کلوپ طرفداران پرسپولیس

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این بامرام بود ؟ خوب شد باهاش لجبازی نکردن وگرنه دعوا راه مینداخت ..
این همون بود که حاجی فتل میخواست بیارتش استقلال .. :biggrin:

اره حاجی همیشه بازیکنهای نابی میاره یکیشون همین لاوره
که امروز ابروشون رو با مصاحبه اش برد
گفته بود قلعه نوعی تحمل محبوبیت مجیدی رو نداشته
از طرز مدیریت حاجی هم چیزهای جالبی گفته بود:D

GAME_OVER

کاربر فعال باشگاه ورزشی ,
کاربر ممتاز
اره حاجی همیشه بازیکنهای نابی میاره یکیشون همین لاوره
که امروز ابروشون رو با مصاحبه اش برد
گفته بود قلعه نوعی تحمل محبوبیت مجیدی رو نداشته
از طرز مدیریت حاجی هم چیزهای جالبی گفته بود:D
همین عکس رو تصور کن بجای مربی تاتنهام حاجی فتل باشه ..خخخخ کاش میاوردنش

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همین عکس رو تصور کن بجای مربی تاتنهام حاجی فتل باشه ..خخخخ کاش میاوردنش

دقیقا من توجه کردم شده مثل همراه اول
هر طرحی ایرانسل میزنه اینم کپیش می کنه
حالا هر کاری سردار می کنه حاجی هم دوست داره انجام بده
امروز گفته بود می خوایم با گلکسی بازی کنیم:D

Checkmate

کاربر فعال تالار مهندسی شهرسازی ,
کاربر ممتاز
اون موقع که بازی تووو تهران بود، ما یوسفی و مزدک رو 90 دقیقه تحمل می‌کردیم، الان هم شما.

هیچ گزارشگری توی تهران اجازه طرفداری از تیمهای پایتخت رو نداره چون دوستانی که ساکن شهرهای دیگه هستن، متهمشون میکنن که از رسانه ملی حق طرفداری از یه تیم خاصی رو ندارید ولی وقتی که این بازی ها توی شهرستانها برگزار میشه، گزارشگرها کاملاً یک طرفه، غیرعادلانه و خیلی وقتها غیر منطقی گزارش میکنن چون باید دل هواداران استانی رو که دارن از شبکه استانی هم بازی رو تماشا میکنن به دست بیارن. گزارشگر تبریز یکی از بی سوادترین و بدترین گزارشگرهایی هست که توی ایران گزارش میکنه. چون علاوه بر سواد خیلی کمی که از فوتبال داره (مثل قضیه پریرا که اونقدر الکی جو داد بهش)، بسیار هم احساسی و غیر منطقی گزارش میکنه. از نظر من گزارشگر تبریز یکی از کسانی هست که خودش به شکل غیر مستقیم به قضیه "تهرانی ها نمیخوان شهرستانی ها اول بشن حتی با تقلب!!" دامن میزنه....

GAME_OVER

کاربر ممتاز
مدیرعامل تراکتورسازی در مورد عملکرد داور مسابقه و اینکه پرسپولیسی‌ها اعتقاد به نگرفتن دو پنالتی به سود آنها داشتند، گفت: ما همین اعتراض را در بازی اول داشتیم که آنها با پنالتی نادرست مقابل ما پیروز شدند.

وی در پاسخ به این سؤال که پنالتی پرسپولیس در آن مسابقه به گل تبدیل نشد، عنوان کرد: به هر حال آنها با پنالتی نادرست و گلی که با پنالتی زدند ما را شکست دادند، اگر پنالتی غلط بود چطور داور مسابقه 4 جلسه به محرومیت رسید. ما در آن دیدار مظلوم واقع شدیم و دیروز مشکل خاصی نبود.
-------------
اینو .. هنوز نمیدونه بازی رفت با گل سیدصالحی تو جریان بازی باختن

من بعد پنالتی که بره بیرون هم گل محسوب میشه .. پنالتی ییم که گل بشه 2 تا گل حساب میشه

Checkmate

کاربر ممتاز
تیم فوتبال پرسپولیس پس ازشکست مقابل تراکتورسازی ازساعت 10:30 دقیقه امروز در دیداری تدارکاتی در زمین چمن دانشگاه شهید بهشتی به مصاف استقلال «ب» که در لیگ دسته سوم فعالیت می کند، رفت که درنهایت موفق شد با گل‌های محمدرضا خلعتبری، پیام صادقیان و فرزاد حاتمی حریف خود را با نتیجه سه بر یک شکست دهد.

اینا مثل اینکه خیلی دلشون واسه دسته 3 تنگه میشه! واسه همین یه تیم به عنوان نماینده گذاشتن اونجا!! :biggrin:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدیرعامل تراکتورسازی در مورد عملکرد داور مسابقه و اینکه پرسپولیسی‌ها اعتقاد به نگرفتن دو پنالتی به سود آنها داشتند، گفت: ما همین اعتراض را در بازی اول داشتیم که آنها با پنالتی نادرست مقابل ما پیروز شدند.

وی در پاسخ به این سؤال که پنالتی پرسپولیس در آن مسابقه به گل تبدیل نشد، عنوان کرد: به هر حال آنها با پنالتی نادرست و گلی که با پنالتی زدند ما را شکست دادند، اگر پنالتی غلط بود چطور داور مسابقه 4 جلسه به محرومیت رسید. ما در آن دیدار مظلوم واقع شدیم و دیروز مشکل خاصی نبود.
-------------
اینو .. هنوز نمیدونه بازی رفت با گل سیدصالحی تو جریان بازی باختن

من بعد پنالتی که بره بیرون هم گل محسوب میشه .. پنالتی ییم که گل بشه 2 تا گل حساب میشه

بعده بازی بوده و هیجان داشته اشتباه گفته. من 10 تا لینک میتونم بدم که تووش گفته اون پنالتی باعث شد روحیه‌ی تیم به یک باره افت کنه که اینطور هم بود. من به عنوان یه تماشاگر کلی حالم گرفته شد چه برسه به بازیکن تووی زمین.
حالا از روی جهالت هم گفته باشه باز از مدیر عامل شما بهتره که لقب لونگی رو روی خودتون گذاشت و از هر بازی 4 امتیاز میخواست تا به دسته 1 سقوط نکنید.

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ گزارشگری توی تهران اجازه طرفداری از تیمهای پایتخت رو نداره چون دوستانی که ساکن شهرهای دیگه هستن، متهمشون میکنن که از رسانه ملی حق طرفداری از یه تیم خاصی رو ندارید ولی وقتی که این بازی ها توی شهرستانها برگزار میشه، گزارشگرها کاملاً یک طرفه، غیرعادلانه و خیلی وقتها غیر منطقی گزارش میکنن چون باید دل هواداران استانی رو که دارن از شبکه استانی هم بازی رو تماشا میکنن به دست بیارن. گزارشگر تبریز یکی از بی سوادترین و بدترین گزارشگرهایی هست که توی ایران گزارش میکنه. چون علاوه بر سواد خیلی کمی که از فوتبال داره (مثل قضیه پریرا که اونقدر الکی جو داد بهش)، بسیار هم احساسی و غیر منطقی گزارش میکنه. از نظر من گزارشگر تبریز یکی از کسانی هست که خودش به شکل غیر مستقیم به قضیه "تهرانی ها نمیخوان شهرستانی ها اول بشن حتی با تقلب!!" دامن میزنه....

هیچ مطلق یا هیچ حدی؟ فقط فردوسی‌پور و خیابانی هستند که می‌تونند طرفداریشون رو هنگام گزارش قایم کنند و الا بقیه مثل اون مزدک و مخصوصاً پیمان یوسفی جدا از اینکه طرفدار استقلال هستند یا پرسپولیس، وقتی این دو تیم با یه تیم شهرستانی بازی میکنند و عقب هستند بوی سوختنشون رو میشه از تلویزیون هم فهمید. مثلاً اون بازی استقلال و تراکتور که حدود 35 هزار استقلالی به صورت پراکنده و 30 هزار تراکتوری به صورت MP3 نشسته بودند از اول تا آخر بازی گفت یه 5 هزار تراکتوری هم اومدند. کارگردان هم همینطور، وقتی تراکتور گل میزد یا به هر دلیلی صدای تماشاگرا میومد، به کل صدا رو قطع میکرد. همین تبعیض‌ها توو کل فصل باعث میشه وقتی طول فصل فقط یه بار نوبت تیم‌های شهرستانی میشه عوضش رو در بیارند. اون گزارشگر هم مشکلش اینه که نمیتونه مثل گزارشگرای تهرانی حرفش رو با گوشه و کنایه بزنه.

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعده بازی بوده و هیجان داشته اشتباه گفته. من 10 تا لینک میتونم بدم که تووش گفته اون پنالتی باعث شد روحیه‌ی تیم به یک باره افت کنه که اینطور هم بود. من به عنوان یه تماشاگر کلی حالم گرفته شد چه برسه به بازیکن تووی زمین.
حالا از روی جهالت هم گفته باشه باز از مدیر عامل شما بهتره که لقب لونگی رو روی خودتون گذاشت و از هر بازی 4 امتیاز میخواست تا به دسته 1 سقوط نکنید.

داداش من ایشون توهین به کسی نکردند فقط خبری که رو سایتها بوده گذاشتن
من خودم هم این خبر رو خوندم

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچ مطلق یا هیچ حدی؟ فقط فردوسی‌پور و خیابانی هستند که می‌تونند طرفداریشون رو هنگام گزارش قایم کنند و الا بقیه مثل اون مزدک و مخصوصاً پیمان یوسفی جدا از اینکه طرفدار استقلال هستند یا پرسپولیس، وقتی این دو تیم با یه تیم شهرستانی بازی میکنند و عقب هستند بوی سوختنشون رو میشه از تلویزیون هم فهمید. مثلاً اون بازی استقلال و تراکتور که حدود 35 هزار استقلالی به صورت پراکنده و 30 هزار تراکتوری به صورت MP3 نشسته بودند از اول تا آخر بازی گفت یه 5 هزار تراکتوری هم اومدند. کارگردان هم همینطور، وقتی تراکتور گل میزد یا به هر دلیلی صدای تماشاگرا میومد، به کل صدا رو قطع میکرد. همین تبعیض‌ها توو کل فصل باعث میشه وقتی طول فصل فقط یه بار نوبت تیم‌های شهرستانی میشه عوضش رو در بیارند. اون گزارشگر هم مشکلش اینه که نمیتونه مثل گزارشگرای تهرانی حرفش رو با گوشه و کنایه بزنه.

تبعیض به این میگن که تو تبریز حتی 10 درصد جایگاه تماشاگرای پرسپولیس یا استقلال رو نمیدن
اصلا تماشاگر ندارن درسته می خوان خالی بمونه چون حقشونه
کی گفته تو آزادی که 10 هزار حقشونه 30 هزار تراکتوری بشینه
من باشم اجازه نمیدم چون حق تیم میزبان خورده میشه
بعدش مشکل فقط گزارشگر شما نیست تمام گزارشگرای شهرستانی یه طرفه گزارش میکنند

aida22

عضو جدید
کاربر ممتاز
هرچی پرسپولیسیه به اشتراک بذاره. پرسپولیس: ما چند تا تیم رو مثه شما 6 تایی کردیم استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم پرسپولیس: می دونی ما لژیونرای بزرگی مثل کریمی - دایی ومهدوي کياو عزيزي و هاشمیان و باقری و ... داشتیم استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم پرسپولیس: می دونستید دسته 3 رفتید و از تولی پرس قزوین باختید؟ استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم پرسپولیس: تا حالا بازیکنی داشتید بهترین بازیکن سال آسیا بشه؟ استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم پرسپولیس: اون موقع که ما با بایرن مونیخ بازی می کردیم شما چه حسی داشتید؟ استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم پرسپولیس: راستی چرا تبلیغ رو پیراهن ما Audi ولی شما آدامس پرستو؟ استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم پرسپولیس: میدونستید ما تو یه فصل بدون باخت قهرمان شدیم؟ استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم پرسپولیس: آیا فتحو لا به مراسم بهترین ها در زوریخ دعوت شده است استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم پرسپولیس: شده تیمتون 10 نفره باشه تو 10 دقیقه 3 تا گل بزنه؟ استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم پرسپولیس: راستی بازیکنی مثه ایرانپاک داشتید که 7 تا گل تو داربی ها بزنه؟ استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم پرسپولیس: هواپیما اختصاصی دارید؟ شبکه جهانی چطور؟ استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم پرسپولیس: میدونستید آقای گل جهان مال ماست؟ استقلال : ما 2 بار قهرمان آسیا شدیم و آیا می دانستید در حد و اندازه ی ما نیستید؟ و پرچم ما خعلی بالاست!!
پرچم همه قرمزا باااااالا

آخرین ویرایش:

Checkmate

کاربر ممتاز

من پیشنهاد میدم که شما حتماً یه سری به تاریخ کشورت بزنی تا معنی "لنگ" رو بهتر متوجه بشی. البته لنگ هم لقبی نیست که شما بخواید به ما بدید. این یه کری بین اس دقلال و پرسپولیس هست. تیمهایی که تازه به لیگ برتر برگشتن بهتره بذارن اول عرقشون خشک بشه بعد بیان کل کل کنن!!

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
تبعیض به این میگن که تو تبریز حتی 10 درصد جایگاه تماشاگرای پرسپولیس یا استقلال رو نمیدن
اصلا تماشاگر ندارن درسته می خوان خالی بمونه چون حقشونه
کی گفته تو آزادی که 10 هزار حقشونه 30 هزار تراکتوری بشینه
من باشم اجازه نمیدم چون حق تیم میزبان خورده میشه
بعدش مشکل فقط گزارشگر شما نیست تمام گزارشگرای شهرستانی یه طرفه گزارش میکنند

در این بازی بیشتر از ده درصد خالی مونده بود و اگه ده درصد پرسپولیسیا رو خالی میذاشتند باز هم جا بود.
ولی این درست نیست که یه عده بیرون بمونند و صندلی خالی بمونه. شما خودتون توو شیراز و کرمان و خیلی شهرهای دیگه 10 درصد رو رعایت نمیکنید مگه چی میشه؟ تازه بعضی موارد اگه طرفدارای شما نمیرفتند، طرفدارای تیم میزبان اون جاهای خالی رو پر میکردند و اینجوری نبوده که بگید ورزشگاه خالی موند و رفتید داخل. اگه رعایت نمیشه برای شما هم نمیشه.
توو تهران تا الان نشده که رفتن طرفدارای ما باعث بشه به تیم خودتون جا نمونه. حتی اون بازی 3-2 با استقلال که ورزشگاه پر شد، یه نفر هم بیرون نموند چون بعضی جاها تماشاگرا پخش و پلا نشسته بودند و جا بود برا همه. تازه اون جایی که پشت دروازه مثلاً برای 20 یا 30 هزار نفر میدن واقعاً اندازه‌ی 10 15 هزار نفر جا میگیره و کلی پله‌ها و اینا هم پر میشه (البته جاهای دیگه هم اون گوشه‌ی ورزشگاه جا میدن و مختص یه طرف نیست).

من پیشنهاد میدم که شما حتماً یه سری به تاریخ کشورت بزنی تا معنی "لنگ" رو بهتر متوجه بشی. البته لنگ هم لقبی نیست که شما بخواید به ما بدید. این یه کری بین اس دقلال و پرسپولیس هست. تیمهایی که تازه به لیگ برتر برگشتن بهتره بذارن اول عرقشون خشک بشه بعد بیان کل کل کنن!!
من میدونم لنگ از کجا نشأت میگیره ولی به هر حال کلمه‌ای هست که علیه تیم شما استفاده میکنند (مخصوصا استقلالی‌ها) حتی اگه در واقعیت مفهوم بدی نداشته باشه، و مدیر عامل تیم شما بدون درک این چیزا اون جمله رو گفت. این + اون 4 امتیاز رو یادآوری کردم تا بگم همه اشتباه میکنند مخصوصاً اگه کم تجربه باشند.
ما عرقمون توو لیگ خشک شده که با هزینه‌ی کمتر از شما هم بهتر بازی میکنیم و هم رتبه‌ی بهتری میگیریم. توو لیگ خشک نشده باشه هم جلوی تیم شما خوب خشک شده که توو این چند فصل همش باختید و فقط بازی رفت رو بردید.

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در این بازی بیشتر از ده درصد خالی مونده بود و اگه ده درصد پرسپولیسیا رو خالی میذاشتند باز هم جا بود.
ولی این درست نیست که یه عده بیرون بمونند و صندلی خالی بمونه. شما خودتون توو شیراز و کرمان و خیلی شهرهای دیگه 10 درصد رو رعایت نمیکنید مگه چی میشه؟ تازه بعضی موارد اگه طرفدارای شما نمیرفتند، طرفدارای تیم میزبان اون جاهای خالی رو پر میکردند و اینجوری نبوده که بگید ورزشگاه خالی موند و رفتید داخل. اگه رعایت نمیشه برای شما هم نمیشه.
توو تهران تا الان نشده که رفتن طرفدارای ما باعث بشه به تیم خودتون جا نمونه. حتی اون بازی 3-2 با استقلال که ورزشگاه پر شد، یه نفر هم بیرون نموند چون بعضی جاها تماشاگرا پخش و پلا نشسته بودند و جا بود برا همه. تازه اون جایی که پشت دروازه مثلاً برای 20 یا 30 هزار نفر میدن واقعاً اندازه‌ی 10 15 هزار نفر جا میگیره و کلی پله‌ها و اینا هم پر میشه (البته جاهای دیگه هم اون گوشه‌ی ورزشگاه جا میدن و مختص یه طرف نیست).

من میدونم لنگ از کجا نشأت میگیره ولی به هر حال کلمه‌ای هست که علیه تیم شما استفاده میکنند (مخصوصا استقلالی‌ها) حتی اگه در واقعیت مفهوم بدی نداشته باشه، و مدیر عامل تیم شما بدون درک این چیزا اون جمله رو گفت. این + اون 4 امتیاز رو یادآوری کردم تا بگم همه اشتباه میکنند مخصوصاً اگه کم تجربه باشند.
ما عرقمون توو لیگ خشک شده که با هزینه‌ی کمتر از شما هم بهتر بازی میکنیم و هم رتبه‌ی بهتری میگیریم. توو لیگ خشک نشده باشه هم جلوی تیم شما خوب خشک شده که توو این چند فصل همش باختید و فقط بازی رفت رو بردید.

آره کاملا مشخصه تراکتور خرج نکرده
تازه کریمی و انصاری فرد و طالبی و........... همین جوری مفتی واسه تراکتور بازی می کنند
در ضمن تراکتور 17 سال تمام نتونست پرسپولیس رو ببره
با این چند تا برد زیاد خوشحال نشو
من قصد توهین ندارم به هیچ وجه اما تراکتور فقط تماشاگر داره چون تا حالا حتی یه جامم نگرفته

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تقدیم به داش مهدی عزیز

تقدیم به داش مهدی عزیز

و خداحافظ آقای شماره دو ممیز هفده...
برایت بهترین ها را آرزو دارم بزرگمرد فوتبال کوچک شده ی ایران...
تورا با حیایت شناختیم و با تعصب!!
اشک های مهدی،بغض های آن همه چهره،سرود خداحافظی مهدی،دور افتخار،و خداحافظی با سکوهایی که هنوز خالی نشده بودند...
این ها همه پایان یک روز خوب بود،یک روز خوش برای آقا مهدی،برای این فوتبال که بزرگی را از یاد برده بود....

GAME_OVER

کاربر ممتاز
کلا جالبید شماها .. اتفاقا تیمی که پنالتی رو از دست میده روحیه ش بهم میریزه نه تیمی که پنالتی رو میگیره !!!
گلرتون پنالتی رو گرفته اتفاقا باید خیلیم روحیه ش خوب بشه نه اینکه روحیشو از دست بده .. اتفاقا این بازیکنای ما بودن که روحیشون بهم ریخت .. شما هم برعکسید اگه نیلسون یه پنالتی بگیره اتفاقا من خیلی هم خوشحال میشم ..!!
خودتونم میدونید این بهانه ها الکیه و مطمئنم حتی خودتون هم قبولش ندارید..چون واقعا خنده داره ..
حداقل یه پنالتی واسه پرسپولیس گرفته نشده و شماها مقایسه ش می کنید با پنالتی یی که گل نشد و میگید روحیمون خراب شد !!! خواهشا چیزی نگید کهخودتونم قبولش ندارید .. مگه تراکتور تیم محلاته که روحیه ش با یه پنالتی یی که گل نشده خراب بشه ..
درمورد گفتن لنگی هم واقعا مسخرست .. میبینی طرف نون شب نداره بخوره به کسی که کمتر از بنز و بی ام و سوار نمیشه میگه لنگی ..

GAME_OVER

کاربر ممتاز
خب این کاملا طبیعیه که تیم های شهرستانی مقابل پرسپولیس انگیزشون 2 برابر میشه و خوب بازی میکنن ..
این تاثیریه که پرطرفدار بودن و مردمی بودن پرسپولیس و همینطور پخش زنده میزاره .. حتی هواداراتونم واسه بازی پرسپولیس (و البته استقلال) بیشتر میان وگرنه بقیه بازیاتون نصف این بازی هم تماشاگر نداشتید .. اینکه تو تهران تماشاگراتون بیشتر از ما باشه بزرگی پرسپولیس رو نشون میده وگرنه بازی پرسپولیس تراکتور و پرسپولیس مس رفسنجون تعداد تماشاگرای ما تو آزادی فرق چندانی با هم نداره .. بازیای دیگه تون تو تهران مثل نفت تهران و راه اهن هم هوادار ندارید و فقط بازی پرسپولیس (سرخابیا) هواداراتون میان ..

Checkmate

کاربر ممتاز

وقتی گزارشگرتون اون باشه، بعید نیست که طرفدار تیمتون هم اینطوری تحلیل کنه!! جالبه که مدیرعامل تیم معنی کلمه لنگ رو نمیدونه و اون طرفدار بی چاک و دهن تیم رقیب معنیش رو میدونه؟!! استدلال شما هم مثل استدلالهای مدیرعاملتون هست یا مثل استدلالهای طرفداراتون وقتی میخوان خرابکاری های مدیرعاملتون رو جبران کنن!!
درضمن اگر ما فقط بازی رفت رو بردیم، شما هم فقط بازی برگشت رو بردید!! بازی با کلمات که کاری نداره! بهتره بیای راجع به افتخارات تیمت صحبت کنی. بازی در آسیا؟ مقام در آسیا؟ مقام در لیگ؟ مقام در جام حذفی؟ ترانسفر بازیکن به اروپا؟ چی داره این تراکتور به جز طرفدارهایی که فکر میکنن هر یک تراکتوری به اندازه 10 تا تماشاچی دیگه حساب میشه؟!

mehrdad50

عضو جدید
هادی مهدوی کیا: دلیلی نداشت برای خودنمایی به کنار زمین بروم

هادی مهدوی کیا درباره بازی خداحافظی برادرش در مسابقه با آث میلان عنوان کرد: «باید از مجموعه باشگاه پرسپولیس تشکر کنم که یک روز بزرگ را در تاریخ ورزش کشور رقم زدند. من فکر می کنم این روز هم مثل مسابقه ایران و استرالیا و برخی روزهای دیگر برای همیشه در خاطر علاقمندان باقی خواهد ماند.»
وی ادامه داد: «جمع کردن این همه بزرگ و پیشکسوت کار بسیار بزرگی بود و شاید آرزویی دست نیافتنی به نظر می رسید. به خودم افتخار می کنم که در بازی خداحافظی برادرم این بزرگان کنار هم قرار گرفتند و مردم هم از تماشای این بازی لذت بردند. در نیمه نخست بازی، حساب کردم که بازیکنانی در میدان حضور داشتند که هر کدام بالای 7، 8 سال پیراهن پرسپولیس را برتن کردند.»
مدافع پیشین پرسپولیس درباره اینکه چرا در این بازی سرخپوشان را همراهی نکرد گفت: «این مسابقه جای بزرگان بود. من فکر نمی کنم با 5 فصل حضور در پرسپولیس شایستگی حضور در این بازی را می توانستم داشته باشم. پنجشنبه به برادرم و تیم محبوبم افتخار کردم که چنین روز خاطره انگیزی را رقم زدند.»
وی ادامه داد: «روز بازی، همراه با پسر بزرگم که حالا 11 سال سن دارد و فوتبال را هم به صورت جدی بازی می کند، به استادیوم رفتیم. او دوست داشت بازی خداحافظی عمویش را از نزدیک ببیند. وقتی مهدی متوجه علاقه پسرم شد به من گفت بیا با اتوبوس تیم به آزادی برویم اما من نپذیرفتم و خودم با پسرم به استادیوم رفتیم. حتی در داخل ورزشگاه و وقتی مهدی دور افتخار می زد هم این جسارت را نکردم که کنار زمین بروم چون اطراف مهدی مملو از بزرگان پرسپولیس بود و دلیلی نداشت من خودنمایی کنم.»
مهدوی کیا افزود: «چیزی که آن روز من را خیلی تحت تاثیر قرار داد، حس عجیبی بود که درباره مادر مرحومم داشتم. آن خدا بیامرز در زمان خداحافظی مهدی شرایط سختی را تحمل کرد ولی اطمینان دارم پنجشنبه روحش شاد بود که می دید مهدی با آن شکوه و عظمت فوتبال را کنار می گذارد.»
وی در پاسخ به این پرسش که در حال حاضر چه فعالیتی دارد گفت: «از فوتبال دور هستم. من به دلایلی که نمی خواهم آن ها را باز کنم در 24 سالگی فوتبال را کنار گذاشتم. البته به تشویق مهدی در کلاس مربیگری شرکت کرده ام و شاید در آینده به فضای فوتبال بازگردم.»

junior Engineer

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شیث رضایی: اگر پیشنهاد نداشتم، بیرون می ماندم اما استقلالی نمی شدم

شیث رضایی: اگر پیشنهاد نداشتم، بیرون می ماندم اما استقلالی نمی شدم

ارتش سرخ دات كام :
مدافع جدید تیم فوتبال مس کرمان گفت: برای قلعه نویی و فتح الله زاده احترام خاصی قائلم اما حضور در استقلال با روحیات من سازگار نبود.

شیث رضایی در مورد پیوستنش به مس کرمان عنوان کرد: قبلا سابقه کار با پرویز مظلومی در تیم ملی را داشتم و او از من شناخت کامل داشت به خاطر همین پیشنهاد مس را پذیرفتم. در یک و نیم سال گذشته از سطح فوتبال ایران دور بودم و می خواستم در جایی بازی کنم که آرامش داشته باشم.

وی در مورد اینکه از چه تیم های دیگری پیشنهاد داشت، گفت: نمی خواهم از تیم خاصی اسم ببرم چرا که می گویند بازارگرمی کرده ولی می خواهم از فتح الله زاده، قلعه نویی، یاوری، گل محمدی ابراهیم زاده و دیگر عزیزان تشکر کنم که به من لطف داشتند.

مدافع جدید مس در پاسخ به این سوال که چرا پیشنهاد استقلال را نپذیرفته تصریح کرد: دوست نداشتم مسئله استقلال رسانه ای شود اما وقتی آقایان فتح الله زاده و قلعه نویی خبر حضورم در استقلال را تکذیب نکردند یعنی اینکه اتفاقی افتاده است. احترام خاصی برای آنها قائلم و آرزو می کنم روزی شاگرد قلعه نویی در تیمی غیر از استقلال باشم چون روحیاتم به این تیم نمی خورد.

رضایی ادامه داد: درست است که بازیکنانی مانند اولادی، قاضی، نوری و نیکبخت به استقلال رفتند اما قضیه من فرق می کند. قاضی یک سال در پرسپولیس بوده و حضورش در استقلال حساسیتی نداشت، بقیه هم بازیکنان بزرگی هستند اما من 8 سال در پرسپولیس بازی می کردم و نمی توانستم به استقلال بروم.

وی ضمن بیان این موضوع که صفحه ای در شبکه اجتماعی ندارد، گفت: به من جسته و گریخته خبر می رسید که هواداران پرسپولیس چقدر از رفتنم ناراحت هستند به همین دلیل دیدم که حضورم در استقلال درست نیست.

مدافع مس کرمان خاطرنشان کرد: کاری ندارم که ماشینم را از پارکینگ خانه ام بیرون آوردند، کاری ندارم وقتی رفتم طلبم را از پرسپولیس بگیرم، بدهکارم کردند، کاری ندارم مرا از این تیم بیرون کردند و در بدترین دوران پشتم را خالی کردند. کاری ندارم مردم من را فراموش کردند اما برایم دلم مهم بود. اسم پرسپولیس روی من حک شده بود و نمی توانستم در استقلال بازی کنم.

رضایی در پاسخ به اینکه اگر به مس کرمان نمی رفت چه تیمی را انتخاب می کرد، اظهار داشت: به پیکان می رفتم و در دسته اول بازی می کردم. حتی اگر پیشنهادی هم نداشتم به آن مکه ای که رفتم بیرون می نشستم و به استقلال نمی رفتم.

وی در واکنش به شعارها و صحبت های هواداران استقلال علیه اش در تمرین این تیم گفت: این مسئله برای من جالب و باعث افتخار است که هواداران استقلال من را به عنوان یک پرسپولیسی اصیل می شناسند. اگر به این تیم می رفتم هم به خودم، هم به استقلال و هم به امیر قلعه نویی بد می کردم و نمی توانستم توانایی هایم را به نمایش بگذارم.

مدافع مس کرمان اضافه کرد: می دانم تا 3 سال آینده و زمانی که علی دایی در پرسپولیس باشد نمی توانم به این تیم بروم اما حاضر نیستم تحت هر شرایطی به پرسپولیس برگردم. فقط به امید اینکه روزی به تیم محبوبم برگردم فوتبال بازی می کنم و اگر یک درصد امید نداشتم خداحافظی می کردم. در 29 سالگی و در اوج فوتبالم مطمئنم که روزی به پرسپولیس برمی گردم.

رضایی در پایان تاکید کرد: باید از حبیب کاشانی، علی پروین و محمد مایلی کهن تشکر کنم که در این مدت مانند برادر بزرگتر به من لطف داشتند.