اما شما لنگيا رو نميشه بي سرپرست گذاشت. ما مجبوريم سروريتونو كنيم.;););););););)

Matrix

عضو جدید
والکانو چرا سوتی میدی عزیزم؟:D

اون آسمونی که رگبار میزنه که دیگه آبی نیست!

ali hamraeiiyan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
sheikh.[COLOR=red گفت:
m737;411820][/COLOR]هرچه ميخواهيد بگين. اما شما لنگيا رو نميشه بي سرپرست گذاشت. ما مجبوريم سروريتونو كنيم.;););););););)

واسه شما سروری خیلی زوده شما خودتون یه سرور دارید اون هم
پرسپولیس

.MosTaFa.

کارشناس تالار مهندسی صنایع
کاربر ممتاز
سروري ما 38 سال قبل تو ورزشگاه امجديه وقتي قهرمان آسيا شديم شروع شد.

شما هنوز مونده تا بدوني سروري چيه عزيزم:biggrin::biggrin::biggrin:؟!؟

p_sh

عضو جدید
بر و بچس منم برد مسرت بخش استقلال هميشه سر افراز رو اول به خودم بعد به همه استقلالي ها تبريك مي گم ما كه هميشه قهرمانيم با مديريت جديد حتما قهرمانيم.:w33:

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
وقتی امپراطور جوان بود ....:w01:

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
خيلي ممنون دستت درد نكنه

من نمي دونم چرا ما هي مي ريم با اين تيم رده پائين مثل اسي ها كل كل مي كنيم درسته يه زماني رقيب ما بودن ولي بايد قبول كرد همه چيز در اين دنيا در حال تغيير حالا اين تيم در همون رده هاي مياني جدول به پائين جاي گرفته زشته ما هي بريم با اينها كل كل كنيم بايد به فكر تيم هاي بزرگتر بود الان رقيب جدي تيم ما سپاهان تيم هاي هم مثل برق و مس هم موفقيتشون موقتي

ind.eng

عضو جدید
چقدر راحت همدیگرو بزرگ میکنیم و راحتتر از ان همدیگرو را خرد میکنیم

حکایت امپراطور هم همینه یه روز انقدر بزرگش میکنیم که بگه crazy که در ایران کار

میکند و فراموش میکند با چه قراردادی امده و یه روز هم بعد از باخت در تمرین انقدر

فحش میشنود که به گفته خودش تا یک هفته افسرده میشود

یه روز به علی دایی مگیم شهریار یه روز هم 100000 نفر بدترین الفاظ تقدیمش میکنند

این است تفاوت ایران با سایر کشورهای دنیا

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
قابل توجه شما اين رسم كوچك كردن مردان بزرگ مخصوص اسي هاست همه خوب ديدن با حجازي چيكار كردن ولي طرفدارهاي تيم پرسپوليس از اين عادتها ندارن نمونه بارزش هم علي پروين هنوز كه هنوز براي تيم ما يه اسطوره است

asiabadboy

عضو فعال
کاربر ممتاز
خيلي ممنون دستت درد نكنه

من نمي دونم چرا ما هي مي ريم با اين تيم رده پائين مثل اسي ها كل كل مي كنيم درسته يه زماني رقيب ما بودن ولي بايد قبول كرد همه چيز در اين دنيا در حال تغيير حالا اين تيم در همون رده هاي مياني جدول به پائين جاي گرفته زشته ما هي بريم با اينها كل كل كنيم بايد به فكر تيم هاي بزرگتر بود الان رقيب جدي تيم ما سپاهان تيم هاي هم مثل برق و مس هم موفقيتشون موقتي

اره نازی ....راست گفتی ....زدی تو خال ..... :w16: ;)

هر وقت اسی ها اومدن تو پنج تا تیم اول:w15: ....بعد بریم سراغ کل کل ....گل گفتی ....:w16:

ولی این کلمه اسی ها رو خیلی باحال اومدی ..... چند وقته ....خیلی باهاش حال می کنم ...:w15:

p_sh

عضو جدید
از قديم الايام گفتند شاهنامه اخرش خوشه يا جوجه رو اخر پاييز مي شمرند.....همين

sheikh.m737

عضو جدید
خوب مگه نديدي بعضي وقتا هم استقلال ابي نميپوشه
حالا گير داديا:D:biggrin:
ميبينم 2 هفته ديگر و كه همه اينا كه سوسه ميان ديگه نفسشون بند اومده. اما اين وروجك داريوش بد شري بپا كرده با اين 206 ها. اما هواسش نبوده كه با اين كارش استقلاليارو شارژ كرده.:D:D:D

ind.eng

عضو جدید
قابل توجه شما اين رسم كوچك كردن مردان بزرگ مخصوص اسي هاست همه خوب ديدن با حجازي چيكار كردن ولي طرفدارهاي تيم پرسپوليس از اين عادتها ندارن نمونه بارزش هم علي پروين هنوز كه هنوز براي تيم ما يه اسطوره است

حرف شما درسته ولی یادتون بعد از باخت به استقلال اهواز با قطبی چه کردند

امسال درسته محسنه رفت و برگشتو تا نیم فصل نداریم ولی سلطان علی کریمی

نمی گذارد که جای خالیش حس بشه

we are red earthquake

valkano سبز

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آخه تیمی که تا17 هم رفته ارزش داره در موردش حرف بزنیم؟!
حالا اگه سپاهان یا حتی پگاه بود یه چیزی ولی استقلال!!!!!؟:redface:
شما كلا يه يك هفته اي از كل دنيا عقبي بابا ساعتا رو بردن عقب تو ديگه چرا قاطي كردي:biggrin::biggrin: